Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 24 окт 2023 15:33

delqnski47 написа:Говеда, у петък имате време до 18:30 да се приберете от работа, щот след тва затваряме центъра. 8-) :!: :idea:

Те и без това нямат работа по центъра 8-) . В крайните квартали :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 окт 2023 15:36

TristaNNN написа:
gihuelo написа:....
Като са малко по-цивилизовани времената избирате "кървавите" на Папаза :)

Кои ние, бе? Кой левскар в тоя подфорум коментира и се интересува от ВК и БК Левски-Тире-Менте? Това е все едно да ми вадиш примери с Левски (Карлово) или Левски Раковски на Пелето. Никой не го еве, нямат нищо общо със славния, вековен ПФК Левски, респективно с привържениците му.
Измамни тире-менте дружества, финансирани с кървави мутренски пари, досущ като ЦСКА-София.
Разбирам порива на припошката мисъл да омаже съвременните левскари в кървавите, мутренски лайна, ама и друг път съм ти казвал, че си ниска топка и нямаш капацитета за това. ;) Примири се най-сетне с мястото си в екосистемата и не се бутай нагоре при батковците. ;)

Аз, пък, нямам нищо против момчетата, които играят в момента във волейболния отбор. Плюс сина на Владо Николов - Симеон.
И ми беше кеф като изгермечиха шампиона Нефтохимик и Хебър и спечелиха Суперкупата! Те не са виновни за парите, които постъпват в клуба.
Иначе, някой може да каже, че парите и времената на Чорни също са били мутренски. Че ПФК Левски АД не е "онзи" Левски и т.н. Разни хора с разни "истини"...
Последна промяна от blue avalanche на 24 окт 2023 15:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 окт 2023 15:38

delqnski47 написа:Говеда, у петък имате време до 18:30 да се приберете от работа, щот след тва затваряме центъра. 8-) :!: :idea:

Имате нужда от една "евроатлантическа" и "демократична" немска полиция, която да ви набие малко "евроценности" в тиквите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 окт 2023 15:39

Аз ги предупреждавам, онея с рогите, братче.....
Човек да не направи едно добро дело в днешно време :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 окт 2023 15:41

realno написа:На тия неблагодарници им направиха специална лига, осигуриха им отбор заместник барабар със собственика, макар и от Ловеч, подариха им стадиона на АС-23, чрез "търг", сега ще протестират беззаконието да продължи. Тия шумкари са научени всичко да им се дава наготово и ако може незаконно, защото за тях "закона" е мръсна дума и винаги пречка.

Ти ли пишеш за подаръци и беззаконие, може да продължиш за подарени лицензи, сектори изплащани с продажба на билети за 20 години :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 окт 2023 15:45

Браво, първо го направихте на кочина, сега ще го затваряте, стойте си там да му дишате миризмите :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 окт 2023 15:53

Нали всички искахте София да има поне един хубав стадион :) , сега надеждата Ви е Професионалния жалбоподател :) .Не че съм очаквал подкрепа от Вас в борбата ни за хубав стадион, но както виждам сте готови да направите контрапротест :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 24 окт 2023 15:54

delqnski47 написа:Аз ги предупреждавам, онея с рогите, братче.....

Много си прав- random гражданин подава сигнал за поредната свинщина в борисовата ... онези търсят да го бият.
Няма ненаказано добро ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 окт 2023 15:55

damyanov1963 написа:

Браво, първо го направихте на кочина, сега ще го затваряте, стойте си там да му дишате миризмите :lol:

Отивай в петък вечер на контрапротест....
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 окт 2023 16:00

Kotooshu написа:
delqnski47 написа:Аз ги предупреждавам, онея с рогите, братче.....

Много си прав- random гражданин подава сигнал за поредната свинщина в борисовата ... онези търсят да го бият.
Няма ненаказано добро ;)

Ако такава ситуация се случи с Левски сигурно ще го черпите с бяло сладко :) .
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”