delqnski47 написа:Говеда, у петък имате време до 18:30 да се приберете от работа, щот след тва затваряме центъра.![]()
![]()
Те и без това нямат работа по центъра

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Говеда, у петък имате време до 18:30 да се приберете от работа, щот след тва затваряме центъра.![]()
![]()
TristaNNN написа:gihuelo написа:....
Като са малко по-цивилизовани времената избирате "кървавите" на Папаза
Кои ние, бе? Кой левскар в тоя подфорум коментира и се интересува от ВК и БК Левски-Тире-Менте? Това е все едно да ми вадиш примери с Левски (Карлово) или Левски Раковски на Пелето. Никой не го еве, нямат нищо общо със славния, вековен ПФК Левски, респективно с привържениците му.
Измамни тире-менте дружества, финансирани с кървави мутренски пари, досущ като ЦСКА-София.
Разбирам порива на припошката мисъл да омаже съвременните левскари в кървавите, мутренски лайна, ама и друг път съм ти казвал, че си ниска топка и нямаш капацитета за това.Примири се най-сетне с мястото си в екосистемата и не се бутай нагоре при батковците.
![]()
realno написа:На тия неблагодарници им направиха специална лига, осигуриха им отбор заместник барабар със собственика, макар и от Ловеч, подариха им стадиона на АС-23, чрез "търг", сега ще протестират беззаконието да продължи. Тия шумкари са научени всичко да им се дава наготово и ако може незаконно, защото за тях "закона" е мръсна дума и винаги пречка.
![]()
delqnski47 написа:Аз ги предупреждавам, онея с рогите, братче.....
Човек да не направи едно добро дело в днешно време
damyanov1963 написа:delqnski47 написа:Говеда, у петък имате време до 18:30 да се приберете от работа, щот след тва затваряме центъра.![]()
![]()
Браво, първо го направихте на кочина, сега ще го затваряте, стойте си там да му дишате миризмите
Kotooshu написа:delqnski47 написа:Аз ги предупреждавам, онея с рогите, братче.....
Човек да не направи едно добро дело в днешно време
Много си прав- random гражданин подава сигнал за поредната свинщина в борисовата ... онези търсят да го бият.
Няма ненаказано добро
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта