Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
На тия неблагодарници им направиха специална лига, осигуриха им отбор заместник барабар със собственика, макар и от Ловеч, подариха им стадиона на АС-23, чрез "търг", сега ще протестират беззаконието да продължи. Тия шумкари са научени всичко да им се дава наготово и ако може незаконно, защото за тях "закона" е мръсна дума и винаги пречка.
Последна промяна от realno на 24 окт 2023 13:28, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- damyanov1963
gihuelo написа:Две неща са интересни тук .![]()
1.Валери Божинов вкарва първия си гол за Костенец !
2.Дори и Костенец имат козирка.
Нищо не споменаваш за тоалетните, обаче

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
gihuelo написа:....
Като са малко по-цивилизовани времената избирате "кървавите" на Папаза
Кои ние, бе? Кой левскар в тоя подфорум коментира и се интересува от ВК и БК Левски-Тире-Менте? Това е все едно да ми вадиш примери с Левски (Карлово) или Левски Раковски на Пелето. Никой не го еве, нямат нищо общо със славния, вековен ПФК Левски, респективно с привържениците му.
Измамни тире-менте дружества, финансирани с кървави мутренски пари, досущ като ЦСКА-София.
Разбирам порива на припошката мисъл да омаже съвременните левскари в кървавите, мутренски лайна, ама и друг път съм ти казвал, че си ниска топка и нямаш капацитета за това.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:gihuelo написа:....
Кои ние, бе? Кой левскар в тоя подфорум коментира и се интересува от ВК и БК Левски-Тире-Менте? Това е все едно да ми вадиш примери с Левски (Карлово) или Левски Раковски на Пелето. Никой не го еве, нямат нищо общо със славния, вековен ПФК Левски, респективно с привържениците му.
Измамни тире-менте дружества, финансирани с кървави мутренски пари, досущ като ЦСКА-София.
Разбирам порива на припошката мисъл да омаже съвременните левскари в кървавите, мутренски лайна, ама и друг път съм ти казвал, че си ниска топка и нямаш капацитета за това.Примири се най-сетне с мястото си в екосистемата и не се бутай нагоре при батковците.
Лайна винаги имало , даже преди няколко години намазахте една дама

Вероятно някой високо в екосистемата го е измислил това

На кандидата за общински съветник чисти ли са му парите ? Той е шеф при вас

TristaNNN написа:gihuelo написа:....
Разбирам порива на припошката мисъл да омаже съвременните левскари в кървавите, мутренски лайна, ама и друг път съм ти казвал, че си ниска топка и нямаш капацитета за това.Примири се най-сетне с мястото си в екосистемата и не се бутай нагоре при батковците.
Един много голям левскар като Вальо Грънчаров не споделя твойте виждания и се радва на победите на БК Левски.

Супер. Значи може да си коментирате мутренските лайнарщини с Грънчаря. Той е БК и ФК припок, ти също си припок - ще се разберете. И на двамата очевидно не ви пука колко са кървави и мръсни нечии пари, стига да ви изнася, та може да си станете и близки приятели. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
Говеда, у петък имате време до 18:30 да се приберете от работа, щот след тва затваряме центъра.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Говеда, у петък имате време до 18:30 да се приберете от работа, щот след тва затваряме центъра.![]()
![]()
Викаш само говедата работят, а припоците не ходят на работа

Божеее,ако имаше държава с два микробуса жандармерия и ши са усерети като пумаци преяли с диви круши
САМО ЛЕВСКИ!
Чудя се как 50 припока ще затворят центъра на София. Останалите 100 ще се прибират на Ловеч и Етрополе да продават глас. 

[offtopic]
[/offtopic]