TristaNNN написа:И Boji86 го пазят "зорко" като тъмничките нападатели на преместения от Ловеч отбор - на 3-4 метра.
Не ми каза много ли са "кървави" парите на Папаза

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:И Boji86 го пазят "зорко" като тъмничките нападатели на преместения от Ловеч отбор - на 3-4 метра.
gihuelo написа:Две неща са интересни тук .![]()
1.Валери Божинов вкарва първия си гол за Костенец !
2.Дори и Костенец имат козирка.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Припоците обявили протест. Дали ще се съберат повече от 50 човека? И за какво е този протест, държат беззаконието да продължи?!
gihuelo написа:TristaNNN написа:И Boji86 го пазят "зорко" като тъмничките нападатели на преместения от Ловеч отбор - на 3-4 метра.
Не ми каза много ли са "кървави" парите на Папаза![]()
]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:gihuelo написа:TristaNNN написа:И Boji86 го пазят "зорко" като тъмничките нападатели на преместения от Ловеч отбор - на 3-4 метра.
Не ми каза много ли са "кървави" парите на Папаза![]()
]
Много са кървави - факт, рядко доказван от съда у нас. Смятай колко е гнусна и безскрупулна мутрата ви....
Ама що ми показваш волейболисти? Не ме интересува нито БК, нито ВК Левски. Първите, ако не ме лъже паметта, са някакво тире, а вторите и те май са толкова автентични, колкото любимия ти футболен отбор.А и да си ме видял да коментирам волейбол и баскетбол? Не ще захвана сега да чета неща и съпровождащите ги лайнарщини, които не ме интересуват. Вероятно убийците си перат кървавите пари във всякакви спортни тирета, знам ли.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Е, страшно сравнение, няма какво...
От годините, в които цяла България беше мутренизирана под една или друга форма и групировка.
Тежко, тежко бреме припошко!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта