Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 24 окт 2023 09:50

TristaNNN написа:И Boji86 го пазят "зорко" като тъмничките нападатели на преместения от Ловеч отбор - на 3-4 метра. :lol:

Не ми каза много ли са "кървави" парите на Папаза :)
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 окт 2023 10:48

gihuelo написа:Две неща са интересни тук . :)
1.Валери Божинов вкарва първия си гол за Костенец !
2.Дори и Костенец имат козирка.

Изображение

Пропусна да отбележиш, че имат и тоалетни. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 окт 2023 11:22

Разбирам, че Уелтън е черен, но черните повече от век не са стока, която да се облага с ДДС :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 окт 2023 11:45

Припоците обявили протест. Дали ще се съберат повече от 50 човека? И за какво е този протест, държат беззаконието да продължи?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 окт 2023 11:46

W84me написа:Припоците обявили протест. Дали ще се съберат повече от 50 човека? И за какво е този протест, държат беззаконието да продължи?!

Ще сложат три палатки и една маса в Борисовата.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 окт 2023 11:53

Незаконните обичат беззаконието
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2023 12:39

gihuelo написа:
TristaNNN написа:И Boji86 го пазят "зорко" като тъмничките нападатели на преместения от Ловеч отбор - на 3-4 метра. :lol:

]

Много са кървави - факт, рядко доказван от съда у нас. Смятай колко е гнусна и безскрупулна мутрата ви....
Ама що ми показваш волейболисти? Не ме интересува нито БК, нито ВК Левски. Първите, ако не ме лъже паметта, са някакво тире, а вторите и те май са толкова автентични, колкото любимия ти футболен отбор. :mrgreen: А и да си ме видял да коментирам волейбол и баскетбол? Не ще захвана сега да чета неща и съпровождащите ги лайнарщини, които не ме интересуват. Вероятно убийците си перат кървавите пари във всякакви спортни тирета, знам ли.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 окт 2023 12:45

TristaNNN написа:
gihuelo написа:

]

Много са кървави - факт, рядко доказван от съда у нас. Смятай колко е гнусна и безскрупулна мутрата ви....
Ама що ми показваш волейболисти? Не ме интересува нито БК, нито ВК Левски. Първите, ако не ме лъже паметта, са някакво тире, а вторите и те май са толкова автентични, колкото любимия ти футболен отбор. :mrgreen: А и да си ме видял да коментирам волейбол и баскетбол? Не ще захвана сега да чета неща и съпровождащите ги лайнарщини, които не ме интересуват. Вероятно убийците си перат кървавите пари във всякакви спортни тирета, знам ли.

:) :) :)
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2023 12:49

Е, страшно сравнение, няма какво...
От годините, в които цяла България беше мутренизирана под една или друга форма и групировка.
Тежко, тежко бреме припошко! :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 окт 2023 12:54

TristaNNN написа:Е, страшно сравнение, няма какво...
От годините, в които цяла България беше мутренизирана под една или друга форма и групировка.
Тежко, тежко бреме припошко! :|

Значи като е мутренско времето избирате най-гнусната и най-мутренска фирма :)
Като са малко по-цивилизовани времената избирате "кървавите" на Папаза :)

Върни се в “Левски”