Ардаспор - Лудогорбирлиги
0:0
Аферим Подуене!
Машала Кърджали !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:peliforewer написа:Да попитам, когато футболист е последен в защитата и извършва нарушение срещу откъсващ се нападател на противниковият отбор какъв картон трябва да се покаже, благодаря за вниманието.
Питай във Варна.
peliforewer написа:damyanov1963 написа:От Чморе никой няма претенции към съдиите, но Пели, като наа-големия радетел за справедливост застана на амбразурата сам геройски не толко да ги защитава, колкото за пореден път да обвини Левски в съдийска подкрепа. И забележете как раздели съдийските грешки на ОСНОВНИ И КОМПЕНСАЦИИ![]()
, след което ги разпредели по равно, но приписа ОСНОВНИТЕ на Левски, а КОМПЕНСАЦИИТЕ, т.е. МАЛОВАЖНИТЕ, или тези които нямат значение за крайния резултат според него - на Чморе
Приемам твоето мнение, въпреки, че в определени часове не ти обръщам внимание, но все пак и аз имам право на мнение.Написал съм къде СПОРЕД МЕН има проблеми, всички мои опоненти да ми докажат, че не съм прав с факти, а не да ми опонират по навик.
tmanolov написа:Загледах 5-6 минути от едните резаци с другите - абсолютен антифутбол и лежане, а това са топ отбори за нашето първенство. И после очаквате нещо? С подобни играчи няма как да стане, освен да играем с тактиката на селяка от Гложене, Илиян, припок тренерите, загорчич и подобните му (то май изброих 90% от А група) - 10 човека пред пеналта и чакалеене на контра, ако стане. Ако не стане - поне сме паднали с малко. не виждам път напред за България - ние сме футболно джудже и е крайно време да го осъзнаем
damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:От Чморе никой няма претенции към съдиите, но Пели, като наа-големия радетел за справедливост застана на амбразурата сам геройски не толко да ги защитава, колкото за пореден път да обвини Левски в съдийска подкрепа. И забележете как раздели съдийските грешки на ОСНОВНИ И КОМПЕНСАЦИИ![]()
, след което ги разпредели по равно, но приписа ОСНОВНИТЕ на Левски, а КОМПЕНСАЦИИТЕ, т.е. МАЛОВАЖНИТЕ, или тези които нямат значение за крайния резултат според него - на Чморе
Приемам твоето мнение, въпреки, че в определени часове не ти обръщам внимание, но все пак и аз имам право на мнение.Написал съм къде СПОРЕД МЕН има проблеми, всички мои опоненти да ми докажат, че не съм прав с факти, а не да ми опонират по навик.
Кви факти бе Пели, ти си пишеш по-навик едни и същи неща против Левски, интересно как снощи не написа нищо против обръщалката, даже я оправдаваш, но ако беше за Левски можеш ли да кажеш с ръка на сърцето какво щеше да пишеш? Сега искаш да ти доказване обратното на твоите глупости, за основните съдийски грешки и компенсаторките, че по-вредните за резултата били основните и те били в полза на Левски, а ония, незначимите били за Чморе, дрън-дрън...
Твоя любимец ИлИлиев интересно как не споделя мнението ти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта