Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот modor » 16 сеп 2019 07:54

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vTLy8Vfh83A[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 сеп 2019 09:25

Пребитият служител в маркетинговия отдел на Левски Цветан Вълчев е изписан от болницата, пише "Меридиан мач". Той бе настанен в ИСУЛ в тежко състояние, след като двама мъже го пребиха почти до смърт пред паркинга на стадион "Георги Аспарухов" на 21 август.

Вълчев бе с опасност за живота, когато бе приет в лечебното заведение. Състоянието му бе стабилизирано, но имаше проблеми с дишането заради хематом и дълго време беше в опасност.

Според лекарите, той няма да минава серия от операции заради травмите, нанесени по главата му.

До този момент няма никакъв резултат от разследването на полицията и извършителите на побоя все още не са заловени.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2019 12:50

Малко рекапитулация след първите девет кръга. Съжалявам, ако ще разваля рахатлъка на вечните форумни нихилисти, но статистиката ни казва следното:
- Една единствена точица изоставане от водача като тепърва имаме мачове с Лудогорец.
- 4 точки пред крадците на идентичности, по чиято мегаселекция въздишаха немалка част от форумните спецове, докато хулеха на лягане и на ставане сините играчи и треньори. А, да, и гадният ПК, разбира се.
- Голова разлика 20:7, като само Локо ПД имат вкаран с един гол повече, но пък са допуснали двойно повече попадения във вратата си (21:14) и само Разград имат допуснати по-малко голове от нас, но са вкарали с цели 6 по-малко от нас. (14:4)
Та, не че сме станали някакви извънземен отбор, ама не сме и чаааак толкова зле, колкото ревунчовците-нихилисти опитват да ни втълпят през последните месец-два. Не смея дума да отворя за това, колко е важно и ние да подкрепим отбора, вместо само да изискваме и мрънкаме, че ще ме подкарат - адвокат на тоя, част от хунтата, форум е и т.н..
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2019 15:20

TristaNNN написа:Малко рекапитулация след първите девет кръга. Съжалявам, ако ще разваля рахатлъка на вечните форумни нихилисти, но статистиката ни казва следното:
- Една единствена точица изоставане от водача като тепърва имаме мачове с Лудогорец.
- 4 точки пред крадците на идентичности, по чиято мегаселекция въздишаха немалка част от форумните спецове, докато хулеха на лягане и на ставане сините играчи и треньори. А, да, и гадният ПК, разбира се.
- Голова разлика 20:7, като само Локо ПД имат вкаран с един гол повече, но пък са допуснали двойно повече попадения във вратата си (21:14) и само Разград имат допуснати по-малко голове от нас, но са вкарали с цели 6 по-малко от нас. (14:4)
Та, не че сме станали някакви извънземен отбор, ама не сме и чаааак толкова зле, колкото ревунчовците-нихилисти опитват да ни втълпят през последните месец-два. Не смея дума да отворя за това, колко е важно и ние да подкрепим отбора, вместо само да изискваме и мрънкаме, че ще ме подкарат - адвокат на тоя, част от хунтата, форум е и т.н..

Статистиката казва, че в сравнение с миналия сезон сме по-зле. ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2019 15:34

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Малко рекапитулация след първите девет кръга. Съжалявам, ако ще разваля рахатлъка на вечните форумни нихилисти, но статистиката ни казва следното:

Статистиката казва, че в сравнение с миналия сезон сме по-зле. ;)

Така е, маааааалко по-зле сме, но не сме и чаааак толкова зле, колкото се пророкуваше. ;)
Сега, мисля че няма нужда да сравняваме и други обективни фактори като например Обертан <-> Станислав Иванов, Мариани <->Мазурев и т.н.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 16 сеп 2019 15:58

Въпреки, че подкрепям до някъде TristaNNN, нека не бързаме с обобщенията в една или друга посока. "Левски" в момента е един съвсем нов отбор, с нова постановка на игра и съвсем нови изпълнители от лятото-есента на миналия сезон. Нека изчакаме поне до края на първото завъртане. Т.е., да видим отбора срещу всички съперници, макар, че и това време едва ли ще е достатъчно, за обобщения, но ще се види тенденцията.
Личното ми мнение за трите инкасирани загуби през настоящия сезон е малко по-друго от преобладаващото, че играчите са некадърни, еле пък треньора и ръководството, но както казват руснаците, "поживëм, увидим". :)
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 16 сеп 2019 16:30

Тука положителните неща около клуба и отбора не се възприемат добре. Давай ги негативните неща, че да можем да изпишем 50 страници набързо. :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2019 16:30

Няма нужда от обобщения и категорични оценки, защото е много рано, разбира се. Не бива да се залита и в крайности, както по принцип се прави. Коментираме моментната форма на отбора, като моя акцент пада основно върху очакванията преди началото на сезона, или по-скоро липсата на такива от страна на мнозинството колеги, и резултатите, както и класирането, след девет кръга. Щото имаше вой и клетви до небесата по адрес на треньора и дефанзивния му стил още преди да сме изиграли дори и един мач в Ефбет лигата, пък като погледнеш головата ни разлика днес може да си оскубеш брадата от яд, ако случайно си някой от ония форумни пророци.
[offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2019 16:37

specter написа:Тука положителните неща около клуба и отбора не се възприемат добре. Давай ги негативните неща, че да можем да изпишем 50 страници набързо. :lol:

Нашиментов не попадна в групата за вчерашния мач, имал здравословни проблеми или не бил напълно готов. Вън! Левски не е лазарет! Вън докторите, вън терапевтите и вън Павел Колев, който не го продаде в Румъния поне за 1 милион! Вън и Ивайло Петков, който не му е намерил заместник с класата на Тасевски. Вън и Хубчев, защото не го изкарва на инжекции и не го зоби с разни стимуланти! :twisted:
[offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 16 сеп 2019 16:39

TristaNNN написа:
specter написа:Тука положителните неща около клуба и отбора не се възприемат добре. Давай ги негативните неща, че да можем да изпишем 50 страници набързо. :lol:

Нашиментов не попадна в групата за вчерашния мач, имал здравословни проблеми или не бил напълно готов. Вън! Левски не е лазарет! Вън докторите, вън терапевтите и вън Павел Колев, който не го продаде в Румъния поне за 1 милион! Вън и Ивайло Петков, който не му е намерил заместник с класата на Тасевски. Вън и Хубчев, защото не го изкарва на инжекции и не го зоби с разни стимуланти! :twisted:

А, е това е приказка вече! 10 точки за изчерпателното изброяване! :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”