Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 14 сеп 2019 19:00

koisa написа:Мне, всъщност номера с новите е със съвесем друга цел... Като се взимат нови играчи и постоянно се сменят треньори, винаги се казва, че трябва търпение и време. Тоест цялата работа е да се печели време, докато им изтече "мандата" на помолените да се грижат за клуба. :oops: А, всъщност им е ясно, че няма да се постигне нищо с наличния потенциал. Ако пък случайно отбора тръгне нагоре, винаги се намира причина и начин да бъде свален пак долу. Като например спирането на премиите "щото много бием". :oops:

Интересно мнение.

Ако се взимаха играчи струващи по 1-1.5 млн. евро всеки, дали щяха да посмеят да ги сменят през 6 месеца? :oops: Не, мислА!

Не, просто далаверата няма да хване дикиш с такива. Не си ли се замислял за това със свободните агенти и някакви ентусиасти. Не е щото нямат.Нали се сещаш Черепа колко има? Не е да няма възможност. Както казваш - не им се дава. Дано не си прав с тази теория - за смяната на бащиците. Аз самия нямам теория по въпроса, май. Има нещо сбъркано, но не знам какво.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 сеп 2019 19:09

Странджата написа:Може би не съм бил много ясен. Играта става с играчи, играчите струват пари, парите са нечии, Дали след парите ще има нещо - зависи най-вече от този, чиито са. Ако са " кеш" - както повечето у нас с неясен произход, и някой ги дава с мисълта, че накрая няма да са повече, а от другаде ще си избива загубите, ще трябва да се надяваме само на чудеса . Тогава няма как да изискване посветеност и професинализъм, защото загубата на тези първи пари е калкулирана в някаква друга печалба. Единствено реалната цел е тази загуба да си минимализира. Така желаният процес се оказва без начало. Мисля, че при нас само при Лавчис началните пари са били съпроводени от желание и да станат повече, и да донесат символен капитал ... После остана само символния капитал, който в условията на държавата ни постепенно загуби стойност. И сега остана само един .... форум :)

Хубаво мнение и и една забележка: Не ги мисли откъде си избиват парите.
[offtopic]П.С. И една молба: Може ли да ме цитираш/quote-ваш, човек, че така примерно ми отговориш със заглавие и аз, ако не се разходя по страниците, го изпускам?[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 сеп 2019 19:20

Според мен Русев опита "Модела Лудогорец", но нямаше търпение да чака 2 години, а всички кинти отпуснати "като спонсорство" свършиха. :roll:
Можеби ако БушеВ беше вкарал дузпата срещу Вадуц, днес Русев и Роси още щяха да са тук, но във футбола няма 'ако".

Проблема в текучеството на играчи можеби се корени в... Честата смяна на треньорите.
Идва треньора "Х" и казва - "О, аз не съм я правил тая селекция от 7-8 играча"... И съответно същите футболисти излитат по бързата схема след 6 м. и на новият треньор му се карат нови 8 човека.
Обаче той се задържа 5-6 месеца, след което идва поредният нов треньор и следва същото - "О, аз не съм ги селектирал тия играчи и ще нося отговорност, когато аз си направя селекцията".
И те така, до ден днешен. :?

Все си мисля, че за честата смяна на треньорите вина имаме и ние, като фенове.
Нашето НЕтърпение е пословично.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2019 19:56

wilge написа:
blue avalanche написа:...
Колко са дълговете на Лудогорец и колко нашите?
От тези, дето са "7-8 години заедно" колко останаха?
Да ти кажа ли колко ЦЗ минаха през отбора за тези "7-8 години"?
От тези, които спечелиха първата титла колко са в отбора???
Стига с тези клишета...

Колкото и да ни е неприятно истината е, че моделът Лудогорец е доста по- успешен от които и да е от моделите Левски.

Той е по-успешен именно поради това, че нямат дългове. Засега...
В момента, в който 2-3 години не се класират в групите и парите от Европа секнат - ще видиш колко е успешен.

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 14 сеп 2019 20:18

blue avalanche написа:
wilge написа:
Стига с тези клишета...

Колкото и да ни е неприятно истината е, че моделът Лудогорец е доста по- успешен от които и да е от моделите Левски.

В момента, в който 2-3 години не се класират в групите и парите от Европа секнат - ще видиш колко е успешен.

Ами те тръгнаха от нулата и първата година не се класираха. Вие профукахте няколко милиона, като не спряхте да се биете в гърдите за групите на ШЛ. Да не говорим, че Домусчиев първо приведе стадиона във вид такъв, че да се играят мачове от А група на него. Ако си спомням правилно, откриването му беше в мача с "Левски".
Да спечелиш, без да вложиш не става и в лотарията-и там трябва първо да дадеш.
Image

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 14 сеп 2019 20:19

Еми те останаха в историята...какво да се доказват повече.Не е решил гела не е направил 15 поредни титли.Да не говорим че и стадион нов им построи.Не там разни козирки или като ония розовите реконструкция някаква.Между впрочем няколкостотин нови седалки плюс нова телена ограда и нова боя тук таме и готова реконструкцията им.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 сеп 2019 20:20

blue avalanche написа:
wilge написа:
Стига с тези клишета...

То дългове е нещо доста относително ;) . Домуза си е основно на дълг. Те спонсори и други приходи почти нямат. Покрай участията в Европа може и в даден момент да са били на плюс, ама едва ли е много.

А нашите дългове значително намаляха и основните са към НАП. Тези за стадиона ги изчистиха като ги прехвърлиха в друга фирма. Как са се навили кредиторите не знам, но е факт.
За съжаление в Бг пари от футбол няма как да се печелят. За това и нивото ни е такова.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 сеп 2019 20:30

Вълчан написа:Еми те останаха в историята...какво да се доказват повече.Не е решил гела не е направил 15 поредни титли.Да не говорим че и стадион нов им построи.Не там разни козирки или като ония розовите реконструкция някаква.Между впрочем няколкостотин нови седалки плюс нова телена ограда и нова боя тук таме и готова реконструкцията им.

За титла в България пари не дават. Ако ще и 50 да ги направиш. ;) За Купа - също.
Парите идват от ЕКТ.
ПП. Ако един ден Гела изпадне в немилост кво става с "успешния модел" ЛУдогорец???

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 сеп 2019 20:45

alexdb написа:
blue avalanche написа:
wilge написа:
Стига с тези клишета...

То дългове е нещо доста относително ;) . Домуза си е основно на дълг. Те спонсори и други приходи почти нямат. Покрай участията в Европа може и в даден момент да са били на плюс, ама едва ли е много.

А нашите дългове значително намаляха и основните са към НАП. Тези за стадиона ги изчистиха като ги прехвърлиха в друга фирма. Как са се навили кредиторите не знам, но е факт.
За съжаление в Бг пари от футбол няма как да се печелят. За това и нивото ни е такова.

Тва с "прехвърлянето на дългове на друга фирма" :mrgreen: Гришата пасти да яде. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 14 сеп 2019 20:51

blue avalanche написа:
Вълчан написа:Еми те останаха в историята...какво да се доказват повече.Не е решил гела не е направил 15 поредни титли.Да не говорим че и стадион нов им построи.Не там разни козирки или като ония розовите реконструкция някаква.Между впрочем няколкостотин нови седалки плюс нова телена ограда и нова боя тук таме и готова реконструкцията им.

За титла в България пари не дават. Ако ще и 50 да ги направиш. ;) За Купа - също.
Парите идват от ЕКТ.
ПП. Ако един ден Гела изпадне в немилост кво става с "успешния модел" ЛУдогорец???

Същото, което ще стане с всеки клуб у нас, ако не му спускат служебни "собственици". Нито Русев, нито Божков са изгаряли от желание да си харчат парите за тоя дето духа, но са били принудени. Къде щяхте да сте без тази принуда?
Image

Върни се в “Левски”