Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 08 сеп 2019 09:51

rane написа:[Аз не защитавам, а отговарям на въпросите ти. Пита какво прави Жиката в полето на противника - отговорих ти, че даже и нагледно ти показах!
Забелязах, че търсиш справедливост само в една посока... Конкретно за последния мач с тирето, ти дадох пример, как рефера още в третата минута спести картон на техен играч и после на няколко пъти го остави да безчинства. Не те видях да държиш сметка за тези неща. Защо така?

А само аз ли видях дузпата срещу Робърта в 83-тата? Май никой не го споменава... Нарушението почна в наказателното, когато холандецът беше тръгнал да се измъква от него и падна извън него, но нарушението беше вътре. А това, за което говориш определено си беше жълт.

Потребителски аватар
AzSumRazbirach
Контакти:

Мнениеот AzSumRazbirach » 08 сеп 2019 12:59

Левски играе днес контрола с някакви араби от втора арабска девизия. Очаквам добро представяне и да продължим да се заблуждаваме, че нещо може да направим този сезон. Нека да оставим г-н Хубчев да работи до края на своя договор и след това да търсим друг треньор и да се надяваме да направим нещо с него защото с г-н Хубчев нито титла, нито купа, нито европейски турнир ще играем, но нека да му се даде време. Хубавото е, че догодина няма да играем дори и в 1ви кръг в Европа с него, тъй като ще отпаднем на БАРАЖ. КАЗАХ! , копирайте ми поста и гледайте шоу тая година. Аз винаги ще си следя отбора на сърцето, но с тоя треньор и с тея бездарници ми е през кура кфо ще сътворят, най-вероятно поредната излагация.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 сеп 2019 13:03

Тия арабели Бистрица ги би 5:1
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 08 сеп 2019 19:24

AzSumRazbirach написа:Левски играе днес контрола с някакви араби от втора арабска девизия. Очаквам добро представяне и да продължим да се заблуждаваме, че нещо може да направим този сезон. Нека да оставим г-н Хубчев да работи до края на своя договор и след това да търсим друг треньор и да се надяваме да направим нещо с него защото с г-н Хубчев нито титла, нито купа, нито европейски турнир ще играем, но нека да му се даде време. Хубавото е, че догодина няма да играем дори и в 1ви кръг в Европа с него, тъй като ще отпаднем на БАРАЖ. КАЗАХ! , копирайте ми поста и гледайте шоу тая година. Аз винаги ще си следя отбора на сърцето, но с тоя треньор и с тея бездарници ми е през кура кфо ще сътворят, най-вероятно поредната излагация.

Пий си хапчетата. Ако днес не ти е станал преспи и пробвай пак.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 сеп 2019 19:27

mikata написа:Тия арабели Бистрица ги би 5:1

Ами или Бистрица са за А група или с тоя състав сме за В? ( в коя група са Бистрица?)
Някои юноши се чудя какво правят в първия отбор. Особено един с номер 25 ми направи впечатление.
Иначе имам много забележки и към т.нар. титуляри, ама да не изпадам в подробности. Не съм оптимистично настроен.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 сеп 2019 22:53

AzSumRazbirach написа:Левски играе днес контрола с някакви араби от втора арабска девизия. Очаквам добро представяне и да продължим да се заблуждаваме, че нещо може да направим този сезон. Нека да оставим г-н Хубчев да работи до края на своя договор и след това да търсим друг треньор и да се надяваме да направим нещо с него защото с г-н Хубчев нито титла, нито купа, нито европейски турнир ще играем, но нека да му се даде време.

Съгласен съм с цитираното (с другото -...). И аз не вярвам с него да направим нещо (па кой знае? това си ми е мое мнение, но аз и към Кокала бях скептичен), но в крайна сметка, не това е най-важното. Дано не участва в игричките на онея в офисите - и да джуркат всеки сезон по 11 нови. Та, ако не участва, да ги тренира, да свикнат едни с други и тогава всичко може да стане със следващия. Както и преди писах: какъвто такъв. Ако пък участва... пак все тая. Ей, тей, като национала ще сме - надоле и все надоле.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 сеп 2019 00:29

metodito написа:Съгласен съм с цитираното (с другото -...). И аз не вярвам с него да направим нещо (па кой знае? това си ми е мое мнение, но аз и към Кокала бях скептичен), но в крайна сметка, не това е най-важното. Дано не участва в игричките на онея в офисите - и да джуркат всеки сезон по 11 нови. Та, ако не участва, да ги тренира, да свикнат едни с други и тогава всичко може да стане със следващия. Както и преди писах: какъвто такъв. Ако пък участва... пак все тая. Ей, тей, като национала ще сме - надоле и все надоле.

Не знам Хубчев какъв е, ама знам какви са тия преди него и след него в национала. Само за това бих му дал време. Иначе и аз не му бях фен, когато беше в национала, но като гледам какво е след него...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2019 00:47

W84me написа:
metodito написа:Съгласен съм с цитираното (с другото -...). И аз не вярвам с него да направим нещо (па кой знае? това си ми е мое мнение, но аз и към Кокала бях скептичен), но в крайна сметка, не това е най-важното. Дано не участва в игричките на онея в офисите - и да джуркат всеки сезон по 11 нови. Та, ако не участва, да ги тренира, да свикнат едни с други и тогава всичко може да стане със следващия. Както и преди писах: какъвто такъв. Ако пък участва... пак все тая. Ей, тей, като национала ще сме - надоле и все надоле.

Не знам Хубчев какъв е, ама знам какви са тия преди него и след него в национала. Само за това бих му дал време. Иначе и аз не му бях фен, когато беше в национала, но като гледам какво е след него...

Там няма случайни хора. Като всичко в държавата.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 сеп 2019 12:51

LM10 написа:
Jordan1914 написа:Нали знаете след паузата за националите какво следва за ЛЕВСКИ - загуба!

Това правило важеше при Славишата.

Ще видим. Черно море пристигат в дълга серия без победа и ние сме идеалния съперник да я постигнат. Със сигурност ще ни скочат на 100%.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 сеп 2019 14:38

ЕМИЛ написа:
LM10 написа:
Jordan1914 написа:Нали знаете след паузата за националите какво следва за ЛЕВСКИ - загуба!

Това правило важеше при Славишата.

Ще видим. Черно море пристигат в дълга серия без победа и ние сме идеалния съперник да я постигнат. Със сигурност ще ни скочат на 100%.

Че те победите им с/у нас винаги са били след няколко кръгова "почивка" преди това.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”