Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Като гледам различни федерации какво са наскачали на Лечков явно е бил прав в думите си и сега всеки гледа да си защити рахатлъка и безвремието
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Решенията на ДК са поредното навеждане пред ЦСКА-София и Левски. Ако членовете на същата имаха топки следващите два мача между тези два отбора да се играят пред празни трибуни и толкова.
Затваряне на сектор в България е толкова смешно наказание, че дори няма абсолютно никаква наказателна тежест.
Затваряне на сектор в България е толкова смешно наказание, че дори няма абсолютно никаква наказателна тежест.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
delqnski47 написа:TristaNNN написа: А без тенекето заскърцва припознаването и валидацията на измамата с тире.
Трибестане, това го повтаряш всяка година.
Припошки47, примерите са пред очите ни. Всяка година, точно. Чаршафи "Вън селското ръководство", празен Еко Той, Еко Той с потрошена фасада, Еко Той със счупени греди, бой с банани по негрите, Демикренизация и какво ли още не.
Това ако не е прът в злата машина на припознаването и измамата, здраве му кажи.
Ако имаше тенеке, едва ли горните, иначе дивашки и неблагодарни към микренския господар случки, щяха да се случат.
Последна промяна от TristaNNN на 19 окт 2023 18:45, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Dust написа:Като гледам различни федерации какво са наскачали на Лечков явно е бил прав в думите си и сега всеки гледа да си защити рахатлъка и безвремието
И аз съм на това мнение, някои ги заболя от истината.
“Борбата, волейболът и художествената гимнастика също нямат успехи. Виждате кои хора ги водят. Едно и също”, каза пред Томислав Русев Лечков.
“Когато български борец загуби от представител на Гибралтар, ще поканим всички разбирачи, в частност г-н Лечков, да дойдат и да закрият българската борба”, написа в социалната мрежа шефът на родната борба Христо Маринов.
Съдейки по глупостите които е избълвал Лечов, явно е бил на силна дрога! Да сравниш "успехите" във футбола, с тези във волебола, художествената гимнастика и борбата, освен че трябва да си завършен олигофрен, трябва да си и безкрайно нагъл, какъвто всъщност е той.
- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:delqnski47 написа:TristaNNN написа: А без тенекето заскърцва припознаването и валидацията на измамата с тире.
Трибестане, това го повтаряш всяка година.
Припошки47, примерите са пред очите ни. Всяка година, точно. Чаршафи "Вън селското ръководство", празен Еко Той, Еко Той с потрошена фасада, Еко Той със счупени греди, бой с банани по негрите, Демикренизация и какво ли още не.
Това ако не е прът в злата машина на припознаването и измамата, здраве му кажи.
Ако имаше тенеке, едва ли горните, иначе дивашки и неблагодарни към микренския господар случки, щяха да се случат.
Ние поне си знаем, че е селско, а вас завалиите дори не знаете кой ви е собственик....

''Вън незнаен собственико'' сигурно трябва да е еквивалента, знам ли.....

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
TristaNNN написа:Зад призивите на оранжевите да се махне това ръководство на БФС прозира традиционната за чорбарите подлост и лукавост (в това отношение припоците имат 100% приемственост).
- Прозира явната им тегоба: белким някой дойде да ги отърве от делиорманското им иго, че зелените ги клатят когато и където си искат, според както им е нужно. А без тенекето заскърцва припознаването и валидацията на измамата с тире, затова то им е толкова нужно.
- Прозира и явната им мечта: белким някой дойде и не даде лиценз на говедата, та да може припоците да не са сами в позора. За оранжевите, както годините доказват, е най-важно говедата да са зле, а ако са по-зле от Тирето, то в душата на припока се настаняват радостта и пълния покой.
Изобщо не ги еве нито за националния, нито за юношеския футбол, нито за бази, нито за нищо. Важното е говедата да не вземат лиценз, сиреч, да фалират, и Тирето им да е с тенеке, като евентуално само Барбуковците могат да им сбъднат мечтите на този етап. Това е цялата работа, затова е целият този припошки рев.
Трибестанка определено си олицетворението на бай ганьовският българин . Ако някой ти поднесе кофа с помия вместо, да я ритнеш и кажеш това няма как да го ям , под достойнството и разбиранията ми е ! Ти ще почнеш да нагъваш колкото може повече, понеже могат да дадат тази кофа на съседа / да не дава Господ/ .
Есенцията , не бе майна , никой не ти иска кофата с боклук , всички ние искаме да се храни на нормални маси с бели покривки ама заради mindset като твоят ще си седим на бунището !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Обаче Лечков още нещо сподели, но него никой не го коментира и всеки го подминава, а за същото отново е болезнено прав.
"Финансирането на българския спорт е най-важното нещо, а не да чакаме сега както са Левски, ЦСКА, Лудогорец и за който, и да е на един собственик, който примерно получава обществени поръчки или както да е облагодетелстван от управляващите"
Martinez1948 написа:TristaNNN написа:Зад призивите на оранжевите да се махне това ръководство на БФС прозира традиционната за чорбарите подлост и лукавост (в това отношение припоците имат 100% приемственост).
- Прозира явната им тегоба: белким някой дойде да ги отърве от делиорманското им иго, че зелените ги клатят когато и където си искат, според както им е нужно. А без тенекето заскърцва припознаването и валидацията на измамата с тире, затова то им е толкова нужно.
- Прозира и явната им мечта: белким някой дойде и не даде лиценз на говедата, та да може припоците да не са сами в позора. За оранжевите, както годините доказват, е най-важно говедата да са зле, а ако са по-зле от Тирето, то в душата на припока се настаняват радостта и пълния покой.
Изобщо не ги еве нито за националния, нито за юношеския футбол, нито за бази, нито за нищо. Важното е говедата да не вземат лиценз, сиреч, да фалират, и Тирето им да е с тенеке, като евентуално само Барбуковците могат да им сбъднат мечтите на този етап. Това е цялата работа, затова е целият този припошки рев.
Трибестанка определено си олицетворението на бай ганьовският българин . Ако някой ти поднесе кофа с помия вместо, да я ритнеш и кажеш това няма как да го ям , под достойнството и разбиранията ми е ! Ти ще почнеш да нагъваш колкото може повече, понеже могат да дадат тази кофа на съседа / да не дава Господ/ .
Есенцията , не бе майна , никой не ти иска кофата с боклук , всички ние искаме да се храни на нормални маси с бели покривки ама заради mindset като твоят ще си седим на бунището !
Баси тъпото сравнение. Като няма какво съдържателно и аргументирано да напишеш, то си трай. Кофа... помия... боклук, ееееххх, тежко червено бреме, а? Даже и 7 години след смъртта на четирибуквието, навиците си остават, а?

Последна промяна от TristaNNN на 19 окт 2023 19:06, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- delqnski47
- Контакти:
Dust написа:Обаче Лечков още нещо сподели, но него никой не го коментира и всеки го подминава, а за същото отново е болезнено прав."Финансирането на българския спорт е най-важното нещо, а не да чакаме сега както са Левски, ЦСКА, Лудогорец и за който, и да е на един собственик, който примерно получава обществени поръчки или както да е облагодетелстван от управляващите"
Мен ми е много интересно белите държави оставят ли си клубовете да си купуват на 100 процента земята, след тва стадионите и всичко останало...
Много ми е интересно. Така и така постоянно слушам по цял ден как еди кой си пари не давал, бил чакал от държавата и т.н.
Колкото до Лечков и постоянните ви коментари за него и БФС аз оставам с впечатление, че ние от БФС нямаме абсолютно никаква нужда, защото те отговорност друга освен да назначават съдии и да правят смотани програми на клубовете, да събират глоби и членски внос друго не правят. Че тва и клубовете могат да си я праят тая чиновническа работа и не разбирам що трябва да се наливат пари там.
Некви празни приказки на Лечков и да го тупам по рамото ''колко е прав'' та Министерството на Спорта да му дава лиценз за тва....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.