Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Nepobedim
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Nepobedim » 02 сеп 2019 15:26

Martinez1948 написа:
tiamat написа:Кокалеску и той е припознал май...

Той беше един от първите от синия лагер, който припозна, заедно с ВълкЪ ( брата на 165см от земята) !

Aз тъкмо затова съм ги задраскал с дебелия флумастер! Няма да ги хуля и плюя от някакво нормално уважение, ама те така и така с този акт се изплюха на имената си. Уж сини легенди, пък станаха първи припознавачи. Позор!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 сеп 2019 23:06

Kotooshu написа:Най учтиво ще помоля , НЕ адвоката на СЗ - TristaNNN , да си каже мнението относно позицията на "Ултрас Левски" .
Само да припомня , че в позицията на "Ултрас Левски" има директни обвинения към НКПСЗ ... без никакви доказателства .
Която , между другото съвпада на 101% с моето мнение !
Благодаря , ако нямаш желание за коментар ... няма проблеми :)

Съжалявам за късния отговор, но вчера вечерта след мача модерачите бързо-бързо ме пратиха в почивка.
Не мисля да коментирам позициите нито на дивизии, нито на роти, нито на запади, нито на югове. За сведение на тъпанарите, аз обичам да коментирам факти, доказателства, действия, бездействия и всичко, що е налице черно на бяло, независимо от коя организация идва. Който желае да разтяга локуми, да плете сценарии, да беси, да вдига форумни революции, да вее интернет знамена и да се вживява като онлайн Че Гевара, моля да не ми пише на мене. Също така, за сведение на цървулите, които инстинктивно нападат и лепят обидни етикети на други левскари, които са направили за клуба доста повече от... аре няма значение, интрижките по оста тоя-оня, не ме интересуват. Аре бегай, ти избираш накъде. :arrow:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 сеп 2019 06:21

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:Най учтиво ще помоля , НЕ адвоката на СЗ - TristaNNN , да си каже мнението относно позицията на "Ултрас Левски" .
Само да припомня , че в позицията на "Ултрас Левски" има директни обвинения към НКПСЗ ... без никакви доказателства .
Която , между другото съвпада на 101% с моето мнение !
Благодаря , ако нямаш желание за коментар ... няма проблеми :)

Съжалявам за късния отговор, но вчера вечерта след мача модерачите бързо-бързо ме пратиха в почивка.
Не мисля да коментирам позициите нито на дивизии, нито на роти, нито на запади, нито на югове. За сведение на тъпанарите, аз обичам да коментирам факти, доказателства, действия, бездействия и всичко, що е налице черно на бяло, независимо от коя организация идва. Който желае да разтяга локуми, да плете сценарии, да беси, да вдига форумни революции, да вее интернет знамена и да се вживява като онлайн Че Гевара, моля да не ми пише на мене. Също така, за сведение на цървулите, които инстинктивно нападат и лепят обидни етикети на други левскари, които са направили за клуба доста повече от... аре няма значение, интрижките по оста тоя-оня, не ме интересуват. Аре бегай, ти избираш накъде. :arrow:

Благодаря за любезния отговор , за съжаление не съм сбъркал за теб !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 сеп 2019 13:17

И хубави неща се случват......

Като част от цялостното подобряване и модернизиране на инфраструктурата около и на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, клубът предприе мащабен ремонт на терен 2 на „Герена“.

Игрището е основното поле за провеждането на тренировките на първия отбор, както и терен за двубоите на юношеските формации на „синята“ академия от елитните групи.

По време на ремонтните дейности ще бъде изцяло подменено тревното покритие, така че да отговаря на всички съвременни изисквания, а в същото време ще бъде подобрена и инфраструктурата на съоръжението.

Редом с това клубът продължава да подобрява условията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни дейности по два терена за Футбол 5 и Футбол 9 и ще бъде стартиран мащабен ремонт на съблекалните за нуждите на децата от ДЮШ.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Dc_f7qDwUf0[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 сеп 2019 13:27

На практика в Добринище ще се проведе една мини-подготовка.
Да се надяваме, че контузените ще се възстановят, а тези дето не са провели нормална лятна подготовка, ще влязат в час.

И дано си поизчистят главите... За мен това лакатушене в игра и резултати, освен от несработеност, основно е психологичсеки ефект след неприятното отпадане от кипърците. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2019 14:04

modor написа:И хубави неща се случват......

[offtopic]Като част от цялостното подобряване и модернизиране на инфраструктурата около и на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, клубът предприе мащабен ремонт на терен 2 на „Герена“.

Игрището е основното поле за провеждането на тренировките на първия отбор, както и терен за двубоите на юношеските формации на „синята“ академия от елитните групи.

По време на ремонтните дейности ще бъде изцяло подменено тревното покритие, така че да отговаря на всички съвременни изисквания, а в същото време ще бъде подобрена и инфраструктурата на съоръжението.

Редом с това клубът продължава да подобрява условията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни дейности по два терена за Футбол 5 и Футбол 9 и ще бъде стартиран мащабен ремонт на съблекалните за нуждите на децата от ДЮШ.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Dc_f7qDwUf0[/youtube][/offtopic]

Не е вярно! Това е опит умишлено да се фалира клуба! Докога ще ни лъжат, докога ще търпим тази гавра! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 03 сеп 2019 14:27

Като част от цялостното подобряване и модернизиране на инфраструктурата около и на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, клубът предприе мащабен ремонт на терен 2 на „Герена“.

Супер, браво! Най-накрая да се направи нещо и с материалната база на клуба.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 03 сеп 2019 14:48

Браво на ръководството! Това е единственият път за спасение и развитие на клуба

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 03 сеп 2019 16:04

Браво на ПК. Всеки отбор трябва да има добри бази и инфраструктура. За козирка може да почакаме :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 сеп 2019 16:28

Като стана дума за козирката, на последния домакински мач ми направи впечатление, че на едно-две места стъпалИте в сектор А са се поразронили по ръбовете и тия горните жълти слоеве полека-лека са почнали да заминават. Вярно, строителите мазаха там и импрегнираха с не знам си колко слоя химикали, ама целия строителен план, въз основа на който се подбираха и материалите, май включваше и козирката, та малко се опасявам, че след годинка-две, най-много до три, вече може да се наложат ремонти. :|
[offtopic]

Върни се в “Левски”