Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот specter » 26 авг 2019 13:24

Martinez1948 написа:
modor написа:Какво се случва с Цветан Вълчев? Май стана всяко чудо за 3 дни :evil:

А ''най-якото'', е че самите сини,червени,зелени и тн. журналисити не задават вече въпроси относно този инцидент. Много показателен случай за това в каква нео-комунистическа държава живеем, в която промяната НЕ зависи от теб !
А съм абсолютно сигурен, че самият Цветан Вълчев няма да иска да сподели мнението дори и след месец-два, година...

То едни журналисти... Масово подлоги, които говорят и пишат това, което им се поръча или в което има някаква изгода. Спортната журналистика в България е на покъртително ниско ниво. Тук-таме излиза от време на време някой адекватен анализ или някое адекватно отразяване на новина и дотам. Ако имаше как да се информирам за спортните новини в България от някой чуждестранен сайт, с удоволствие бих го сторил. :lol: Иначе тоя случай излиза значително от пределите на спорта и трябваше/трябва да има много по-голям отзвук, ама... Все пак ще видим полицията докъде ще го докара с разследването. Ако разследват изобщо.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 авг 2019 15:37

Треньорът на Левски Петър Хубчев ще заведе тима на лагер по време на паузата за националните отбори. "Сините" ще отидат за четири дни в Добринище, където ще се готвят двуразово. Специалистът иска да може да работи с новите си играчи, които пристигнаха почти всички след лагера в Австрия. Целта на бившия селекционер е да повиши още повече физическото състояние на своите футболисти. Има вероятност Левски дори да проведе една контрола в паузата.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 26 авг 2019 15:40

А така. Време е да им стопи лагерите още един път преди зимната подготовка и да ги вкара максимално в добра физическа форма. Предполагам и Холмар ще е готов вече след тая пауза. :roll:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2019 15:57

specter написа:А така. Време е да им стопи лагерите още един път преди зимната подготовка и да ги вкара максимално в добра физическа форма. Предполагам и Холмар ще е готов вече след тая пауза. :roll:

E, то за 4 дни колко да им стопи лагерите. Ма знае ли човек какво е намислил тренера ни. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 26 авг 2019 20:11

Аз лично се надявам да не стане както миналата година. Тогава след всяка пауза за нац. отбор, Левски ставаше все по-слаб :(
Дано Хубчев си е направил сметката с тази миниподготовка?!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2019 21:38

Едно мнение от Тото Минев (бившият маркетингов шеф, благодарение на когото имаше Лъвско пиво, Вайбър стикери, приложенийце за автентичност на стоките, Вайбър канал, някои онлайн благинки за привържениците, нови и интересни артикули в магазина, талисмана Лъвски, скари пред А за гладни татковци, зона за децата и други работи, които не се виждат по стадионите у нас). НЕ СЪМ АДВОКАТ НА СЗ :!: Просто коментирам делата около любимия Левски, както всеки друг потребител.

[offtopic]Скъпи приятели!

Тъй като напоследък твърде много пъти прочетох името си в разни новини, писма и декларации, реших, че е необходимо да напиша няколко реда по темата и спекулациите около маркетинга в Левски.

На първо място, изключително много съжалявам, че катализаторът за темата е ужасяващата случка с Чико, когото познавам добре и към когото искам да отправя най-горещите си пожелания за бързо оздравяване и връщане на работа. Никой не заслужава подобно варварско отношение и искрено се надявам виновниците и поръчителите това престъпление да си получат заслуженото колкото се може по-скоро.

Вместо да се действа рационално, естествено повечето медии яхнаха вълната и разпространиха навсякъде слуха, че виновните за случая са София Запад, които огорчени от това, че им е спряно кранчето, са решили да предприемат наказателна акция срещу Цветан Вълчев.

Именно за това кранче искам да поговоря, защото ми омръзна да чета художествените измислици на група интриганти, които единствено сеят омраза и разделение в редиците на привържениците на Левски.

Няма да пиша за това, което екипът ми (в това число влиза и Чико) и аз сме направили за клуба. Тези от вас, които са запознати, имат добра представа за това, а тези от вас, които не са - могат да открият поста ми по темата в моя профил във фейсбук.

Чета за някакви 50 000 лева, които са си делили Любо Младежа и няколко негови приближени, парите били от продажбата на артикули във фен-магазина. Откъде са си ги делили нямам идея, тъй като последните 3-4 месеца фен магазинът трудно успяваше да изплати дори заплатите на продавачките.

Нека се върна на първо място към основният въпрос, а именно “Защо дейността на фен магазина беше делегирана към външна фирма?”
Тъй, като аз и екипът ми вече работихме по маркетинга на клуба и всичко свързано с него, установихме, че парите влизащи в клуба от продажба на фен артикули системно биваха изхарчвани - за плащане на тока, за покриване на някоя премия и за какво ли още не, но не и за презареждане с нова стока и нови артикули. Системното обезкървяване на това перо, бе довело до това, че в магазина нямаше дори химикалки и запалки, всичко което имаше по рафтовете, бяха няколко екипа отпреди 2-3 сезона и малко шалчета - от тези с булдога, които се продават вече поне 15-тина години.

Магазинът, в този си вид, беше абсолютно капитулирал, без ясна представа или идея, за това, как да бъде възстановена дейността му. От своя страна аз лично направих доста опити да се намерят средства за зареждането му, но ми се обясни, че има много по-важни въпроси и проблеми за решаване от този магазин. Чашата преля в момента, в който пристигнаха новите екипи, които се радваха на изключително голям интерес, когато буквално за 3-4 дни се генерираха средства, които да могат да закрепят ситуацията и дори да я обърнат нагоре, но отново всички пари бяха разпределени другаде, което доведе и до това, че доставчикът на екипировката отказа да дава повече стока, докато не бъдат изчистени задълженията към него.

В този момент влязох в разговор с тогавашното ръководство и заедно стигнахме до решение, че в действителност най-добрият начин за спасение би бил да се сключи взаимно изгоден договор за рестартирането на магазина. По този начин, не само се даваше възможност на магазина да се спаси и да заработи, а дори клубът беше облекчен от над 10 000 лева месечен разход, свързан с ръководенето на дейността, като заплати, осигуровки и т.н.
Вложиха се не малко средства в преобразяването на магазина, както и в зареждането на нови артикули. Всичко това се случи в края на миналия септември, когато средствата от един от основните артикули - мачовата фланелка, вече бяха влезли като продажби в касата на клуба. Реално, оттогава започна дейността на новата фирма, обирайки вакума след продажбата на старата фланелка и преди пускането на новата, което е това което реално изкарва по-голямата част от приходите на клубният магазин. До голяма степен всичко поприключи около нова година, защото след това интересът към мачовете на стадиона спадна драстично и реално в следващите месеци разходите надвишаваха приходите. Клубът получаваше роялти, което не е редно да обсъждам в детайли, но в случай, че те решат, не виждам причина да бъде публично упоменато, но със сигурност цифрата, която фирмата е платила възлиза на над 90 000 лева.

Мога да застана зад всяка една от думите си и ако има желаещи, нямам против да се включа в дискусия по темата.

Затова моля всеки, който ползва името ми, за да обяснява, как се е крало от клуба, да се обърне към мен директно. В един пост прочетох дори, че съм бивш дилър на кокаин. Момчета, цял живот се занимавам с маркетинг, дори го преподавам в няколко университета, не се излагайте с подобни глупости.

Само Левски![/offtopic]
Пак повтарям - НЕ СЪМ АДВОКАТ НА СЗ! Надявам се да не е нужно пак да го пиша.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 26 авг 2019 22:16

Бруталният побой, който въоръжени с железни пръти мутри нанесоха над маркетинг директора на „Левски” Цветан Вълчев, е поръчан от тартора на хулиганската групировка „София Запад” Любомир Костадинов – Младежа. Това е основната версия, по която работят столичните криминалисти, разкрива Lupa.bg.

Според източник на медията от високите етажи на МВР, Любо Младежа ще бъде извикан на разпит в СДВР и най-вероятно до ден-два ще бъде арестуван по подозрения, че е поръчал бруталната инквизиция над рекламния шеф на „Левски”.

Гангстерското нападение над Цветан Вълчев се състоя сутринта на 22 август пред офиса на „Левски” на ул. „Тодорини кукли” в София. Двама татуирани здравеняци причакаха рекламния шеф и го смазаха от бой пред очите на десетки шокирани минувачи. Агресорите избягаха с автомобил, който се издирва от полицията. Според информация, с която Lupa.bg разполага от полицейски източник,
атаката е осъществена от мутри на врачанин с прякор Златко Малкия – гангстер от близкото обкръжение на Любо Младежа. Заподозрените се издирват и вероятно до дни ще бъдат задържани.

Помляният от бой Цветан Вълчев е в излючително тежко състояние в УМБАЛ „Царица Йоана-ИСУЛ”, а черепът му е пукнат на три места. Вълчев може да остане инвалид до края на живота си, лекарите са категорични, че той е оживял по чудо след животинския побой.

Що се отнася до Любо Младежа, то тарторът на хулиганската групировка „София Запад” сам е оставил улики срещу себе си. На 9 юли Костадинов се заканва във Фейсбук, че в скоро време ще има пребити служители на „Левски”.

На 9 юли Любо Младежа отправя закани във Фейсбук към рекламния отдел на "Левски". Причината - отнет му е бизнеса с фенски артикули.

В публикация в социалната мрежа лежалия в затвора като част от наркобанда Любомир Костадинов се гневи на изпълнителният директор на „сините” Павел Колев и му пише: „издишате, Павкааа, издишате”. След това Младежа се заканва: „По-нататък сцената от едноименния филм продължава с бой. Скоро и в нашия „филм” така ще стане”.

Повод за напрежението в „Левски”, довело до бруталната мутренска саморазправа, е решението на новия собственик на „Левски” Васил Божков да отреже кранчето на „София Запад” – хулиганска групировка, с която всички предшественици на хазартния бос като президенти на „Левски” се съобразяваха. В бандата „София Запад” членуват над 130 хулигани, като болшинството от тях са лежали в затвора за различни провинения, основно – търговия с дрога.

Групировката "София Запад", ръководена от Любо Младежа, е съставена само от бандити с внушителни крими досиета

Самият Любо Младежа, който е първи братовчед на Любомир Симеонов – Любо Чука, бе сред босовете в търговията с кокаин в София допреди няколко години. През 2011 г. той влезе в затвора като част от наркобандата на Таки и след като излежа присъдата си от 3 години пандиз, се завърна начело на организацията „София Запад”.

„Доскоро „София Запад” прибираше пари от търговията с екипировка и фенски артикули на „Левски”, но новата управа реши да скъса с порочната практика да изхранва криминална структура. Месечната печалба от търговия с фланелки, екипи и други артикули, достига до 50 000 лева, като основните приходи идват от онлайн продажби. Тези пари отиваха у Любо Младежа, Степан и още трима-четирима „криминалци”, твърди запознат със ситуацията на „Герена”.

Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев вече е охраняван от двама бодигарда

След побоя над Цветан Вълчев на изпълнителният директор на „Левски” Павел Колев е назначена охрана лично от Васил Божков, тъй като имало данни, че се подготвя нападение и над него.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 авг 2019 22:20

Това не е сериозно. Лупа.бг :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 авг 2019 22:21

WPWW написа:... Според информация, с която Lupa.bg разполага от полицейски източник...

Вместо да се действа рационално, естествено повечето медии яхнаха вълната и разпространиха навсякъде слуха, че виновните за случая са София Запад, които огорчени от това, че им е спряно кранчето, са решили да предприемат наказателна акция срещу Цветан Вълчев.

:roll: :roll: :?
[offtopic]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 26 авг 2019 22:23

WPWW написа:
Бруталният побой, който въоръжени с железни пръти мутри нанесоха над маркетинг директора на „Левски” Цветан Вълчев, е поръчан от тартора на хулиганската групировка „София Запад” Любомир Костадинов – Младежа. Това е основната версия, по която работят столичните криминалисти, разкрива Lupa.bg.

Според източник на медията от високите етажи на МВР, Любо Младежа ще бъде извикан на разпит в СДВР и най-вероятно до ден-два ще бъде арестуван по подозрения, че е поръчал бруталната инквизиция над рекламния шеф на „Левски”.

Гангстерското нападение над Цветан Вълчев се състоя сутринта на 22 август пред офиса на „Левски” на ул. „Тодорини кукли” в София. Двама татуирани здравеняци причакаха рекламния шеф и го смазаха от бой пред очите на десетки шокирани минувачи. Агресорите избягаха с автомобил, който се издирва от полицията. Според информация, с която Lupa.bg разполага от полицейски източник,
атаката е осъществена от мутри на врачанин с прякор Златко Малкия – гангстер от близкото обкръжение на Любо Младежа. Заподозрените се издирват и вероятно до дни ще бъдат задържани.

Помляният от бой Цветан Вълчев е в излючително тежко състояние в УМБАЛ „Царица Йоана-ИСУЛ”, а черепът му е пукнат на три места. Вълчев може да остане инвалид до края на живота си, лекарите са категорични, че той е оживял по чудо след животинския побой.

Що се отнася до Любо Младежа, то тарторът на хулиганската групировка „София Запад” сам е оставил улики срещу себе си. На 9 юли Костадинов се заканва във Фейсбук, че в скоро време ще има пребити служители на „Левски”.

На 9 юли Любо Младежа отправя закани във Фейсбук към рекламния отдел на "Левски". Причината - отнет му е бизнеса с фенски артикули.

В публикация в социалната мрежа лежалия в затвора като част от наркобанда Любомир Костадинов се гневи на изпълнителният директор на „сините” Павел Колев и му пише: „издишате, Павкааа, издишате”. След това Младежа се заканва: „По-нататък сцената от едноименния филм продължава с бой. Скоро и в нашия „филм” така ще стане”.

Повод за напрежението в „Левски”, довело до бруталната мутренска саморазправа, е решението на новия собственик на „Левски” Васил Божков да отреже кранчето на „София Запад” – хулиганска групировка, с която всички предшественици на хазартния бос като президенти на „Левски” се съобразяваха. В бандата „София Запад” членуват над 130 хулигани, като болшинството от тях са лежали в затвора за различни провинения, основно – търговия с дрога.

Групировката "София Запад", ръководена от Любо Младежа, е съставена само от бандити с внушителни крими досиета

Самият Любо Младежа, който е първи братовчед на Любомир Симеонов – Любо Чука, бе сред босовете в търговията с кокаин в София допреди няколко години. През 2011 г. той влезе в затвора като част от наркобандата на Таки и след като излежа присъдата си от 3 години пандиз, се завърна начело на организацията „София Запад”.

„Доскоро „София Запад” прибираше пари от търговията с екипировка и фенски артикули на „Левски”, но новата управа реши да скъса с порочната практика да изхранва криминална структура. Месечната печалба от търговия с фланелки, екипи и други артикули, достига до 50 000 лева, като основните приходи идват от онлайн продажби. Тези пари отиваха у Любо Младежа, Степан и още трима-четирима „криминалци”, твърди запознат със ситуацията на „Герена”.

Изпълнителният директор на "Левски" Павел Колев вече е охраняван от двама бодигарда

След побоя над Цветан Вълчев на изпълнителният директор на „Левски” Павел Колев е назначена охрана лично от Васил Божков, тъй като имало данни, че се подготвя нападение и над него.

Не, че нещо, но Любо не е толкова тъп. Това са си пълни измислици.

Върни се в “Левски”