Много луди гледам ви сеира!:)
http://search-2.blogspot.com
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
peliforewer написа:Радвам се, че 2-3 снимки са Ви посъбудили, разбрах вече, че не си струва да спориш с някои форумни герои.Това е бъдещето, по някоя снимка и много малко писане и то с хора с които си струва.
Пели, каква беше тази активизация от твоя страна вчера по отношение на БФС? Днес няма ли да продължиш и да се аргументираш кой и защо би искал да ги замени, както и кой треньор би препоръчал (ако не харесваш Кръстаич)?
Няма да коментирам треньорските му качества, но за това нещо е болезнено прав.
Тежки моменти съм имал и като играч, и като треньор. Важно е да имаш характер, да се вдигнеш. На Балканите сме хора на крайностите - или вдигаме хората, или ги закопаваме в земята. В отбора има деца, които не играят в клубовете си, но по-добри от тях няма. Ще видите с времето, че ще съм бил прав. Не е моментът да говоря тук за големият проблем в българския футбол, защото ще изглежда като оправдание. Вижте в Сърбия и Хърватия колко чужденци играят и си направете сметката. Ако в българското първенство не играят българи, по-добре да го закрием. Трябва да се грижим за нашите деца. В момента аз се чувствам българин, не би трябвало аз да уреждам паспорти за българските деца. Ако това продължи като тенденция, вас скоро няма да ви има.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
1914.1902 написа:Интересно ми е защо за нов треньор на националния отбор се спряга лице, което заяви, че напуска българския футбол преди време.
Велико изказване: ''Напускам българския футбол, но оставам в Левски''
А защо едно лице, напуснало националния отбор и българския футбол изобщо постоянно се цани да го оглави. Дори има и ръкопляскащи.
NOMER14 написа:1914.1902 написа:Интересно ми е защо за нов треньор на националния отбор се спряга лице, което заяви, че напуска българския футбол преди време.
Велико изказване: ''Напускам българския футбол, но оставам в Левски''
А защо едно лице, напуснало националния отбор и българския футбол изобщо постоянно се цани да го оглави. Дори има и ръкопляскащи.
За да се опита да промени това, заради което е напуснал и заради което футболът ни търпи все нови и нови падения!
Да ти припомня какво каза тогава Бербатов...
„Завистта не води до никъде. Амбицията трябва да е движеща сила за човек.”
„Ако съм оставил усмивка по лицата на хората с играта си, значи съм изпълнил целта си. Когато не правиш нещата вече за удоволствие, става лошо.”
„Аз се оттеглям от националния отбор, не от България. Аз си оставам българин, и се надявам хората да уважат решението ми.”
„Когато някой ден не съм активен футболист, можете да ме потърсите, за да ви оправя футбола. Сега пазя дистанция, но след няколко години ме потърсете, и ще ви кажа нещата.”
Ще отбележа само, че след напускането на националният отбор, Димитър Бербатов чрез фондацията си подпомагаше много талантливи български деца, докато Перуката и компания пресушаваха бутилки с алкохол по заведенията и докараха футбола ни до това дередже.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов

„Договорът на Младен Кръстаич като национален селекционер на България трябва да бъде прекратен веднага след тази пресконференция. Той няма нито реални, нито морални правомощия да дава оценка на футболното първенство на нашата страна. Мога да го уверя, че, по редица критерии, нивото на efbet Лига е по-високо от това в Сърбия и Хърватия, които служителят на БФС ни дава за пример. Вместо да си подаде оставката, след позорната загуба от Литва в събота в центъра на София, днес Кръстаич реши да "закрива българското първенство" от Албания. Балканска война... Колко чужденци ще играят в отборите на ЦСКА, Левски, Лудогорец или Ботев Враца, няма как да се решава от човек, който през последните месеци с всеки мач ни убеждаваше, че не разбира нищо от футбол. Националният ни отбор никога не е играл толкова слабо и объркано, изборът на титулярен състав, тактика и смени никога не са били толкова пародийни. Жалко за момчетата, които са в безизходица“, заяви Атанас Караиванов.
Този плондер Караиванов не е ли все още осъзнал, че и той трябва да напусне управлението на българския футбол и че чистката трябва да е тотална изцяло.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Изцъкленият поглед на Бербо не е от питиета, а от друго нещо.
Мога да го уверя, че, по редица критерии, нивото на efbet Лига е по-високо от това в Сърбия и Хърватия, които служителят на Българският футболен съюз ни дава за пример.
Ти да видиш, не знаех, че имало редица, не един, не два, а редица критерии по които сме пред въпросните държави... Аз към момента не се сещам за нито един.
Поредния самозабравил се властолюбец, а селекционера на националния отбор има право да каже всичко, не е такъв на Танганайка, а на България, а националния отбор нали се води уж най-висшето в ерархията на футбола.