ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Школата на "сините" сред 20-те най-продуктивни в Европа

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 яну 2014 17:27

Веселинов написа:Ясно е посочено, че един от критериите за играчи от школата е да са били най-малко ТРИ години активно тренирали и играли във формациите до 18 г. Сигурно е ужасно да си грухтящо по нрав създание и да не знаеш какво е да имаш ДЮШ. Всички отбори в България имат и са имали ДЮШ. Само на един клуб от 1948 никога не е имал истинска ДЮШ, защото по логиката да "прославя за социалистическия спорт" е разполагал с ресурсите на всички български ДЮШ. Е, да, в повечето случаи играчите са вземани след 18 годишни за по-набързо и напряко де, но кой ли му е мислил тогава, че това има смисъл и значение.
Сега мрънкат, че нямали терени, нямало къде да тренират децата им и т.н. Те никога не са имали нужда, в тяхното ДНК е заложено да се лапа, да се тъпчат на готово. Пресен пример от днес: осигуряват си играч за половин милион лева от Берое, но плащането е "по-нататък". :lol: За какво им е ДЮШ? :roll: Да се занимават с Методи Деяновци, които в един момент може да се контузят, да трябва да се лекуват и т.н. Хубавото в цялата им схема е, че вече няма Бай Милко и Бай Добри. :idea:

+1 :)
1. За какво им беше ДЮШ, като имаха военизирани отбори - сателити ("Ботев" - Пловдив, "Черно море", "Сливен"), имаха и т.н. "спортни роти"!? 8-)
2. Плащането за Венци Христов ще бъде виртуално... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 22 яну 2014 17:35

Веселинов написа:Ясно е посочено, че един от критериите за играчи от школата е да са били най-малко ТРИ години активно тренирали и играли във формациите до 18 г. Сигурно е ужасно да си грухтящо по нрав създание и да не знаеш какво е да имаш ДЮШ. Всички отбори в България имат и са имали ДЮШ. Само на един клуб от 1948 никога не е имал истинска ДЮШ, защото по логиката да "прославя за социалистическия спорт" е разполагал с ресурсите на всички български ДЮШ. Е, да, в повечето случаи играчите са вземани след 18 годишни за по-набързо и напряко де, но кой ли му е мислил тогава, че това има смисъл и значение.
Сега мрънкат, че нямали терени, нямало къде да тренират децата им и т.н. Те никога не са имали нужда, в тяхното ДНК е заложено да се лапа, да се тъпчат на готово. Пресен пример от днес: осигуряват си играч за половин милион лева от Берое, но плащането е "по-нататък". :lol: За какво им е ДЮШ? :roll: Да се занимават с Методи Деяновци, които в един момент може да се контузят, да трябва да се лекуват и т.н. Хубавото в цялата им схема е, че вече няма Бай Милко и Бай Добри. :idea:

В паралелната реалност, в кято живееш сигурно е много тъжно и самотно.

krum_strashni

Мнениеот krum_strashni » 22 яну 2014 17:42

Каква гордост, че талантите ни бягат навън, за да играят в някакви нискоразрядни отбори, та дори и не играят!!!

georgiev
Контакти:

Мнениеот georgiev » 22 яну 2014 17:56

Юноши та юноши.
А страхливите треньори и ръководители защо не ги пускат в игра за първия отбор?
Предпочитам да съм 3-4 места назад в класирането, но в първия отбор да има 8-9 юноши на клуба........
Но докато има страхливи управници и треньори - надали!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 яну 2014 18:10

А бе някой може ли да ми каже поне един син юноша, който е направил име в Европа? :? Аз мога да дам поне два примера за червени юноши, които са - Любо Пенев и Емил Костадионов. Единия голмайстор на Примера дивисион, шампион и носител на Купата на Испания. Капитан във всичките отбори, в които е играл. Член на Клуб 100 в Испания на футболистите вкарали над 100 гола в Примера. Вкарал 3 хеттрика на Реал Мадрид с 3 различни отбора. Втория юноша е шампион и носител на Купата на Португалия с Порто. Носител на Купата на УЕФА с Байерн Мюнхен, като вкарва гол на финала. Дайте един син юноша с успехи по-големи от титуляр в Турция и резерва в Рен. :oops:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 22 яну 2014 18:24

Към тази класация вече може да добавите и Цветелин Чунчуков, който днес донесе победата на Ботев срещу Сион. Дано продължава да ни радва така и за напред

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 22 яну 2014 18:24

Red Warrior написа:А бе някой може ли да ми каже поне един син юноша, който е направил име в Европа? :? Аз мога да дам поне два примера за червени юноши, които са - Любо Пенев и Емил Костадионов. Единия голмайстор на Примера дивисион, шампион и носител на Купата на Испания. Капитан във всичките отбори, в които е играл. Член на Клуб 100 в Испания на футболистите вкарали над 100 гола в Примера. Вкарал 3 хеттрика на Реал Мадрид с 3 различни отбора. Втория юноша е шампион и носител на Купата на Португалия с Порто. Носител на Купата на УЕФА с Байерн Мюнхен, като вкарва гол на финала. Дайте един син юноша с успехи по-големи от титуляр в Турция и резерва в Рен. :oops:

Нещо бъркаш годините, тука говорим за 2013г.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 яну 2014 18:27

Red Warrior написа:А бе някой може ли да ми каже поне един син юноша, който е направил име в Европа? :? Аз мога да дам поне два примера за червени юноши, които са - Любо Пенев и Емил Костадионов. Единия голмайстор на Примера дивисион, шампион и носител на Купата на Испания. Капитан във всичките отбори, в които е играл. Член на Клуб 100 в Испания на футболистите вкарали над 100 гола в Примера. Вкарал 3 хеттрика на Реал Мадрид с 3 различни отбора. Втория юноша е шампион и носител на Купата на Португалия с Порто. Носител на Купата на УЕФА с Байерн Мюнхен, като вкарва гол на финала. Дайте един син юноша с успехи по-големи от титуляр в Турция и резерва в Рен. :oops:

Наско Сираков, Георги Аспарухов и т.н., а не знам Левски да е имал юноша в Рен,може би ти ще ме осведомиш кой е той.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 22 яну 2014 18:31

Голяма работа! Трябва да стане чудо, за да успеят нашите некадърници да продадат футболист за седем цифрена сума в евро! Да не говорим за някой от "свръхпродуктивната" ни школа...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 яну 2014 18:35

drvasko98 написа:

Наско Сираков, Георги Аспарухов и т.н., а не знам Левски да е имал юноша в Рен,може би ти ще ме осведомиш кой е той.

И какво име са направили в Европа Сираков и Аспарухов? Какви европейски успехи имат? А Гонзо го повиших в юноша колкото да имате някой играл в западен клуб, ама и той не е ваш юноша, както и Мариан Христов. :oops:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Левски”