Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот metodito » 18 авг 2011 18:41

фифи перото написа:

Те те послушаха и срещу морето хич не се и напрегнаха...нали не е между 4-те?! ;)

С българското провинциално мислене сме до Калотина...
ВСЕКИ мач трябва да се напрягат...
Това им е работата.
Ти ако работиш се напрягаш само 4 дни в годината ли?!

Е, "морето" си ни биха как си требе. В средата на терена нямахме никой. Съотетно Арш беше напълно изолиран и се налагаше на Башлиев и Старокин да изнасят топката, което не им се отдаваше. Цветков засега не може да ме убеди, че ще замести пълноценно Тасевски, а за формата на Йовов в момента ...какво да кажа: отвратителна е твърде слаба дума.
Гаджев е бил пуснат с контузия, а Грийн бе нарочен за виновник за Търнава, което няма как да не му е повлияло. За Симо Райков трябва пространства, а такива нямаше кой да му отваря, поради липсата на Мулдер и Дарко и апатичният Йовчо. От друга страна, "моряците" бяха свежи и мотивирани до краен предел да победят. Събери 2 и 2 и ще получиш 4. Тоест 3:1. :mrgreen:
Загубата бе напълно резонна спрямо формата на отбора и добрата игра на Черно море. Не мисля, че не се напрягаха. Толкова си можеха в онзи ден просто.

Бъркаш за това какво е провинциално мислене. А именно това, което правят Черно море и други отбори. Идват "Левски" и се хвърлят на кръв, после гостуват на някакви опашкари и завършват 0:0.
Ето това е провинциално мислене. Да давш 101% в един мач, а в другите по 20%.
Последна промяна от metodito на 18 авг 2011 18:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 авг 2011 18:50

metodito написа:
фифи перото написа:

Те те послушаха и срещу морето хич не се и напрегнаха...нали не е между 4-те?! ;)

Това им е работата.

Е, "морето" си ни биха как си требе. В средата на терена нямахме никой. Съотетно Арш беше напълно изолиран и се налагаше на Башлиев и Старокин да изнасят топката, което не им се отдаваше. Цветков засега не може да ме убеди, че ще замести пълноценно Тасевски, а за формата на Йовов в момента ...какво да кажа: отвратителна е твърде слаба дума.
Гаджев е бил пуснат с контузия, а Грийн бе нарочен за виновник за Търнава, което няма как да не му е повлияло. От друга страна, "моряците" бяха свежи и мотивирани до краен предел да победят. Събери 2 и 2 и ще получиш 4. Тоест 3:1. :mrgreen:

Лошото е ,че все събираме ,а накрая ни ..вадят :mrgreen:

г-н Иванов ,вместо да нарочва и да псува ,да прочете някоя книжка,може и с картинки...За футбол...
Не само менюто по кръчмите.

А за мисленето-прав съм.Това ,което казваш за морето е друго-избиване на комплески и наслоена омраза...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2011 18:56

Ако всичките ни съперници в А група играят така срещу нас, както Черно море, европейските мачове няма да ни правят впечатление и всяка година ще сме в накакви групи. Стига, разбира се да стигаме до места даващи право на участие там, щото с тая ни игра...
А ако всеки мач от А група отборите играят така, българското първенство ще е качествен телевизионен продукт наравно с френското и белгийското, а не нещо, което голяма част от родните запалянковци да не искат да гледат . Стадионите ще се пълнят с по 10-ина хиляди души и ...Реалностите обаче са други...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 авг 2011 19:04

metodito написа:Ако всичките ни съперници в А група играят така срещу нас, както Черно море, европейските мачове няма да ни правят впечатление и всяка година ще сме в накакви групи. Стига, разбира се да стигаме до места даващи право на участие там, щото с тая ни игра...
А ако всеки мач от А група отборите играят така, българското първенство ще е качествен телевизионен продукт наравно с френското и белгийското. Реалностите обаче са други...

Прав си!
Само ,че и ние трябва да сме силни.
Не съм на мнение,че морето игра "страхотно".
Просто попаднаха на безумно слаб ,безидеен отбор...
И бяха нахъсани...
Нали знаеш,че паднал човек ,лесно се рита?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 авг 2011 19:13

metodito написа:
фифи перото написа:

Това им е работата.

Гаджев е бил пуснат с контузия, а Грийн бе нарочен за виновник за Търнава, което няма как да не му е повлияло. За Симо Райков трябва пространства, а такива нямаше кой да му отваря, поради липсата на Мулдер и Дарко и апатичният Йовчо. От друга страна, "моряците" бяха свежи и мотивирани до краен предел да победят. Събери 2 и 2 и ще получиш 4. Тоест 3:1. :mrgreen:
Загубата бе напълно резонна спрямо формата на отбора и добрата игра на Черно море. Не мисля, че не се напрягаха. Толкова си можеха в онзи ден просто.

Бъркаш за това какво е провинциално мислене. А именно това, което правят Черно море и други отбори. Идват "Левски" и се хвърлят на кръв, после гостуват на някакви опашкари и завършват 0:0.
Ето това е провинциално мислене. Да давш 101% в един мач, а в другите по 20%.

Е то пък нашите гоУеми звезди като играят на 100%, та мааани...
Не знам само докога ще живеете в заблуда и я ми припомнете в последните 3 години Левски да е изиграл поне 3 последователни мача на „100“ процента себераздаване и да е демонстриран качествен футбол.
Стига вече празни приказки, момци.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 18 авг 2011 19:40

Локомотив (Москва) - Спартак (Търнава) 2:0 само за 38'мин. Ето така се прави а не като наште мърди :evil:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 авг 2011 20:43

THE G.A.M.E написа:
ehh написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Не наплюхте се еййй..."най-обичаме да мразим"...селски пушки, осмърдя се синия форум от СЕЛЯНИЯ :evil:

Не знаеш, колко си прав!
Направо си смърди на военна кухня, в която се готви пача чорба с чесън. Ако някой е бил войник, знае за какво говоря.

Дайте по-конкретно, защо трябва да подкрепяме "Гонзо" ?
Щото аз мога да ви кажа 10-на РЕАЛНИ причини, поради които тоя не трябва да види бял ден, докато не освободи Левски от присъствието си !!!

Нали му даваше кредит 5-6 мача, кво стана, че се отметна?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 авг 2011 21:37

Blue_Girl написа:Нали му даваше кредит 5-6 мача, кво стана, че се отметна?

Не съм се отмятал ...
Но няма да си затварям очите за безобразната игра на Левски ...

Така или иначе, "Червените" като ни пометат, после "Гонзо" ще бъде пометен от "народната любов" ... :shock:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 18 авг 2011 21:41

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Нали му даваше кредит 5-6 мача, кво стана, че се отметна?

Не съм се отмятал ...
Но няма да си затварям очите за безобразната игра на Левски ...(!?!?!?!?!?)

Така или иначе, "Червените" като ни пометат, после "Гонзо" ще бъде пометен от "народната любов" ... :shock:

Полу-бременна жена няма! Или даваш 5-6 мача кредит на доверие, или не даваш такъв!

Абе направо се чудя некой лицемери как събират смелост да се погледнат в огледалото :oops:
Левски София

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 авг 2011 21:50

Умопомрачен написа: Или даваш 5-6 мача кредит на доверие, или не даваш такъв!

Това независи от мен ...
Доверието от "Гонзо" съм си го снел още, когато позволи на "адвоката" да прати 4-мата най добри играчи на Левски на "гурбет" в Русия преди дербито с ония ...

Ама предполагам са делили парите от печалбата после ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”