Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Вълчан » 21 авг 2019 17:41

Може и жена да е във дъното на случката.Всеки е залитвал по омъжени жени.... :mrgreen:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 21 авг 2019 18:01

TristaNNN написа:Не искам да адвокатствам никому, особено пък на СЗ, но след поредната грозна случка отново сипете обвинения по когото ви скимне без да имате нищо черно на бяло, а това дразни изключително много. Понеже немалка част тука сте късопаметни, нека да припомним едни случки от преди месец, месец и нещо.
- Боят в Братислава - тука се лееха клетви, псувни, не знам си какво - истината се оказа друга.
- Знамето с кокалите в Ружомхужом - пак клетви и псувни, и истината - пак друга. :!:
Не че и сега ме изненадва тая първосигналщина, но все пак е хубаво да се изчакат разни факти, записи, показания на директора, туй-онуй, преди да се размахва показалеца наляво-надясно. Така си мисля аз поне.

Как не те е срам !!!
Разбира се , че няма да се свърже този опит за убийство със СЗ , разбира се , че "истината" с Ружом била друга , разбира се , че СЗ не са виновни за нищо .... разбира се , че от 20 години тези наркодилъри не тровят КЛУБА .....разбира се , че СЗ не пребиха и изгониха сериозно количество левскари и то какви , първосигнални сме били , а и късопаметни :o
СРАМ !!!!

п.п.
Очаквах твоето включване, с пламенна защита към СЗ и много , много патос , е познах !
Веднъж кОрва , цял живот кОрва !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 авг 2019 18:08

Колегата има позиция. Принципно, ако сме нормално държава е прав. Ама предвид, че сме България, масата зулуми направени от въпросната организация. Хората, които се биеха на стадиона пред очите на полицията, която се правеше, че нищо не е станало. Сигурно нямаше да имат нищо общо, ако не им бяха взели маркетинга. Все още си имат цял сектор/коптор, който "стопанисват". Тези, не толкова къса памет помним гербаджийските призиви и близките отношения на въпросната организация с Мазното перчемче Тонев, който натрупа едни 20 млн. задължения.
Тъй, че щеше да си прав Тристан, ама ние сме в България и нещата тук се правят аматьорски Инса ясни на всички.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2019 18:30

Щом се вижда и колата, тия не могат да избягат. При добро желание, естествено.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 авг 2019 20:00

TristaNNN написа:Не искам да адвокатствам никому, особено пък на СЗ, но след поредната грозна случка отново сипете обвинения по когото ви скимне без да имате нищо черно на бяло, а това дразни изключително много. Понеже немалка част тука сте късопаметни, нека да припомним едни случки от преди месец, месец и нещо.
- Боят в Братислава - тука се лееха клетви, псувни, не знам си какво - истината се оказа друга.
- Знамето с кокалите в Ружомхужом - пак клетви и псувни, и истината - пак друга. :!:
Не че и сега ме изненадва тая първосигналщина, но все пак е хубаво да се изчакат разни факти, записи, показания на директора, туй-онуй, преди да се размахва показалеца наляво-надясно. Така си мисля аз поне.

Естествено, че всички първо ще се сетят за тия. През годините предостатъчно пъти са се доказвали като анти-левскари и със сигурност всеки човек е бил свидетел поне на няколко подобни грозни случки, извършени от тях. Предполагам и ти също. Те сами са си изградили тая слава в такава ситуация първата асоциация да е с тях. И това, че един-два пъти не са били виновни (двата примера, които даде) е изключение от правилото и нищо не променя. А специално в тая ситуация знаеш защо всички веднага насочиха поглед към тях и то е доста основателна причината.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2019 23:16

Kotooshu написа:

Как не те е срам !!!
Разбира се , че няма да се свърже този опит за убийство със СЗ , разбира се , че "истината" с Ружом била друга , разбира се , че СЗ не са виновни за нищо .... разбира се , че от 20 години тези наркодилъри не тровят КЛУБА .....разбира се , че СЗ не пребиха и изгониха сериозно количество левскари и то какви , първосигнални сме били , а и късопаметни :o
СРАМ !!!!

п.п.
Очаквах твоето включване, с пламенна защита към СЗ и много , много патос , е познах !

Oчаквах, че някой ще ме захапе яко за коментара и не се изненадвам изобщо, но не вярвах, че ще е толкова яростно. :roll: Както и да е, все тая... Тезата ми е, че е гадно в такава неприятна за клуба ситуация да се напада когото и да било с първосигнален яд без да има каквито и да било доказателства, информации, признания, официални позиции и т.н. Дадох и конкретни примери от близкото минало, пресни-пресни при това, в които истината за първосигналните обвинения лъсна, но явно и това не е достатъчно. Странно е, че ме мислиш за яростен и пламенен защитник на СЗ при все, че преди време ти обясних надълго в коя организация членувам, какво се прави там, какво мисля аз самия и т.н. Наистина има много късопаметни хора, факт неоспорим. Живи и здрави!
ПП Моето скромно мнение е, че СЗ не са чак толкова глупави, за да извършат такъв показен варварски акт като днешния. Ако всичко се върти около магазина, което малко ме съмнява (продажбите показват нагледно каква е "далаверата") то цялата тази работа можеше да стане по тих и скрит начин, без да се придава умишлена агресивна публичност. Нека да изчакаме и да видим, нишките ще се разплетат полека-лека. И не ме наричай кОвра, ако обичаш
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2019 23:27

specter написа:

Естествено, че всички първо ще се сетят за тия. През годините предостатъчно пъти са се доказвали като анти-левскари и със сигурност всеки човек е бил свидетел поне на няколко подобни грозни случки, извършени от тях. Предполагам и ти също. Те сами са си изградили тая слава в такава ситуация първата асоциация да е с тях. И това, че един-два пъти не са били виновни (двата примера, които даде) е изключение от правилото и нищо не променя. А специално в тая ситуация знаеш защо всички веднага насочиха поглед към тях и то е доста основателна причината.

Ето защо си мисля, че тука, в тая отвратителна варварска проява, има нещо друго. Ще се разбере, надяваме се. :? Аз, лично за себе си, не мисля, че СЗ са решили да пребият директора с толкова арогантна показност заради единия магазин. Даже, честно казано, за себе си не мисля, че СЗ имат пръст, но да видим.
При всяко положение това е юмрук в имиджа на отбора, какъвто и да е той сега. Ала следим... :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 авг 2019 23:46

TristaNNN написа:
specter написа:

Ето защо си мисля, че тука, в тая отвратителна варварска проява, има нещо друго. Ще се разбере, надяваме се. :? Аз, лично за себе си, не мисля, че СЗ са решили да пребият директора с толкова арогантна показност заради единия магазин. Даже, честно казано, за себе си не мисля, че СЗ имат пръст, но да видим.
При всяко положение това е юмрук в имиджа на отбора, какъвто и да е той сега. Ала следим... :!:

Да, разбирам ти гледната точка и по принцип има логика и в това, но все пак аз от тях очаквам абсолютно всичко и в общи линии с нищо не могат да ме изненадат. Единствената причина да имам и нотка на съмнение е собствеността на отбора. Трябва да си много отворен (или по-скоро много тъп), за да правиш такива простотии срещу служител на Божков и то по толкова шумен начин. Но пък след това отново си припомням за кои става въпрос и за стотиците им изпълнения до момента и... Както каза - следим. Има достатъчно камери, на част от които се виждат и двамата извършители, и колата, има свидетели... Ще разберем в скоро време предполагам.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 22 авг 2019 02:17

delqnski47 написа:Малко ми е странно да посягаш на служител на г-н БоШ,ков пред една от базите на г-н БоШ,ков,

Освен ако не си самият г-н БоШ,ков...

*нищо не казвам, само продължавам мисълта :)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 авг 2019 06:32

TristaNNN написа:
Kotooshu написа:

Как не те е срам !!!
СРАМ !!!!

п.п.

Oчаквах, че някой ще ме захапе яко за коментара и не се изненадвам изобщо, но не вярвах, че ще е толкова яростно. :roll: Както и да е, все тая... Тезата ми е, че е гадно в такава неприятна за клуба ситуация да се напада когото и да било с първосигнален яд без да има каквито и да било доказателства, информации, признания, официални позиции и т.н. Дадох и конкретни примери от близкото минало, пресни-пресни при това, в които истината за първосигналните обвинения лъсна, но явно и това не е достатъчно. Странно е, че ме мислиш за яростен и пламенен защитник на СЗ при все, че преди време ти обясних надълго в коя организация членувам, какво се прави там, какво мисля аз самия и т.н. Наистина има много късопаметни хора, факт неоспорим. Живи и здрави!
ПП Моето скромно мнение е, че СЗ не са чак толкова глупави, за да извършат такъв показен варварски акт като днешния. Ако всичко се върти около магазина, което малко ме съмнява (продажбите показват нагледно каква е "далаверата") то цялата тази работа можеше да стане по тих и скрит начин, без да се придава умишлена агресивна публичност. Нека да изчакаме и да видим, нишките ще се разплетат полека-лека. И не ме наричай кОвра, ако обичаш

Откакто тази организация в която членуваш си обърна задните части към СЗ и им стана "сол-ташак" , Уж за да се спаси ЛЕВСКИ ... ако помниш какво писах и аз , та "вие" се превърнахте в едни "наколенки" на СЗ , и тогава ти го казах .
Уважаемия г-н. Колев даде тон на отвратително лизане на едни части на онези , и няма смисъл да обяснявам колко лъжи и глупости от този момент насам изрече , и ако си мислиш , че не си личи как си обърнал палачинката както Колев се лъжеш много !
Относно , кОвра ... всеки е свободен да се припознава в каквото си иска , а едни са си чисти кОври .
Всеки който е със СЗ е против ЛЕВСКИ !!!

На нас левскарите ни е останало едното достойнство , е някои се продадоха като онези червено - оранжевите !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”