Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Един луд с пистолет решава проблемите на Левски за минута след някой мач 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Един луд с пистолет решава проблемите на Левски за минута след някой мач
По американски, викаш ...
Леевски, оле
W84me написа:Един луд с пистолет решава проблемите на Левски за минута след някой мач
Автомат
drvasko98 написа:W84me написа:Един луд с пистолет решава проблемите на Левски за минута след някой мач
Автомат
Двама са, пълнителят е 9, ще им стигнат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- damyanov1963
Аз викам голия пищоф да е с капси, само тъй да пука и сплаши, щот да мине без жъртви, тъй само за парлама 
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- modor
- Контакти:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Не искам да адвокатствам никому, особено пък на СЗ, но след поредната грозна случка отново сипете обвинения по когото ви скимне без да имате нищо черно на бяло, а това дразни изключително много. Понеже немалка част тука сте късопаметни, нека да припомним едни случки от преди месец, месец и нещо.
- Боят в Братислава - тука се лееха клетви, псувни, не знам си какво - истината се оказа друга.
- Знамето с кокалите в Ружомхужом - пак клетви и псувни, и истината - пак друга.
Не че и сега ме изненадва тая първосигналщина, но все пак е хубаво да се изчакат разни факти, записи, показания на директора, туй-онуй, преди да се размахва показалеца наляво-надясно. Така си мисля аз поне.
- Боят в Братислава - тука се лееха клетви, псувни, не знам си какво - истината се оказа друга.
- Знамето с кокалите в Ружомхужом - пак клетви и псувни, и истината - пак друга.
Не че и сега ме изненадва тая първосигналщина, но все пак е хубаво да се изчакат разни факти, записи, показания на директора, туй-онуй, преди да се размахва показалеца наляво-надясно. Така си мисля аз поне.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Не искам да адвокатствам никому, особено пък на СЗ, но след поредната грозна случка отново сипете обвинения по когото ви скимне без да имате нищо черно на бяло, а това дразни изключително много. Понеже немалка част тука сте късопаметни, нека да припомним едни случки от преди месец, месец и нещо.
- Знамето с кокалите в Ружомхужом - пак клетви и псувни, и истината - пак друга.![]()
Каква се е оказала истината?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:TristaNNN написа:Не искам да адвокатствам никому, особено пък на СЗ, но след поредната грозна случка отново сипете обвинения по когото ви скимне без да имате нищо черно на бяло, а това дразни изключително много. Понеже немалка част тука сте късопаметни, нека да припомним едни случки от преди месец, месец и нещо.
- Знамето с кокалите в Ружомхужом - пак клетви и псувни, и истината - пак друга.![]()
Каква се е оказала истината?
Дири в нета и чети, колега. Тука по-назад из темите също се обсъждаше надлъж и нашир.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Че са били нападнати от от поляци и холандци. Тва ли е и твоята версия???
Е боя си остава пак и при тва положение
Е боя си остава пак и при тва положение
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.