Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 21 авг 2019 16:45

Един луд с пистолет решава проблемите на Левски за минута след някой мач ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 авг 2019 16:54

W84me написа:Един луд с пистолет решава проблемите на Левски за минута след някой мач ;)

По американски, викаш ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 авг 2019 16:54

W84me написа:Един луд с пистолет решава проблемите на Левски за минута след някой мач ;)

Автомат

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2019 16:55

drvasko98 написа:

Автомат

Двама са, пълнителят е 9, ще им стигнат.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 авг 2019 17:09

Аз викам голия пищоф да е с капси, само тъй да пука и сплаши, щот да мине без жъртви, тъй само за парлама :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 авг 2019 17:18

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2019 17:31

Не искам да адвокатствам никому, особено пък на СЗ, но след поредната грозна случка отново сипете обвинения по когото ви скимне без да имате нищо черно на бяло, а това дразни изключително много. Понеже немалка част тука сте късопаметни, нека да припомним едни случки от преди месец, месец и нещо.
- Боят в Братислава - тука се лееха клетви, псувни, не знам си какво - истината се оказа друга.
- Знамето с кокалите в Ружомхужом - пак клетви и псувни, и истината - пак друга. :!:
Не че и сега ме изненадва тая първосигналщина, но все пак е хубаво да се изчакат разни факти, записи, показания на директора, туй-онуй, преди да се размахва показалеца наляво-надясно. Така си мисля аз поне.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 21 авг 2019 17:34

TristaNNN написа:Не искам да адвокатствам никому, особено пък на СЗ, но след поредната грозна случка отново сипете обвинения по когото ви скимне без да имате нищо черно на бяло, а това дразни изключително много. Понеже немалка част тука сте късопаметни, нека да припомним едни случки от преди месец, месец и нещо.
- Боят в Братислава - тука се лееха клетви, псувни, не знам си какво - истината се оказа друга.
- Знамето с кокалите в Ружомхужом - пак клетви и псувни, и истината - пак друга. :!:
Не че и сега ме изненадва тая първосигналщина, но все пак е хубаво да се изчакат разни факти, записи, показания на директора, туй-онуй, преди да се размахва показалеца наляво-надясно. Така си мисля аз поне.

Каква се е оказала истината?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2019 17:35

Warped написа:
TristaNNN написа:Не искам да адвокатствам никому, особено пък на СЗ, но след поредната грозна случка отново сипете обвинения по когото ви скимне без да имате нищо черно на бяло, а това дразни изключително много. Понеже немалка част тука сте късопаметни, нека да припомним едни случки от преди месец, месец и нещо.

Каква се е оказала истината?

Дири в нета и чети, колега. Тука по-назад из темите също се обсъждаше надлъж и нашир.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 21 авг 2019 17:40

Че са били нападнати от от поляци и холандци. Тва ли е и твоята версия???
Е боя си остава пак и при тва положение
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”