[offtopic]Видяхте ли изобщо ракията
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong написа:Щом топката е била търкаляща това предполага,че и ударът не е бил силен и рязък,което не говори добре за липсата на реакция от защитника.Изобщо не показа желание за противодействие,потропваше с краче като ирландски танцьор
damyanov1963 написа:Не съм гледал мача поради други ангажименти и незнам подробности, но все пак не беше ли редно треньора да смени Андреев след колебливите му изяви и особено междучаталния гол, вместо да го остави на лъвовете да го доразкъсат, за душевно удоволствие може би.
Kotooshu написа:
[offtopic]Видяхте ли изобщо ракията![]()
![]()
[/offtopic]
1914.1902 написа:Kotooshu написа:
![]()
[/offtopic]
Не, защото не пием и не ни привлича вниманието.
damyanov1963 написа:Не съм гледал мача поради други ангажименти и незнам подробности, но все пак не беше ли редно треньора да смени Андреев след колебливите му изяви и особено междучаталния гол, вместо да го остави на лъвовете да го доразкъсат, за душевно удоволствие може би.
Kotooshu написа:1914.1902 написа:Kotooshu написа:
![]()
[/offtopic]
![]()
![]()
vlong написа:Kotooshu написа:1914.1902 написа:Kotooshu написа:
![]()
[/offtopic]
![]()
![]()
А откъде знаете,че не и предстои изследване при уролог?
gihuelo написа:damyanov1963 написа:Не съм гледал мача поради други ангажименти и незнам подробности, но все пак не беше ли редно треньора да смени Андреев след колебливите му изяви и особено междучаталния гол, вместо да го остави на лъвовете да го доразкъсат, за душевно удоволствие може би.
Той след този гол не направи кой знае колко фрапантни грешки.
За третия гол цялата защита беше виновна .
Плюс това си мисля че ако го смениш след такъв нелеп автогол ще му е...ш мамата още повече.
За мен лично вината е че много млад го хвърлиха в боя - говоря за Левски.
За национала съм на мнение че Пацо трябва да пази в момента на U19 и като му дойде времето на U21.
Не мога да разбера защо не дадете шанс и на Андонов ! Все пак Фиорентина са видяли нещо в него за да го вземат и да има 30 мача в примаверата.
gihuelo написа:honda написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:При първият също. Наблюдател.
При първият гол Християн Петров също не реагира адекватно, но да пригласяш на комика на форума не го разбирам.Само ще кажа, че за вторият гол освен Пламен никой друг няма вина, но както пиша вече в няколко коментара момчето е най-малко виновно, че треньорите вместо да го оставят малко да си избистри главата го вкараха в по-голяма дупка.
Не само при първия гол , а и при втория , и при третия гол
При първия гол бих го определил 50% майсторско изпълнение на нападателя 40% на Хр.Петров, 10% Пл. Андреев
При втория - 80% на Пл. Андреев , 20% на Хр. Петров
При третия - вината е на цялата защита и вратаря
Отделно от грешките Пл. Андреев спаси 4 удара от по-малко от 10 метра. Като 3 от тях бяха "сигурни голове"
Личи си колко разбираш от футбол от обяснението ти за втория гол.![]()
Защитника какво е виновен че до Андреев стигна търкаляща се топка и мина между краката му и влезе във вратата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта