Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Kotooshu » 14 окт 2023 10:56

Изображение

[offtopic]Видяхте ли изобщо ракията :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 окт 2023 10:58

vlong написа:Щом топката е била търкаляща това предполага,че и ударът не е бил силен и рязък,което не говори добре за липсата на реакция от защитника.Изобщо не показа желание за противодействие,потропваше с краче като ирландски танцьор

Ти си ебати дървения философ ! :)
Гледай го още 10-20 пъти белким вденеш за какво става въпрос.

https://www.facebook.com/10006015298978 ... 8337241843

КАжи ми защитника каква вина има ?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 окт 2023 11:07

damyanov1963 написа:Не съм гледал мача поради други ангажименти и незнам подробности, но все пак не беше ли редно треньора да смени Андреев след колебливите му изяви и особено междучаталния гол, вместо да го остави на лъвовете да го доразкъсат, за душевно удоволствие може би.

Той след този гол не направи кой знае колко фрапантни грешки.
За третия гол цялата защита беше виновна .
Плюс това си мисля че ако го смениш след такъв нелеп автогол ще му е...ш мамата още повече.
За мен лично вината е че много млад го хвърлиха в боя - говоря за Левски.
За национала съм на мнение че Пацо трябва да пази в момента на U19 и като му дойде времето на U21.
Не мога да разбера защо не дадете шанс и на Андонов ! Все пак Фиорентина са видяли нещо в него за да го вземат и да има 30 мача в примаверата.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 окт 2023 11:07

Kotooshu написа:Изображение

Не, защото не пием и не ни привлича вниманието. :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 окт 2023 11:09

1914.1902 написа:

:lol: :lol: :lol:

tochavos написа:

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 окт 2023 11:29

damyanov1963 написа:Не съм гледал мача поради други ангажименти и незнам подробности, но все пак не беше ли редно треньора да смени Андреев след колебливите му изяви и особено междучаталния гол, вместо да го остави на лъвовете да го доразкъсат, за душевно удоволствие може би.

Треньорът каза,че му има пълно доверие и има пълна подкрепа,така също и от целия отбор.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 окт 2023 11:30

Kotooshu написа:
1914.1902 написа:

А откъде знаете,че не и предстои изследване при уролог?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 окт 2023 11:37

vlong написа:
Kotooshu написа:
1914.1902 написа:

А откъде знаете,че не и предстои изследване при уролог?

А не така ;)

tochavos написа:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 окт 2023 12:08

gihuelo написа:

Той след този гол не направи кой знае колко фрапантни грешки.
За третия гол цялата защита беше виновна .
Плюс това си мисля че ако го смениш след такъв нелеп автогол ще му е...ш мамата още повече.
За мен лично вината е че много млад го хвърлиха в боя - говоря за Левски.
За национала съм на мнение че Пацо трябва да пази в момента на U19 и като му дойде времето на U21.
Не мога да разбера защо не дадете шанс и на Андонов ! Все пак Фиорентина са видяли нещо в него за да го вземат и да има 30 мача в примаверата.

И аз съм на мнение, че Левски много рано го направи титуляр, в тая крехка възраст - направо детска да искаш стабилна игра от него си е недоразумение, не знам защо не дават шанс на Андонов, може би е още по-рисков.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 окт 2023 12:57

gihuelo написа:
honda написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:При първият също. Наблюдател. :idea:

При първият гол Християн Петров също не реагира адекватно, но да пригласяш на комика на форума не го разбирам.Само ще кажа, че за вторият гол освен Пламен никой друг няма вина, но както пиша вече в няколко коментара момчето е най-малко виновно, че треньорите вместо да го оставят малко да си избистри главата го вкараха в по-голяма дупка.

Не само при първия гол , а и при втория , и при третия гол
При първия гол бих го определил 50% майсторско изпълнение на нападателя 40% на Хр.Петров, 10% Пл. Андреев
При втория - 80% на Пл. Андреев , 20% на Хр. Петров
При третия - вината е на цялата защита и вратаря
Отделно от грешките Пл. Андреев спаси 4 удара от по-малко от 10 метра. Като 3 от тях бяха "сигурни голове"

Личи си колко разбираш от футбол от обяснението ти за втория гол. :)
Защитника какво е виновен че до Андреев стигна търкаляща се топка и мина между краката му и влезе във вратата :)

Ще се опитам да се абстрахирам ,че коментираме играчи на Левски и на ЦСКА-София .
Първата работа на един защитник да не допусне топка или играч на другия отбор да се окаже между него и собствената врата. Докато защитника ,не чуе вратаря да му се извика "Аз съм" , защитника не трябва да допуска топката да мине зад него- това енещо ,което го знае всеки ,който някога е играл организирано футбол.
Казано по друг начин първата работа на всеки защитник е да пречи на нападателя да го преодолее или да подаде топката зад гърба му. По какъв начин защитника попречи на нападателя в ситуация в ,която нападателя измина около 40 метра с топката , в кой момент точно го атакува? Отделно всеки защитник знае ,че не трябва да допуска коридор от "външната " си страна , през който да мине нападател или топката . Ако успееш да затвориш и "вътрешния "коридор - чудесно, но когато си един на един ,първата ти работа е да затвориш "външния "коридор, ако те преодолеят по вътрешния коридор ,най-вероятно ще има съотборник да те подсигури .
Да бъда разбран правилно в конкретната ситуация Пл.Андреев направи голям гаф , длъжен е да няма проблем с овладяването на подобна топка.
В този мач , къде ни бяха защитниците. И при трите гола на германците Хр.Петров беше най-близо до голмайстора( хайде приемаме че втория гол е автогол) как точно се намеси и в трите ситуации?
Отделно имаме ситуация в която играч на Германия отправя удар с глава от линията на малкия пенал? Имаме ситуация ,когато играч на Германия необезпокояван отправя удар от воле от 17-18 метра , при добавката никой защитник дори не се опитва да стигне до топката - до нея стигат 2-ма германци в ъгъла на малкия пенал. . Германски нападател се подиграва на двама наши защитници преодолява ги много елементарно и остава на дузпата сам срещу вратаря.
Ние в този мач въобще имахме ли защита.?

Върни се в “Левски”