Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот sinqkrepost1914 » 18 авг 2019 19:05

fullmoon написа:
damyanov1963 написа:Тия с "поне двете класи над нас" - Ларнака де, видяхте ли какъв боя ядоха от Гент?

И ти ли Бруте като ехо повтаряш оранжеви сънища?
Първата среща е 1:1, а втората до 92мин. резултата е 1:0. Веднага се набива на очи, че тези са много слаби, защото се юрнали накрая да изравняват, но вместо това им забили два гола. :oops: :oops:

Забиха им 2 гола в продълженията, само че първия мач в Кипър точно АЕК изравниха в последната минута.
И да, АЕК не са абсолютно нищо впечатляващо, просто и двата мача с тях бяхме пълен ташак..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 авг 2019 23:14

Като гледам нашите "звезди" в Инстаграм, каква неистова радост изпитват от головете си срещу Витоша, си правя сметка що за стока са. Това им е връх в кариерите и на тримата голмайстори.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 18 авг 2019 23:44

10 години да правиш идиотски селекции е особен талант,Алар и Насиру са разочарование,
Робърта и Мазурек загатват някакви качества,дано оправдаят.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2019 10:37

Следващите 7 мача си евали мамата. Нямаме лесен, може би с изключение на Арда вътре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 19 авг 2019 11:30

Дано поне вземе 4 мача от тях, че май ще е пътник, колкото и да не ми се иска. Много ще е важно, ако направи нещо срещу Лудогорец или ЦСКА-София(особено с тях).

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 авг 2019 11:36

ChelseaFUN написа:Дано поне вземе 4 мача от тях, че май ще е пътник, колкото и да не ми се иска. Много ще е важно, ако направи нещо срещу Лудогорец или ЦСКА-София(особено с тях).

Тоя мач обикновено няма общо с формата или класата на съперниците в момента, там се скача и се печели с желание, а понякога и с късмет. То това е и лошото, понеже рядко гледаме качествена продукция, повече сме на борба ( основно свободна ) :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2019 11:45

mikata написа:Време е г-н Божков да покани Сираков,ако въобще има сериозни намерения за Левски!

А на 8-ми август рече:
mikata написа:Пълна подкрепа за Колев и г-н Божков!

За съжаление с тая безпринципност и липса на последователност нямаме право да изискваме нещо по-различно от нашите. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 19 авг 2019 12:04

Важното е да има положителен резултат, а не да го бият като куче с 3:0 или подобни, че тогава става тежко.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: TristaNNN

Мнениеот Странджата » 19 авг 2019 12:56

Нещо демоде ми се виждаш с това връщане назад :) . Днешното е без вчерашно, историята отдавна умря според онзи американец с японското име, а ние тука гледаме само напред :) - и ден за ден - предишният е мъртъв :) :). Само дето не разбираме, че по този начин сме мъртви още докато живеем...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2019 13:57

W84me написа:Следващите 7 мача си евали мамата. Нямаме лесен, може би с изключение на Арда вътре.

Тъкмо да се види докъде сме я докарали и дали изобщо ще се борим за нещо тоя сезон, щото тия спарингчета с Бистрица и Дунав може би леееееко изкривяват представата за състоянието на отбора.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”