.
 .Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- 

peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
За някои хумористи от форума пояснявам, хубаво е когато се цитира дадена медия да се цитира дословно, а не изборно.В статията на Котаспорт е пояснено, че Асприля поема голяма част от парите дадени за трансфера му, който е около 150 хиляди евро според медиите, а не цитираните 300.Асприля ще заиграе в ЦСКА когато е напълно здрав и във форма, няма смисъл да се рискува, не се притеснявайте ще усетите "ласките" на Крокодила   .
 .

.
 .W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
						Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Медии разни
Новата звезда на ЦСКА - Данило Асприля, направи много интересно разкритие. Той заяви, че се е разбрал с българския клуб сам да изплати таксата, която "червените" платиха за него на вече бившия му тим Бейтар. Става дума за около 200 000 евро.

Новата звезда на ЦСКА - Данило Асприля, направи много интересно разкритие. Той заяви, че се е разбрал с българския клуб сам да изплати таксата, която "червените" платиха за него на вече бившия му тим Бейтар. Става дума за около 200 000 евро.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Медии разни
Виждаш ли ?

Три пъти като ти се обясни нещо и го разбираш

Е за снимките беше доста повече ама важното е че и там накрая вдена.
					Последна промяна от gihuelo на 13 окт 2023 11:32, променено общо 1 път.

Халфът на Лудогорец Якуб Пьотровски направи официален дубют за Полша по време на евроквалификацията срещу Фарьорските острови. Играчът се появи на терена в 82-ата минута, когато замени Патрик Джичек от Пяст Гливице.
Полша победи с 2:0, а головете реализираха Шимански в 4-ата минута и Букса в 65-ата.
Пьотровски попадна за първи път в селекцията на Полша преди година, но тогава не игра. Добрите му изяви с екипа на Лудогорец обаче му гарантираха нова повиквателна.
Според авторитетния портал transfermarkt Пьотровски е вдигнал цената си с 500 хил. евро само в рамките на последните 4 месеца и в момента е оценяван на 2 млн. евро.
gihuelo написа:vlong написа:Медии разни
Виждаш ли ?
Тези истории аз си ги знам и отпреди,не ми обяснаваш нищо,тоя нали си лапа заплата,около 20 000 еврака,това изобщо не е набутвация,сигурно Бисмарк Чарли Мария го е светнал.Две години си живурка манго
САМО ЛЕВСКИ!
						- damyanov1963
gihuelo написа:vlong написа:Жертвата е на прицел, Звярът е тук!”. Това написаха от ЦСКА-София преди точно 3 месеца – на 12 юли, към ефектно видео, с което представиха новото си попълнение Данило Асприля. На краткия клип се преплитаха кадри на колумбиеца с червената фланелка и доста заплашителен кръвожаден крокодил. Препратката е с начина, по който бившият играч на ЛИТЕКС
Три месеца след идването си на “Армията” обаче Асприля още нито веднъж не е показвал на практика защо беше представен по този начин. 35-годишният офанзивен футболист не е имал поводи да празнува свое попадение и да се направи на крокодил. Звярът, анонсиран от червените, засега е по-скоро в ролята на тревопасен хипопотам, цамбуркащ се в реката
Дърпатката квичеше -Бат Асприля е тука ваа
300 000 евра в канала!Пльооос!
Все едно сме купили Франсис Нар или Насиру Мохамед
Чакай сега, ние за тях клипове и дитирамби не сме правили

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
						https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
vlong написа:gihuelo написа:vlong написа:Медии разни
Виждаш ли ?
Тези истории аз си ги знам и отпреди,не ми обяснаваш нищо,тоя нали си лапа заплата,около 20 000 еврака,това изобщо не е набутвация,сигурно Бисмарк Чарли Мария го е светнал.Две години си живурка манго
Теб кво те бърка?
Ти ли ги плащаш?
Все едно някой да започне да завижда на Неделев че взима 50-60 хил.лева без да се съблича по екип.
Може -взима ги.
Имат-пари -дават му.
Клошарите винаги завиждат на богатите.
					Последна промяна от gihuelo на 13 окт 2023 12:40, променено общо 1 път.

honda написа:CSKA 78 написа:
Направо човек да ти завиди на способността да гледаш през синьо-лилавите очила, при това безрезервно да си вярваш! Ха-ха-ха! Децата ги учели да подават, но всеки изграден футболист преценява дали да подава, или не! Във въпросната ситуация си видял засада, а ВАР не, е тогава ти си по-голям специалист от видео асистента!Няма значение какво е направил Назон в тази ситуация, защото ако Естрада беше шутирал, това щеше да е на поне 90% гол!
Аз сравнявам играта ни срещу Локо Пд, където нашите футболисти напълно се раздадоха, докато срещу вас вече бяха изморени! И това се дължи на стила на "маестрото", който изисква тичане и преса през целия мач! В допълнение и по-големите очертания на игрището на Нац. стадион също оказаха влияние върху умората ни!
Изглежда си забравил, че през първото полувреме имахте един-единствен удар по посока на вратата ни, и той се превърна в гол заради съдията, който трябваше да спре играта, защото имаше ваш футболист, лежащ в наказателното поле! И същият оказваше влияние на играта! А ние през това полувреме имахме удар на Линдсет, който се опита да прехвърли вратаря ви, както и отменен гол заради засада! Докато не се уморихме през второто полувреме ви пресирахме, и вие нямахте ситуация за гол!
Трябва да се отчете грешката на защитата ни при ситуацията на Уелтон в началото на второто полувреме! Дали съм изтръпнал на нея?! Не, не съм! Понеже споменатият е по-скоро житен бегач и няма добър завършващ удар! Нещо като бившия ни играч Вилдсхут, но една идея по-добър при центриранията! А в последните минути Роналдо(винаги се смея, като му чуя името) пропусна срещу Бусато?! И това учудва ли те?! Мен не! Той има малко по-добър завършващ удар от Уелтон, но пак вкарва 1 гол от 10-ина възможности! Така че, за да вкара втори гол в един мач, трябва да е мачът на живота му!
С други думи, до 60-65 минута контролирахме мача и ви пресирахме, а след това се изморихме и вие взехте инициативата! Та мачът завърши закономерно наравно!
ПП За 10 дни изиграхме три важни мача, за разлика от вас! Два като гости в Пловдив - на Ботев, които бяха във възход, и предишната седмица преди мача им срещу нас бяха завършили наравно с делиорманци като гости, даже можеха да ги победят! Както и срещу Локо Пд, които бяха и все още са първи в класирането!
Честно пиян или надрусан написа всичките тези глупости?
Нямам желание да те правя за смях и ще ти дам малко шанс:
- научи при какви условия се намесва ВАР и има ли изпълнено някое от тези условия в ситуацията с Естрада и Назон?
- научи при какви условия съдията е длъжен да спре играта за указване на медицинска помощ на играч и има ли изпълнено някое от тези условия при гола на Левски?
-колко време се играе един футболен мач?
- научи какви са размерите на Армията, Герена и Васил Левски?- Наистина ли Националния е по-голям? - аз защо си мисля ,че и трите терена са с едни и същи размери . Нещо 105х68 метра ми се върти.
Апропо терена не е ли един и същ и за двата отбора.
- Наистина ли изиграхте за 10 дена 3 мача ? Аз защо си мисля ,че мача ви срещу Ботев(Пд) беше точно 2 седмици преди мача с Левски. И наистина ли имахте по-тежка програма? Вие играхте срещу Локо(Сф) и Локо(Пд) , ние играхме срещу Славия( почти целия мач с 10 човека) и Лудогорец.
Наистина ли считаш за голова възможност , ситуация в която има 10 метрова засада?
Ако ние имаме един удар през първото полувреме вие нямате и това . Какво споменаваш ситуацията на Линдсет -там имаше фаул в нападение и на самия Линдсет му беше ясно и затова изигра ситуацията несериозно и даже не погледна къде отива топката.
Не говори никак добре за вас ,ако за 5 дни не може да се възстановят вашите играчи.
Поглеждал ли си статистиката от мача - показва предимство макар и не много сериозно във всички параметри (без най-важния разбира се) на Левски.
Дори доста специалисти свързани с любимия ти клуб признаха, че Левски е бил по-близо до победата. Дори имаше коментари ,че Бусато вие спасил.
Глей ся, когато си пиян и надрусан не може да се спори с теб! Тогава ти си нъмбар уан, и си последна инстанция! Ха-ха! Много добре знам кога се използва ВАР! Въпросът е ти знаеш ли?! Кои са тези специалисти, които са казали, че Динамо са били по-добри в мача?! Да не са "специалистите" от Диема?! Понеже дори Кокала - треньорът, с когото станахте за последно шампиони, той каза че ЦСКА е имал предимство в мача!
Лек ден ти желая! И не прекалявай със субстанциите!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
						Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Не завиждам ,а ви напомням друг път като чикия на пясък да не се изхвърляте,щото ставате смешни.Пропаганда до дупка -разни партизански прякори,Биг Брадър и монахини,легенди и митове,35 титли,ас 53,прекръстени треньори,плей гуд,милиони печалба,накрая терена бил по-дълъг.
Дълъг и четвъртит за вас

Дълъг и четвъртит за вас
САМО ЛЕВСКИ!