Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 15 авг 2019 17:44

modor написа:
Serafim написа:Няма причина да не вярваме. Много глупости се случиха. Там в тоя период ми се губи малко последователността. Пелето ли беше СТД?

Точно той беше. Тогава си спомням, че спряха да им дават премии на играчите. Явно от ръковоството не очакваха, че отбора ще направят такова добро начало :lol:

Да бе вярно. Много биели и им спряха премиите :)
Пародия

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 авг 2019 19:16

То тогава онази Диана Колева ли беше, се подвизаваше като изпълнителен директор. Тогава Усмивката не беше още дясна ръка на Спас.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 16 авг 2019 11:14

Обаче как само се връзвате на всякакви глупости излизащи от устите на поредния "доброжелател" с "информация от кухнята". Аз си мислех, че само баба ми е на принципа "Щом са го написали, не може да не е истина", но явно и тука е пълно с шаранчета.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 16 авг 2019 15:15

Djack_84 написа:А като гледам Бодура няма да го бъде в тирето.Тука съвсем сериозно.Познават се с Хубчев от национала - защо не.Сърцат и класен защитник за родната действителност.

Аз като гледам и ТИРЕТО няма да го бъде ти искаш за вземаме Бодуров.Ако Любко ги остави и са до том.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 16 авг 2019 17:02

Пашов е основен играч в тима, както при спечелената миналата година титла, така и в неочаквания за мнозина европоход. Сега пред Арарат-Армения се изправя Дюделанж (Люксембург), а един от двата отбора ще влезе в групите на Лига Европа.

https://ibb.co/PD6PYt7

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 16 авг 2019 20:25

Коя година е това бе пич..... ;) Даже не се сещам че е имало играч Фереира от сините.... :o

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 16 авг 2019 22:54

Kris_men2000 написа:
Djack_84 написа:А като гледам Бодура няма да го бъде в тирето.Тука съвсем сериозно.Познават се с Хубчев от национала - защо не.Сърцат и класен защитник за родната действителност.

Аз като гледам и ТИРЕТО няма да го бъде ти искаш за вземаме Бодуров.Ако Любко ги остави и са до том.

Амин дай Боже.
Обаче тогава ще ви припознаят вас като ЦСКА и ще ви изгонят от стадиона :) както СЗ биха и изгониха бая хора от Б.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 16 авг 2019 22:56

Вълчан написа:Коя година е това бе пич..... ;) Даже не се сещам че е имало играч Фереира от сините.... :o

А аз се сещам, че такива ги отнасяхме с разлика, когато и където ги срещнем, а сега те ще влизат в глупите, които за нас са мираж!
Лошо...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 17 авг 2019 12:04

Колелото се върти.Не може винаги да си отдолу.Реално трябва да обиграем състав за следващите Евротурнири и мисля че ще се влезе във групите.Класирането за Европа според мен няма да е проблем....

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 авг 2019 12:12

Ние всеки сезон обиграваме играчи за другия сезон. :oops: После около май-юни се разделяме с 5-10 играчи, взимаме 6-8 нови, ако някой от старите направи 3-4 силни мача го продаваме и почваме с приказките как ще мачкаме. Отпаднем в първи/втори кръг на ЛЕ и се почват приказките за обиграване на нов отбор за другия сезон, търпение, време, шанс... :lol: Едно и също в началото и края на всеки сезон с 2-3 разлики. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”