Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

modor

Мнениеот Странджата » 15 авг 2019 10:50

Аз пък Гонга си го пускам, защото ми е много кеф, като го затворя - колкото по-бързо, толкова по-голям :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот защо » 15 авг 2019 10:59

vvessel написа:
olimpi написа:
NOMER14 написа:Емо Спасов е Левскар. За Левски бе готов да удуши всеки чорбар.
Относно дузпата.Ако бяхме отстранили съветски отбор, щеше да ни се случи случка. Комунистите(сегашните социалисти) не прощават.

Не само готов амо го е правил. Не помня на кой мач беше, може би на онзи злополучен мач за купата, когато след поредната балтия на едно мекере дърводелец Янчев ?? , Емо го хвана за гушата и го изгониха.

Емо Спасов е един от най-техничните и креативни играчи в Левски, които съм удоволстието да гледам, дал е толкова много на отбора, трака че плювките по него са неразбираеми

На мача за купата беше. Наказаха го до живот и това му е струвало трансфер в Порто , както в последствие той сподели в едно интервю . Имал подписан договор :|

Наказаха го двупосочно, и преди, и след въпросната дата да не играе футбол. И му изчистиха дузпата, извадиха го от историята, включително и от мача с Днепър. :lol: След една година го "оправиха", както се казваше тогава, ама през въпросната година Порто спечели КЕШ, а БФС му върнаха само Днепър.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 авг 2019 13:26

Хаш так Бонус:

Бяхме заедно в Левски. Мен ме освободиха, че съм на възраст. Малко се учудих, че същото стана и с него, а ние бяхме 4 точки пред Лудогорец. Навежда ме на мисълта, че някой не иска­ше Левски да върви напред. Поч­наха да се обаждат някои хора от азиатските страни - че от­борът играел неефективно, че трябва да бие с 5:0. Откакто започнаха да ходят по офисите в хотел "Радисън", се случиха и тези неща...

На кой ли са тези думи.Много интересно.Не мислите ли?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 авг 2019 13:33

Kris_men2000 написа:Хаш так Бонус:

Бяхме заедно в Левски. Мен ме освободиха, че съм на възраст. Малко се учудих, че същото стана и с него, а ние бяхме 4 точки пред Лудогорец. Навежда ме на мисълта, че някой не иска­ше Левски да върви напред. Поч­наха да се обаждат някои хора от азиатските страни - че от­борът играел неефективно, че трябва да бие с 5:0. Откакто започнаха да ходят по офисите в хотел "Радисън", се случиха и тези неща...

Дай пояснения.

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 15 авг 2019 13:45

Андрей Желязков

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 авг 2019 13:57

Владко Гаджев

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 авг 2019 14:21

dedra написа:Андрей Желязков

Получаваш награда за първо място.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 авг 2019 14:22

Serafim написа:
Kris_men2000 написа:Хаш так Бонус:

Дай пояснения.

Заповядай:
http://www.novsport.com/news3149371_1041.html

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 авг 2019 16:04

Няма причина да не вярваме. Много глупости се случиха. Там в тоя период ми се губи малко последователността. Пелето ли беше СТД?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 авг 2019 16:18

Serafim написа:Няма причина да не вярваме. Много глупости се случиха. Там в тоя период ми се губи малко последователността. Пелето ли беше СТД?

Точно той беше. Тогава си спомням, че спряха да им дават премии на играчите. Явно от ръковоството не очакваха, че отбора ще направят такова добро начало :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”