Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба
Сега случайно попаднах на интервюто на Емил Спасов. Само четох плювни и храчки по него заради това интервю, ама тогава така ми беше писнало, че не го потърсих. Сега го прочетох и останах приятно изненадан. Ами човека си ги казва 1 към 1 нещата. Не разбирам защо толкова хора му скочиха. И тръгнаха да обясняват как бил изпуснал някакви дузпи
Все едно щом изпуснеш дузпа си малоумен и нямаш право да коментираш. Това , освен целенасочено тролене срещу критикарите на отбора, не мога да си го обясня по друг начин. Ако тия хора наистина са гледали Спасов на живо, последното нещо което ще се сетят е за изпуснатите дузпи. Тоя човек с изпълненията си ме е радвал почти както Гиби Искренов. Спомням си на един мач с чорбата, направи няколко финта на място на един червен, та оня накрая се свлече сам на земята. Голям смях беше. И сега понеже критикува напълно обективно изведнъж му наскачаха знайни и незнайни "левскари" и го изкараха едва ли не най-големия боклук. Срам. Срам, че тия се наричат фенове на Левски. Цялата тая пропаганда обаче твърде организирана ми се струва. Грозна работа.
vvessel написа:Сега случайно попаднах на интервюто на Емил Спасов. Само четох плювни и храчки по него заради това интервю, ама тогава така ми беше писнало, че не го потърсих. Сега го прочетох и останах приятно изненадан. Ами човека си ги казва 1 към 1 нещата. Не разбирам защо толкова хора му скочиха. И тръгнаха да обясняват как бил изпуснал някакви дузпиВсе едно щом изпуснеш дузпа си малоумен и нямаш право да коментираш. Това , освен целенасочено тролене срещу критикарите на отбора, не мога да си го обясня по друг начин. Ако тия хора наистина са гледали Спасов на живо, последното нещо което ще се сетят е за изпуснатите дузпи. Тоя човек с изпълненията си ме е радвал почти както Гиби Искренов. Спомням си на един мач с чорбата, направи няколко финта на място на един червен, та оня накрая се свлече сам на земята. Голям смях беше. И сега понеже критикува напълно обективно изведнъж му наскачаха знайни и незнайни "левскари" и го изкараха едва ли не най-големия боклук. Срам. Срам, че тия се наричат фенове на Левски. Цялата тая пропаганда обаче твърде организирана ми се струва. Грозна работа.
Ами много измислени фенчета се навъдиха за които няма ни чест ни достойнство.
Не можеш да плюеш и псуваш играчи донесли големи успехи и титли на Левски каквото и да кажат и направят. Просто те са си заслужили мястото на герои в историята на Синия клуб.
Иначе за изпуснатата дузпа срещу Днепър и мен ме е яд
Емо Спасов е Левскар. За Левски бе готов да удуши всеки чорбар.
Относно дузпата.Ако бяхме отстранили съветски отбор, щеше да ни се случи случка. Комунистите(сегашните социалисти) не прощават.
Относно дузпата.Ако бяхме отстранили съветски отбор, щеше да ни се случи случка. Комунистите(сегашните социалисти) не прощават.
NOMER14 написа:Емо Спасов е Левскар. За Левски бе готов да удуши всеки чорбар.
По онова време да отстраниш съветски отбор, особено на седми ноември, беше равносилно на престъпление. Комунистите са безмилостни и действително не прощават. Те нямат народност, те имат централа (Москва) на която са безприкословно подчинени. Всички които се интересуват сериозно от футбол знаят какво се случи с Шпайдела, Бог да го прости, след като отстрани Динамо Киев.
NOMER14 написа:Емо Спасов е Левскар. За Левски бе готов да удуши всеки чорбар.
Не само готов амо го е правил. Не помня на кой мач беше, може би на онзи злополучен мач за купата, когато след поредната балтия на едно мекере дърводелец Янчев ?? , Емо го хвана за гушата и го изгониха.
Емо Спасов е един от най-техничните и креативни играчи в Левски, които съм удоволстието да гледам, дал е толкова много на отбора, трака че плювките по него са неразбираеми
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Тема за мача с Витоша ще има ли? 
olimpi написа:NOMER14 написа:Емо Спасов е Левскар. За Левски бе готов да удуши всеки чорбар.
Не само готов амо го е правил. Не помня на кой мач беше, може би на онзи злополучен мач за купата, когато след поредната балтия на едно мекере дърводелец Янчев ?? , Емо го хвана за гушата и го изгониха.
Емо Спасов е един от най-техничните и креативни играчи в Левски, които съм удоволстието да гледам, дал е толкова много на отбора, трака че плювките по него са неразбираеми
На мача за купата беше. Наказаха го до живот и това му е струвало трансфер в Порто , както в последствие той сподели в едно интервю . Имал подписан договор
P_Panov написа:Тема за мача с Витоша ще има ли?
Пускай
Емо Спасов не само, че беше страхотен футболист, но беше и добър ръководител, а освен всичко друго е и доста възпитан човек.vvessel написа:olimpi написа:NOMER14 написа:Емо Спасов е Левскар. За Левски бе готов да удуши всеки чорбар.
На мача за купата беше. Наказаха го до живот и това му е струвало трансфер в Порто , както в последствие той сподели в едно интервю . Имал подписан договор
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
tiamat написа:P_Panov написа:Тема за мача с Витоша ще има ли?
Пускай
Нов съм, не знам как