LM10 написа:miasanmia1900 написа:Имам теория за присъствието на Колев в клуба и който иска мога да му я споделя.
Споделяй.

Тесен специалист в една специфична област или получава награда за един неправомерно издаден лиценз?

... или и двете

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
LM10 написа:miasanmia1900 написа:Имам теория за присъствието на Колев в клуба и който иска мога да му я споделя.
Споделяй.
Eminem написа:Обаче много ме кефите как слагате Холмар сред оправдателните ви причини. Кога се контузи Холмар ? Да не би да имаме забрана да вземем добър ЦЗ, че толкова се оправдавате с контузията му ?
koisa написа:Eminem написа:Обаче много ме кефите как слагате Холмар сред оправдателните ви причини. Кога се контузи Холмар ? Да не би да имаме забрана да вземем добър ЦЗ, че толкова се оправдавате с контузията му ?
Оправдания се търсят всякакви... И ще продължават да се търсят. Не си ли го гледал тоя филм вече? Само "Сам вкъщи" са го повтаряли повече.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Порнака в първенството ни е пълен. 50% от мачовете уредени, разбрани, играни... В момента гледам Арда-Локо и нещата са комични.
Red_Neck написа:W84me написа:Порнака в първенството ни е пълен. 50% от мачовете уредени, разбрани, играни... В момента гледам Арда-Локо и нещата са комични.
![]()
Наемът за Лаута - платен с лихвите
Що си губим времето....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: vvessel и 5 госта