Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 10 авг 2019 01:27

riftwar написа:
metodito написа:
riftwar написа:Хайде стига сте го дъвкали Мариани. Успех на момчето!
Новата тема е: един или двама нови и попадането на Нашименто в групата означава, че от него зависи дали освен бек ще се търси и халф или?!?

А на мен ми е интересно невключването на Каргас... Рейш и Холмс би трябвало да е съвсем друга бира от португалеца и Каргас... Тоя грък засега е мани-мани. Кой го е гледал, де го е гледал и какво точно е видял в него...

Уж прочетох, че е с вирус Каргас. Ще видим дали ще е хроничен. :)

Е, вероятно е така, може би, значи. Аз мислех да не е нещо друго. Този ми е странен. Дано да е late-bloomer. Както продължавам да се надявам за сър Райнов.

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 10 авг 2019 02:14

Много ми е криво като чета разсъждения, как един играч би играл, ако не го били пуснели за повече пари в друг отбор..... Всичко е въпрос до ситуация, оферта, колектив, човек и т.н. Аз съм отказвал на 3 пъти по-добри пари, просто защото нещо вътрешно ме е спирало. Значи вместо да се пробутват приказки от 1001 нощи излезте и кажете:
А) Мариани нямаше мотивация да играе за Левски и се разбрахме да го пуснем при първа изгодна оферта;
Б) Ние не искаме Мариани, защото не можем да си позволим заплатата му;
В) Има супер агенти, които му намират през 2 години изгодни оферти, а ние нямаме такива и сме далече от истината...

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 10 авг 2019 02:18

metodito написа:
riftwar написа:
metodito написа:
riftwar написа:Хайде стига сте го дъвкали Мариани. Успех на момчето!
Новата тема е: един или двама нови и попадането на Нашименто в групата означава, че от него зависи дали освен бек ще се търси и халф или?!?

А на мен ми е интересно невключването на Каргас... Рейш и Холмс би трябвало да е съвсем друга бира от португалеца и Каргас... Тоя грък засега е мани-мани. Кой го е гледал, де го е гледал и какво точно е видял в него...

Уж прочетох, че е с вирус Каргас. Ще видим дали ще е хроничен. :)

Е, вероятно е така, може би, значи. Аз мислех да не е нещо друго. Този ми е странен. Дано да е late-bloomer. Както продължавам да се надявам за сър Райнов.

Райнов определено показва желание да се докаже, ама май класата не достига. Ако има 7-8 супер играча, това ще е достатъчна предпоставка, ама не ми се броят супер играчите в момента, че един контузен, друг дърт, трети ... може и да няма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 авг 2019 07:23

rhaegar написа:
sin4ec написа: Аз не знам Дженоа какви таланти е продал в големите отбори, дано Дани и семейство не са се подлъгали по някое подхвърлено евро...всъщност те си знаят. Жалко за Левски, даже и лев в касата няма да видим от това дете. Само по телевизора ще го гледаме, защото той наистина ще стигне много далече...

Ами поинтересувай се. Според мен само това лято са продали играчи за повече пари, отколкото Рейнджърс за 10 години.

Иначе за втората част си прав, не е хубаво че няма да вземем пари от него в бъдеще.

Що да не вземете?
Нали имаше някакви клаузи солидарност и клубовете "майки" получчаваха едни проценти?
Пирин кешираха от Бербатов дори и от трансфера му в МЮ, ако не се лъжа.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 авг 2019 09:48

riftwar написа:Много ми е криво като чета разсъждения, как един играч би играл, ако не го били пуснели за повече пари в друг отбор..... Всичко е въпрос до ситуация, оферта, колектив, човек и т.н. Аз съм отказвал на 3 пъти по-добри пари, просто защото нещо вътрешно ме е спирало. Значи вместо да се пробутват приказки от 1001 нощи излезте и кажете:
А) Мариани нямаше мотивация да играе за Левски и се разбрахме да го пуснем при първа изгодна оферта;
В) Има супер агенти, които му намират през 2 години изгодни оферти, а ние нямаме такива и сме далече от истината...

Е, то А и Б подточки са ясни, Павел Колев нещо сходно каза, ако си гледал пресконференцията. :roll: Допреди да дойде Хубчев, че му се е оплаквал как искал да отиде в отбор с по-големи амбиции и не му е харесвало особено тук (което и си личеше от играта му понякога), а след това, че бил изкушен от офертата. А за заплатата, че в Левски му е била "нереално висока" (пак по думите на Павел Колев), а съдейки и по бонуса, от който се е отказал, смятай какви пари е получил в Дубай на ръка при подписване и заплата съответно...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 авг 2019 10:07

[offtopic]
specter написа:
riftwar написа:Много ми е криво като чета разсъждения, как един играч би играл, ако не го били пуснели за повече пари в друг отбор..... Всичко е въпрос до ситуация, оферта, колектив, човек и т.н. Аз съм отказвал на 3 пъти по-добри пари, просто защото нещо вътрешно ме е спирало. Значи вместо да се пробутват приказки от 1001 нощи излезте и кажете:

Е, то А и Б подточки са ясни, Павел Колев нещо сходно каза, ако си гледал пресконференцията. :roll: Допреди да дойде Хубчев, че му се е оплаквал как искал да отиде в отбор с по-големи амбиции и не му е харесвало особено тук (което и си личеше от играта му понякога), а след това, че бил изкушен от офертата. А за заплатата, че в Левски му е била "нереално висока" (пак по думите на Павел Колев), а съдейки и по бонуса, от който се е отказал, смятай какви пари е получил в Дубай на ръка при подписване и заплата съответно...

Оф, човек, като почнете с това. Каквото каже Павката Колев все е истина, нали? Помниш ли думите на Давиде за Роси, примерно? "Искал да отиде в отбор с амбиции" и отишъл в Ал-Кебап. Личало си от играта му и вкара ей така между другото някакви си 11 гола. Ако е имало проблем, това е било с предишните треньори, които искаха да го правят дефанзивен халф, което беше малоумно. Това да беше казал, ок. И въобще разкази по картинка. Приеми, че няма да разберем истината и това е. Ще правят отбор. Швейцарецът беше ключова брънка от схемата на Хубчев и го продадоха. Честито. За мен се случва просто това, което се случи при идването на адвоката на Пеевски и Жепееца, и при Русев. Идват новите рушат всичко старо, казват: предишните бяха маскари, ние ще строим живота нов. Преди нас не е имало нищо, и те така. Same ol', same ol'.[/offtopic]

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 10 авг 2019 10:09

specter написа:

Пропуснал съм го това интервю явно. Ами освен да си пожелаем все така да играят всички, които не им харесва тук и да намерим двама-трима други, на които да им харесва и да играят с още повече настроение.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 авг 2019 10:15

metodito написа:[offtopic]
specter написа:

Оф, човек, като почнете с това. Каквото каже Павката Колев все е истина, нали? Помниш ли думите на Давиде за Роси, примерно? "Искал да отиде в отбор с амбиции" и отишъл в Ал-Кебап. Личало си от играта му и вкара ей така между другото някакви си 11 гола. Ако е имало проблем, това е било с предишните треньори, които искаха да го правят дефанзивен халф, което беше малоумно. Това да беше казал, ок. И въобще разкази по картинка. Приеми, че няма да разберем истината и това е. Ще правят отбор. Швейцарецът беше ключова брънка от схемата на Хубчев и го продадоха. Честито. За мен се случва просто това, което се случи при идването на адвоката на Пеевски и Жепееца, и при Русев. Идват новите рушат всичко старо, казват: предишните бяха маскари, ние ще строим живота нов. Преди нас не е имало нищо, и те така. Same ol', same ol'.[/offtopic]

Е, Методи, към момента Павел Колев ни е изпълнителен директор и съответно бих предпочел да му вярвам на него. По-навътре е в нещата от нас. Не ти говоря за някаква сляпа вяра и издигане в култ, но все пак доверие. Това за амбициите малко се разграничава от подписване с Ал-Кебап, да, но пък на 28 години ако са му предложили някаква бясна заплата, защо пък не? Те какви световни звезди си напускат клубовете европейски грандове, за да ходят из азиатските страни, пък тука един Мариани няма... Реално той пред себе си има футбол за още 3 години ориентировъчно. Беше ключова част, ама явно той е имал леко различно виждане за бъдещето си, така че това е положението. Важното е сега да видим какво ще се сглоби.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 авг 2019 10:29

[offtopic]
specter написа:
metodito написа:[offtopic]
specter написа:

Оф, човек, като почнете с това. Каквото каже Павката Колев все е истина, нали? Помниш ли думите на Давиде за Роси, примерно? "Искал да отиде в отбор с амбиции" и отишъл в Ал-Кебап. Личало си от играта му и вкара ей така между другото някакви си 11 гола. Ако е имало проблем, това е било с предишните треньори, които искаха да го правят дефанзивен халф, което беше малоумно. Това да беше казал, ок. И въобще разкази по картинка. Приеми, че няма да разберем истината и това е. Ще правят отбор. Швейцарецът беше ключова брънка от схемата на Хубчев и го продадоха. Честито. За мен се случва просто това, което се случи при идването на адвоката на Пеевски и Жепееца, и при Русев. Идват новите рушат всичко старо, казват: предишните бяха маскари, ние ще строим живота нов. Преди нас не е имало нищо, и те така. Same ol', same ol'.

Е, Методи, към момента Павел Колев ни е изпълнителен директор и съответно бих предпочел да му вярвам на него. По-навътре е в нещата от нас. Не ти говоря за някаква сляпа вяра и издигане в култ, но все пак доверие. Това за амбициите малко се разграничава от подписване с Ал-Кебап, да, но пък на 28 години ако са му предложили някаква бясна заплата, защо пък не? Те какви световни звезди си напускат клубовете европейски грандове, за да ходят из азиатските страни, пък тука един Мариани няма... Реално той пред себе си има футбол за още 3 години ориентировъчно. Беше ключова част, ама явно той е имал леко различно виждане за бъдещето си, така че това е положението. Важното е сега да видим какво ще се сглоби.

Кое, как е било не е сигурно. Аз пък мога да спекулирам, че Мазурек не е взет случайно. Нямаме готово решение за мястото му и това може да изяде главата на Хубчев. Продажбата на Тасевски се отрази много на "Левски". Отсъствието на един Бедоя също. Очаквам същото да се случи и сега. А спекулациите за това как е щяло да бъде, как щял да играе, ако не сме го продали са... спекулации.[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 10 авг 2019 11:01

Още ли го дъвчите тоя Мариани. Човек ще си помисли, че сме напуснати от Роналдо или Меси. Трябва да сме щастливи, че за нивото му взехме прекрасни манги. Той е вече минало. Уверен съм, че за неговата позиция Хубчев ще подготви не по-слаб заместник.

Върни се в “Левски”