Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Geonik » 09 авг 2019 14:55

vvessel написа:Не съм слушал на пресконференцията Павел ..............................

Само едно ще кажа. Ако я изслушаш внимателно и след това прочетеш писаниците, ще трябва да сериозно да се замислиш относно това, дали става въпрос за едно и също нещо. Само, че трябва да се слуша внимателно, а не с ухото, което предварително е настроено да чува това, което "предварително е чуло"!
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 09 авг 2019 14:58

specter написа:.............................
Фактите са си факти - чужденците идват при нас единствено и само за трамплинче към по-висока заплата или по-добър отбор. ...........................

+1
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 авг 2019 14:59

Всъщност още след общото събрание Колев каза, че целта е да се взимат играчи, които могат да бъдат развити и продадени след това. Тоест, бъдете сигурни, че в бъдеще Мариани няма да е единственият подобен случай при добра оферта. :!:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 авг 2019 15:09

koisa написа:Всъщност още след общото събрание Колев каза, че целта е да се взимат играчи, които могат да бъдат развити и продадени след това. Тоест, бъдете сигурни, че в бъдеще Мариани няма да е единственият подобен случай при добра оферта. :!:

Е вие досега какво си мислехте? Че играчите идват тука да спечелят ШЛ? :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2019 15:14

Аз бих почнал малко по-отзад, още от подбора на евентуалните нови футболисти и начинът, по който се прави. Много се чудя що точно тази, може би най-интересна тема, изобщо не се коментира след пресконференцията ... :roll:
За да се спре порочната практика да въртим по 10 парчета на сезон, на първо време трябва да се вземат добре подбрани футболисти, с нужните спортно-състезателни качества и много важно - да са читави като хора! Съжалявам ако звучи малко гадно - все едно футболистите са фермерска стока, но схващаме замисъла, надявам се. Ако играчът е достатъчно добре подбран, дали с помощта на софтуера, дали с разни търсачки, дали след наблюдение на живо, дали след разговор с треньорите, дали след всичко това накуп, то вероятността да се окаже ненужен в даден момент или "менте", съществено се намалява. Не казвам, че не можа да има неприятни изненади, но рискът вече значително по-малък. Щото можеше, примерно, да цъфнат 8 Бабатундета още на лагера в Австрия, ама после какво ще ги правим като им лъснат некадърните черни задници или ако се окаже, че предпочитат да развяват лъснатите си черни боздугани из Студентски, вместо да се натягат на тренировките. Явно правилният, внимателният подбор му е майката в днешно време, ама да не забравяме, че родната Първа Полиграф Лига си е все така нежелана дестинация, а на този етап не можем да сме толкова щедри като господата от Ловеч и Разград. За нас привържениците остава да се надяваме, че в тази сложна обстановка гадните директори все пак ще напипат ваксата, но се иска и търпение от наша страна, не може само - Тоя Вън, оня Вън и Къде са новите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 авг 2019 15:19

noo написа:
ralka_levskarka написа:
noo написа:Трансферът на Мариани е едно от най-хубавите неща случили се в клуба през последните десет години. Става въпрос за цена, улучване на време и реализация. Ако бяхме изчакали година, става 30 години и цената щеше да падне в пъти.

Нямаше да вземем абсолютно никакви пари, ако бяхме чакали, както искат феновете. Така и с Костов. Като се заговореше за трансфер и се кажеше, че не може да повтори сезона и е хубаво да вземем пари, се надаваше боен вик. Ето го Костов контузен и може би вече наистина няма да повтори сезона си - красотичка.
При Костов проблемът е друг - контузия го мъчи още от миналия сезон. Няма да може да мине медицинските прегледи. Трябва да се излекува напълно, да си възвърне формата и тогава може да се мисли за трансфер.

А и Костов го искаха некви левандули като Акхисар и Ерзурум за жълти стотинки…

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 09 авг 2019 15:25

TristaNNN написа:, но се иска и търпение от наша страна, не може само - Тоя Вън, оня Вън и Къде са новите.
Какво търпение искаш? Прочети мислите на колега написани малко преди теб, който смята, че за създаване на добра школа трябвало 5-6 години (ужасно много време) и нямало кой да ги чака. :) Иска да дойде нов собственик, след максимум месец да направи отбор поне за групите на ЛЕ и на него да му е кеф. Едва ли очакваш да извади парите за мечтата си.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2019 15:29

koisa написа:Всъщност още след общото събрание Колев каза, че целта е да се взимат играчи, които могат да бъдат развити и продадени след това. Тоест, бъдете сигурни, че в бъдеще Мариани няма да е единственият подобен случай при добра оферта. :!:

Сигурни сме, да! Тука сме царе на сигурните неща в бъдеще, наредени сме врачка до врачката. :mrgreen:
Сега сериозно. Явно покрай дежурното ревункане се изпуска нещо от стратегическа важност за Левски. Според мен не е случайно, че точно Хубчев беше назначен като треньор и явно съвсем не е случайно, че постоянно се говори за "отбора" и "колектива", а не за невероятните изяви на тоя или оня играч. Ако Левски наистина заработи като добре смазана машина, като добре изграден футболен отбор и колектив, то продажбата на един или двама бъдещопривлечени и впоследствие доравити от нас Марианчовци, може и да не се отрази толкова фатално, щото отборът ще е .... отбор, а няма да лежи само на пробивите, головете и гения на тоя или оня. Отделно от това май забравихме, че на предната пресконференция за ДЮШ се казаха разни работи за 4-3-3 схема във всички (или дали не беше само за най-възрастните формации) гарнитури. И така, май лека-полека частите от пъзела се подреждат, нали? Да видим докъде ще го докараме. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 авг 2019 15:48

W84me написа:

Е вие досега какво си мислехте? Че играчите идват тука да спечелят ШЛ? :mrgreen: :mrgreen:

Ние (не знам кои влизаме в това число) не знам какво мислим. Аз говоря/пиша само от мое име и имах предвид, че трансфера на Мариани не трябва да се приема като нещо изненадващо при положение, че е обявено предварително какво ще се прави.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 авг 2019 16:04

Ако слушам форумните корифеи, които сигурно са си закачили снимката на ПК над леглото , трябва да гледаме как няколко години подред ни дънят разни посредственяци, да си трайкаме, или чат-пат да пишем ашколсун-машалла по форумите и да благодарим чинно, че сме благословени да имаме такива собственици и шефове. А пък Левски че може да не додрапа до бараж, много важно. Трябва да гледаме в далечното светло бъдеще в което пърхат златни пеперуди в розово-синкава мъгла.
Били сме искали едва ли не веднага в шампионска лига :mrgreen:
Алооу, 6 месеца 1 бек не могат да намерят, ама нив нного сме искали.
Като оня виц дето един пребил жена си и съдията го пита що така. А оня отговаря : Непрекъснати ми мрънкаше - изхвърли елхата та изхвърли елхата. На шестия месец вече не издържах и и теглих един бой :)

Върни се в “Левски”