Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 14:58

[offtopic]
noo написа:
metodito написа:Имаш разрешението ми да ме смяташ за какъвто искаш, noo.
Смятам, че нямаш нито идеи, нито можеш да предложиш нещо. Не се различаваш от поредния редови мрънкач.

А пей си, пей си, не ми пречиш. А тези, които подкрепят гробокопачите на клуба как да бъдат определяни?[/offtopic]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 07 авг 2019 15:02

...надявам се носите на майтап?!
Напоследък бая се пише за това 7:0, което е така или иначе в два мача ( което е без значение, де) и го свързах, да не би да в някаква нова прокоба с новия спонсор - разкарайте го ! :roll:
Последна промяна от ELFen на 07 авг 2019 15:04, променено общо 1 път.
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2019 15:04

[offtopic]Ехооо.... детската градина. Малко да се спрете, а? Изкарвате ме извън кожата....[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 авг 2019 15:05

ELFen написа:...надявам се носите на майтап?!
Напоследък бая се пише за това 7:0, което е така или иначе в два мача ( което е без значение, де) и го свързах, да не би да в някаква нова прокоба с новия спонсор - разкарайте го ! :roll:

Седем винаги е било добро число. Тази седмица от Кипър ще ни даде нови криле :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2019 15:05

koisa написа:...
Мен това, което ме дразни е друго. Казваме, че всяко ръководство идва и повтаря грешките на предходното, но и ние не сме по-различни. Прави се едно и също, но продължаваме да повтаряме "продължаваме напред, търпение, трябва време" и т.н.
По делата им ще ги познаете!

Добре де, какво според теб трябва да направят привържениците на Левски, за да се подобрят нещата за всички нас? Ама честно и без въздухарски глупости и Маяманоловщини. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 07 авг 2019 15:07

modor написа:
ELFen написа:...надявам се носите на майтап?!

Седем винаги е било добро число. Тази седмица от Кипър ще ни даде нови криле :)

Това да се чува, както се казва по едни сериали: "Дано е за добро" :)
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 авг 2019 15:54

TristaNNN написа:
Мен това, което ме дразни е друго. Казваме, че всяко ръководство идва и повтаря грешките на предходното, но и ние не сме по-различни. Прави се едно и също, но продължаваме да повтаряме "продължаваме напред, търпение, трябва време" и т.н.

Добре де, какво според теб трябва да направят привържениците на Левски, за да се подобрят нещата за всички нас? Ама честно и без въздухарски глупости и Маяманоловщини. :roll:

Далеч съм от мисълта да давам акъл на останалите. Но съм на мнение, че трябва първо да гледаме делата. А, не сляпо да нападаме или да се правим на адвокати и всячески да оправдаваме неуспехите и грешките.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2019 16:25

koisa написа:
TristaNNN написа:

Далеч съм от мисълта да давам акъл на останалите. Но съм на мнение, че трябва първо да гледаме делата. А, не сляпо да нападаме или да се правим на адвокати и всячески да оправдаваме неуспехите и грешките.

А така! Обаче не всички дела са видни за широката аудитория, въпреки това често пъти същата си мисли, че знае всичко на база глупости в медиите, създадено лично мнение за някого, опит с разни компютърни игри, детински желания, откровена загуба на представата за реалността и т.н.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 авг 2019 19:10

За жалост се въртим в омагьосан кръг. Добър отбор се прави с добри футболисти. Не с бабугери. Добрите футболисти обаче идват в отбора само по два начина: или ги купуваш, или сам ги създаваш!
Добрите играчи струват много пари. Ето, един Битон и един Чибота в ЛЦ. Ами и двамата са купени за по милион евро. Ние нямаме такава възможност и взимаме Насиру и Мазурек...разликите си ги открийте вие! ;)
Колкото до създаването-ами не се получава. На мен ми е ясно защо, дано да е ясно и на управата. Дори Стаси и Юруков, ако щете и Краев всъщност не са чист продукт на нашата школа, а идват на Герена в по-късен етап, 14-15 годишни.
Та хем пари нема, хем школата не създава качествен продукт-а искаме да играем в ШЛ. Ами няма да стане!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 07 авг 2019 19:56

sin4ec написа:За жалост се въртим в омагьосан кръг. Добър отбор се прави с добри футболисти. Не с бабугери. Добрите футболисти обаче идват в отбора само по два начина: или ги купуваш, или сам ги създаваш!
Добрите играчи струват много пари. Ето, един Битон и един Чибота в ЛЦ. Ами и двамата са купени за по милион евро. Ние нямаме такава възможност и взимаме Насиру и Мазурек...разликите си ги открийте вие! ;)
Колкото до създаването-ами не се получава. На мен ми е ясно защо, дано да е ясно и на управата. Дори Стаси и Юруков, ако щете и Краев всъщност не са чист продукт на нашата школа, а идват на Герена в по-късен етап, 14-15 годишни.
Та хем пари нема, хем школата не създава качествен продукт-а искаме да играем в ШЛ. Ами няма да стане!

Като не действат тия начини при нас остава третия вариант. Обиграване на един и същи състав поне два сезона. Дори и при лимитирани футболисти, като ги оставиш повече време заедно, те рано или късно започват да свикват един с друг и дори на забавен каданс да играят, пак ще бъде по-добре от сега. ;)
И само Левски оле

Върни се в “Левски”