Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- damyanov1963
Re: Левски: Всичко около клуба
Всички разбираме какво е финансовото състояние на Левски, никой не е паднал от небето. Лошото е, че вместо да търсим адекватен начин за излизане от кризата, тъпчем на едно място, като повтаряме едни и същи неща вече толкова години - безумна трансферна политика, вместо да се взимат качествени играчи за повече пари, които да вдигнат нивото на отбора и след това да се продадат на по-голяма цена, като по този начин инвестират средства, щом собствениците нямат възможност, или желание за това, се взимат некачествени такива без пари, или за жълти стотинки, които след това се освобождават и им се плаща неустойка, или се продават на безценица, а ние трябва от едната любов към клуба да викаме - "Това е положението, иначе нямаше да ни има, продължаваме напред!", без да се осъзнава, че това " напред", всъщност е НАЗАД!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Колко качествени играчи за колко повече пари да вземем. Да видим Лудогорец с почти 5 млн Евро селекция ще влезе ли в групите този сезон, че имам някои съмнения. А ние им нямаме коефициента и като няма групи как въпросните скъпи попълнения ще си вдигнат цената, би ли обяснил. И пак питам колко качествени и колко скъпи, защото общо взето разбрах, че титуляр в българския национален отбор не е качествено попълнение.
genius написа:"Славизация" в клуба и сред феновете няма. Има Чорбализация, Свинизация или както искате го наречете. Тук се говори и се искат само купи, титли, пее се само за победа... А бе хора, имало е период между 50-те и средата на 60те години дето на Левски другарите от ЦК на БКП не са му и давали да си мечтае за титла. Взели са ни стадиона и са ни пратили да играем из нивите. Ама сините привърженици са пълнели стадионите и са подкрепяли Левски до край. Като слушам някои ревльовци тука, като чета разни малоумни пубери в Дспорт ми се повдига. Умрях от срам когато идиотите от Б тръгнаха да бият футболистите ни преди 1-2 години. Преди време дебелаците Дудучета от юмрелите бесиха някакъв нещастен португалец след загуба в Евротурнирите и си казах че при нас това няма как да стане но уви... Срам и позор сте повечето за Левски
Сега кой не дава на Левски да печели 10 години титла, купа и да направи нещо смислено в Европа? Пак ли ЦК на БКП?
Я виж феновете на Реал дали мислят така когато са трети в Ла Лига? Нищо, че преди това взеха 3 поредни пъти ШЛ. Ние, ако вземем ЛЕ, сигурно тук 50 години ще се повтаря, че няма проблем да сме 10-ти.
Заради подобно мислене вече 10 години си правят каквото искат с Левски. Така и онези в парламента с България.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- damyanov1963
genius написа:"Славизация" в клуба и сред феновете няма. Има Чорбализация, Свинизация или както искате го наречете. Тук се говори и се искат само купи, титли, пее се само за победа... А бе хора, имало е период между 50-те и средата на 60те години дето на Левски другарите от ЦК на БКП не са му и давали да си мечтае за титла. Взели са ни стадиона и са ни пратили да играем из нивите. Ама сините привърженици са пълнели стадионите и са подкрепяли Левски до край. Като слушам някои ревльовци тука, като чета разни малоумни пубери в Дспорт ми се повдига. Умрях от срам когато идиотите от Б тръгнаха да бият футболистите ни преди 1-2 години. Преди време дебелаците Дудучета от юмрелите бесиха някакъв нещастен португалец след загуба в Евротурнирите и си казах че при нас това няма как да стане но уви... Срам и позор сте повечето за Левски
Е, щом не те е срам от ежегодните резили в Европа, продължавай да си живееш в петдесетте и до средата на шейсетте!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Oбаче тая "сага" с Неделев за пореден път ни доказа, докъде го е докарала родната спортна журналистика. Значи, 2-3 дена един измисля, другите преписват. После друг соли, трети преписва и досолява а най-наглите направо пресолиха. За да се стигне дотам да се коментира ФБ профила на тоя палячо - кой фен какво му рекъл, пък той какво отговорил и - О, внимание! Накрая бил изтрил всичко. Тия жалки спортни драскачи слезнаха по-ниско и от баш жълтите издания, гнусот! 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: metodito
„всички бавнодъвчещи“ – завъртяло се три пъти заради цитиране.
Божке … - конотацията е от ясна – по-ясна. Не ми се търси повече. И не ми се коментира … Мисля, че след последното изречение от предишния си пост нямам какво да добавя.
- Странджата
- Контакти:
Re: TristaNNN
Така е! Жалкото е, че не можем да се измъкнем от това блато. Опитвал съм се - мислех чрез този форум да успея да не чета поредните гнусотии. не успях ...
- metodito
- Контакти:
А защо е тази мания за "привличане". Няма пари. Казва се: "Оставаме с основния състав". Този трансферен прозорец например колко пари са дадени - пари на ръка на играча, трансферна сума, комисионна агент, странични разходи и тъ нъ? Едва ли са по-малко от годишната заплата на Давид, да речем. И другото... с тези чужденци. Няма как да се съгласят на това, на което са съгласни българи. Аз примерно съм супер доволен от трансфера на Здравко. Няма пари - здрав скаутинг, търсене на подходящи играчи от А и Б, примерно. Привикване на минали през "Левски" играчи - това често върши работа. Ето Живко. Да, на 37 е, да, не го слуша много главата, но е класа все още. Такива със сигурност ще се съгласят на 3-4 000 евро заплата. Но няма как Алар, Мазурек, Насиру да играят за толкова. Пак ще играем на бараж, но ще сме спестили много кинти. Пак ще паднем от АЕК със седем гола, но поне очакванията ни няма да са толкова завишени...
Re: TristaNNN
Странджата написа:Така е! Жалкото е, че не можем да се измъкнем от това блато. Опитвал съм се - мислех чрез този форум да успея да не чета поредните гнусотии. не успях ...
Няма алтернатива, това е болното! Всички спортни издания, вестникарски и електронни, станаха такива.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
Re: Левски: metodito
Странджата написа:„всички бавнодъвчещи“ – завъртяло се три пъти заради цитиране.
Божке … - конотацията е от ясна – по-ясна. Не ми се търси повече. И не ми се коментира … Мисля, че след последното изречение от предишния си пост нямам какво да добавя.
Трябва да си наистина сериозно спрял, за да те лъжат всяка година с едни и същи лъжи и ти не само да им вярваш, ми да почнеш да обиждаш тези, които казват, че царя е гол. Има и другата версия - хич не са толкова наивни и много добре знаят защо го правят.