Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот damyanov1963 » 04 авг 2019 12:24

koisa написа:
damyanov1963 написа:Значи отпадането от кипърски отбор със 7 гола не е нещо чак толкова!
По-важно е пак да коментираме колко слабо са играли преименуваните с/у Осиек, въпреки че ги отстраняват!
Войната с/у Левски на втория фронт - с/у публиката, да и се насади средняшки манталитет върви с пълна сила. Скоро, както е тръгнало, ще станем, като някои други фенове - нашите победи ще са техните загуби.

Бог да го прости Павел Панов го е казал: "С Левски загубихме от Реал Мадрид в София и не смеехме да излезем от съблекалнята. От срам, че сме загубили от Реал Мадрид".

А, сега АЕК Ларнака ни бие с 7:0 общ резултат и ни казват, че това е напълно нормално. :oops: Колкото и да отричат някои хора, за мен славизацията е вече на 80% постигната.

Аз бях на мача с Реал през 79-а на Герена, когато ни биха с 1:0. Учудващо слаби бяхме, просто никой нищо не игра. Но на реванша в Мадрид излезе съвсем друг Левски, който беше напълно равностоен на Испанците, пред СТО ХИЛЯДИ зрители! Това беше една от причината да ни бият с два на нула, а другата - двата невероятни пропуска на Емо Спасов на празна врата от няколко метра.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 авг 2019 12:42

koisa написа:
damyanov1963 написа:Значи отпадането от кипърски отбор със 7 гола не е нещо чак толкова!
По-важно е пак да коментираме колко слабо са играли преименуваните с/у Осиек, въпреки че ги отстраняват!
Войната с/у Левски на втория фронт - с/у публиката, да и се насади средняшки манталитет върви с пълна сила. Скоро, както е тръгнало, ще станем, като някои други фенове - нашите победи ще са техните загуби.

Бог да го прости Павел Панов го е казал: "С Левски загубихме от Реал Мадрид в София и не смеехме да излезем от съблекалнята. От срам, че сме загубили от Реал Мадрид".

А, сега АЕК Ларнака ни бие с 7:0 общ резултат и ни казват, че това е напълно нормално. :oops: Колкото и да отричат някои хора, за мен славизацията е вече на 80% постигната.

Хайде посочете ми някой, който е казал, че отпадането от АЕК с този резултат е "напълно нормално"! Само един, иначе конспирацията ви за славизация, и как се насажда средняшки манталитет отива в графа" многострадалната Геновева!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 авг 2019 12:47

OOP написа:
koisa написа:

Хайде посочете мин някой, който е казал, че отпадането от АЕК с този резултат е "напълно нормално"! Само един, иначе конспирацията ви за славизация, и как се насажда средняшки манталитет отива в графа" многострадалната Геновева!

Чети по форуми, фейсбуци и т.н и ще видиш, че има и такива изказвания. А, иначе въобще не ми дреме в какви графи ще ми слагаш мнението.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 авг 2019 12:55

koisa написа:
OOP написа:
koisa написа:

Хайде посочете мин някой, който е казал, че отпадането от АЕК с този резултат е "напълно нормално"! Само един, иначе конспирацията ви за славизация, и как се насажда средняшки манталитет отива в графа" многострадалната Геновева!

Чети по форуми, фейсбуци и т.н и ще видиш, че има и такива изказвания. А, иначе въобще не ми дреме в какви графи ще ми слагаш мнението.

Значи регнал се бай Кольо в някоя група, написал един куп глупости и край - Конспирация, заговор, славизация, средняшки манталитет?!?! Леле почваш да ме плашиш! Разбирам някой от ръководството да излезе 8 да каже " Абе заеви паднахме ма нищо кой знае какво не е станало, важното е че не паднах е с повече...." Или си мислите, че Хубчев не е овикал футболистите, ПК не е овикал Хубчев??? Даже са се почерпили за добрия мач? :oops: :oops: :oops:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 авг 2019 12:58

OOP написа:
koisa написа:

Хайде посочете ми някой, който е казал, че отпадането от АЕК с този резултат е "напълно нормално"! Само един, иначе конспирацията ви за славизация, и как се насажда средняшки манталитет отива в графа" многострадалната Геновева!

Виж сега колега ето ти пример - след толкова поредни резила в ЕКТ, да да кажеш след загуба от кипърци с 0:7 - Е кво пък пак толкова..., не знам какъв левскар трябва да си.А колкото до "онези", след като са били по-слаби с/у Осиек, но са ги отстранили, значи имат дух и чест, такива, каквито на нас ни липсват, за това се оставихме на едни кипърци да ни нашибат 7 гола и да ни увековечат, като евроидиоти!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 авг 2019 13:03

damyanov1963 написа:Виж сега колега ето ти пример - след толкова поредни резила в ЕКТ, да да кажеш след загуба от кипърци с 0:7 - Е кво пък пак толкова..., не знам какъв левскар трябва да си.А колкото до "онези", след като са били по-слаби с/у Осиек, но са ги отстранили, значи имат дух и чест, такива, каквито на нас ни липсват, за това се оставихме на едни кипърци да ни нашибат 7 гола и да ни увековечат, като евроидиоти!

Така като чета явно те е срам от това, че си Левскар! По-важно ти е да не те бъзикат оранжевите ли? Щом определяш отбора си като евроидиот няма какво да коментираме повече......
От „Фен клуб Сектор Г”:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 авг 2019 13:10

OOP написа:
damyanov1963 написа:Виж сега колега ето ти пример - след толкова поредни резила в ЕКТ, да да кажеш след загуба от кипърци с 0:7 - Е кво пък пак толкова..., не знам какъв левскар трябва да си.А колкото до "онези", след като са били по-слаби с/у Осиек, но са ги отстранили, значи имат дух и чест, такива, каквито на нас ни липсват, за това се оставихме на едни кипърци да ни нашибат 7 гола и да ни увековечат, като евроидиоти!

Така като чета явно те е срам от това, че си Левскар! По-важно ти е да не те бъзикат оранжевите ли? Щом определяш отбора си като евроидиот няма какво да коментираме повече......

В последните години ме е срам, но никога не съм спрял да подкрепям Левски. Отбора сам се определи, като евроидиот и всяка година дава повод на другите да ни го натякват.
И не ми е приятно заради такъв отбор да ме бъзикат не само оранжеви, а и който и да е.
Признавам си.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 авг 2019 13:16

Сега пък Хубчев имал такава подкрепа! Че на него и 100-те дни не са изминали!
На никого не му е приятно, че паднахме позорно. Всеки истински левскар страда и го боли душата - и няма да мине тази болка най-малкото до догодина.. Но всеки, който обича Левски, си я носи, носи си кръста, а не започва с - казвах им аз, за нищо не стават.
Не става дума да не се виждат грешки. Но да се започва, продължава и свършва само с тях, с отрицание и ненавист, без да се намери и една дума за мъката , която ни души, но не може да убие любовта ни към Левски, не е за мене левскарско! Тук всеки, който обича Левски, в тези тежки дни влиза, за да намери съмишленик, който да го подкрепи в обичта му, която е на изпитание. А какво среща най-често - от порицание до унижение на играчи, на ръководство, на треньор, на собственик.
Апропо - какво очаквате от собственика в сянка - не се е афиширал като левскар никъде, единственото, което се чете зад действията му, е че е гарант Левски да го има. И толкова. Останалото зависи от нас - дали ще пълним трибуните, за да убедим някого, че Левски е жив, или ще недоволстваме, че не се е появил човек, който да си хвърли парите, за да ни задоволи егото.
Аз Левски го обичам - всяка негова загуба изживявам като лична трагедия. Но не търся вини, защото никой не ме кара да обичам Левски. Като бие - се радвам, като пада - страдам - и това е ...
Последна промяна от Странджата на 04 авг 2019 13:28, променено общо 2 пъти.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 авг 2019 13:20

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:Когато имаме два добри бека и ги разкараме без да има алтернатива и повече от два месеца нямаме резервни, трябва да се мрънка.
Когато имаме двама читави централни защитници и ги разкараме, а на тяхно място взимаме един рисков и допълваме с друг вечно контузен и на ниво "Б" група, трябва да се мрънка.
Не че нещо, но въпросните играчи дето разкарахме бяха доста сериозно храчени миналата година по това време след отпадането от Вадуц. :?
А някой си бяха храчени и през пролета.
vvessel написа:Когато продаваме най-добрия си играч, който носи отбора на гърба си и от 6 мача има 6 гола, трябва да се мрънка.
Добре де, как се задържа играч, който иска трансфер, щото за 3 години ще получи над 3 млн. долара в новият си отбор ? :roll:
Ясно е, че Левски няма как да извади такива кинти ...
vvessel написа:Когато голмайстора на отбора се държи резерва с оправданието, че е контузен
Ами ето, Слави е контузен за мача със "Селото".
Нищо чудно Хубчев да се е поддал на натиска на фенове и медии и да го е рискувал срещу АЕК ...

Стига с тоя Вадуц бе. Ако имахме читав вратар щяхме да ги отнесем с разлика. И между другото тая година отстраниха Мол Види и играят в трети кръг.
В Левски кой ли не беше храчен, но можеш ли да сравниш изгонените Яблонски и Унтонджи с Каргас и Д.Иванов. Или Нганиони и Цветкович със сегашните ни резервни бекове. Аа чакай, ние нямаме такива.
Относно Мариани, ако Левски иска да бъде голям отбор трябва да намира начин да задържи добрите си играчи, а да не продава всеки който може да вкарва. Както се опитват да продават и Костов сега.
И Костов като е контузен защо беше пуснат титуляр в отписан мач ?? Това нормално ли е? Хубчев се бил поддал на натиска на фенове :lol: Вярваш ли си изобщо като пишеш тези глупости. Под чии натиск Хубчев пусна двамата нови на по една тренировка? Ще ти кажа под чии. Под натиска на въздуха в главата му. Тоя човек не знае къде се намира и най-вероятно ще го разбере чак когато го изгонят. Лошото е ,че тоя дето го е довел няма топки да го изгони.
Някои пишат за славизация на отбора, но може и бероизация да се каже. Понеже все още имаме фенове , но с очаквания като към Берое, а не като към Левски. Деградацията върви с пълна сила.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:vvessel

Мнениеот Странджата » 04 авг 2019 13:23

Чия?
Написал си, като че ли имаме даже и два избора. Този сме можели да задържим, онзи - да не продаваме, треньорът ни бил празноглавец, Павел Колев бил без топки. Чий го дириш ти и другите като тебе като привърженици на такъв пропаднал клуб? Отказвайте се от него и оставете другите, които не са толкова умни като вас, да са левскари.

Върни се в “Левски”