koisa написа:damyanov1963 написа:Значи отпадането от кипърски отбор със 7 гола не е нещо чак толкова!
По-важно е пак да коментираме колко слабо са играли преименуваните с/у Осиек, въпреки че ги отстраняват!
Войната с/у Левски на втория фронт - с/у публиката, да и се насади средняшки манталитет върви с пълна сила. Скоро, както е тръгнало, ще станем, като някои други фенове - нашите победи ще са техните загуби.
Бог да го прости Павел Панов го е казал: "С Левски загубихме от Реал Мадрид в София и не смеехме да излезем от съблекалнята. От срам, че сме загубили от Реал Мадрид".
А, сега АЕК Ларнака ни бие с 7:0 общ резултат и ни казват, че това е напълно нормално.Колкото и да отричат някои хора, за мен славизацията е вече на 80% постигната.
Аз бях на мача с Реал през 79-а на Герена, когато ни биха с 1:0. Учудващо слаби бяхме, просто никой нищо не игра. Но на реванша в Мадрид излезе съвсем друг Левски, който беше напълно равностоен на Испанците, пред СТО ХИЛЯДИ зрители! Това беше една от причината да ни бият с два на нула, а другата - двата невероятни пропуска на Емо Спасов на празна врата от няколко метра.