bilyaletdinov написа:Друго си беше като отпадахме от Вадуц
Това нямаше да е резил, ако бяхме отпаднали с 3:0 общ резултат от двата мача, но 7:0 си е почти на ниво Вадуц.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Друго си беше като отпадахме от Вадуц
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Като чета постовете на умницата Ралка, не знам защо, ама веднага се сещам за Сиса... Чак и Славия намеси в глупостите си.
vlater написа:Не мисля че една оставка е подходяща в този момент. Стига с тези оставки, стига сме мислили от днес за утре. Кофти е след такава загуба, но тя е напълно резонна с оглед на събитията до този момент - впускане в атака за да върнем поне един гол - кипърците това и чакаха, Райнов, контузията на Тиам, напускането на Мариани, Райнов, несработени нови футболисти с по една тренировка, младежи които не са научени на футбол, Райнов, липса на качествени попълнения.
Но да чакаш оставка при положение че няма достойни заместници към този момент... И не клубните легенди си остават такива, те с нищо няма да допринесат, даже само влошават нещата.
specter написа:terata написа:specter написа:Warped написа:Минава 10 часа още не виждам новина за оставка....
Оставка на кого и защо и кой да дойде след оставката?
Що? Светът ще се свърши ли без Хубчев и ПК? Няма да съществува Левски ли ако някой от тях напусне? Как сме оцеляли досега без тях, просто незнам. Иначе за оставка е нелепо да се говори на тоя етап, ама при положение, че уж любимият ти отбор е записал една от най-срамните страници в своята история и ти да питаш защо някой трябва си подава оставката....Станахме си Славия откъде и да го погледнеш!!!
Хем е нелепо да се говори за оставка на тоя етап, хем ми се чудиш, че питам защо е необходима оставка? Последно кое си избираш? Аз не защитавам никого в случая, ако е чак толкова трудно да се разбере. За да ти се изясни напълно, абсолютно все тая ми е дали в клуба ще са Хубчев, Павел Колев и Ивайло Петков, или някои други. За мен "уж" любимият ми клуб е над всички и ми е важно да върви. Аз още при назначаването на Хубчев не бях особено щастлив, ама това не означава, че ще тръгна да го гоня от Левски заради два по-слаби мача, в които ни се случи всичко най-лошо във футбола и реално нямахме никакъв обективен шанс да вземем нещо. Слаби мачове се получават, слаби резултати се получават. Да сменяме целия треньорски щаб на всяка загуба, която запишем освен.
Sardukar написа:Само Левски!
Ако Хубчев е треньор в края на май 2020г. ЛЕВСКИ ЩЕ ни зарадва с отличие
koisa написа:bilyaletdinov написа:Друго си беше като отпадахме от Вадуц
Това нямаше да е резил, ако бяхме отпаднали с 3:0 общ резултат от двата мача, но 7:0 си е почти на ниво Вадуц.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта