Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 02 авг 2019 10:43

bilyaletdinov написа:Друго си беше като отпадахме от Вадуц :lol:

Това нямаше да е резил, ако бяхме отпаднали с 3:0 общ резултат от двата мача, но 7:0 си е почти на ниво Вадуц.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 авг 2019 10:43

Аз предлагам на следващия мач с ЦС(ка) ли беше, да напълним стадиона и да ги подкрепяме през целия мач, все едно нищо не се е случило. Ега им трепне нещо в сърчицата.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlater
Контакти:

Мнениеот vlater » 02 авг 2019 10:44

Не мисля че една оставка е подходяща в този момент. Стига с тези оставки, стига сме мислили от днес за утре. Кофти е след такава загуба, но тя е напълно резонна с оглед на събитията до този момент - впускане в атака за да върнем поне един гол - кипърците това и чакаха, Райнов, контузията на Тиам, напускането на Мариани, Райнов, несработени нови футболисти с по една тренировка, младежи които не са научени на футбол, Райнов, липса на качествени попълнения.
Но да чакаш оставка при положение че няма достойни заместници към този момент... И не клубните легенди си остават такива, те с нищо няма да допринесат, даже само влошават нещата.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Ужас

Мнениеот Drunken_Master » 02 авг 2019 10:47

Като чета постовете на умницата Ралка, не знам защо, ама веднага се сещам за Сиса... Чак и Славия намеси в глупостите си.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 авг 2019 10:48

Само оставка ни липсва. Да си ги научи тия последните двама новопристигнали на футбол Хубси

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Ужас

Мнениеот ralka_levskarka » 02 авг 2019 10:49

Drunken_Master написа:Като чета постовете на умницата Ралка, не знам защо, ама веднага се сещам за Сиса... Чак и Славия намеси в глупостите си.

Къде, бе? :lol: Не се меси в чужди разговори.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 авг 2019 10:52

vlater написа:Не мисля че една оставка е подходяща в този момент. Стига с тези оставки, стига сме мислили от днес за утре. Кофти е след такава загуба, но тя е напълно резонна с оглед на събитията до този момент - впускане в атака за да върнем поне един гол - кипърците това и чакаха, Райнов, контузията на Тиам, напускането на Мариани, Райнов, несработени нови футболисти с по една тренировка, младежи които не са научени на футбол, Райнов, липса на качествени попълнения.
Но да чакаш оставка при положение че няма достойни заместници към този момент... И не клубните легенди си остават такива, те с нищо няма да допринесат, даже само влошават нещата.

Аз също съм против искането на оставки толкова рано, но някой трябва да понесе отговорност за закъснялата и неубедителна на този етап селекция. Или поне най-малкото да се извинят публично на синята общност за поредния резил в Европа.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 авг 2019 10:54

specter написа:
terata написа:
specter написа:
Warped написа:Минава 10 часа още не виждам новина за оставка....

Оставка на кого и защо и кой да дойде след оставката?

Що? Светът ще се свърши ли без Хубчев и ПК? Няма да съществува Левски ли ако някой от тях напусне? Как сме оцеляли досега без тях, просто незнам. Иначе за оставка е нелепо да се говори на тоя етап, ама при положение, че уж любимият ти отбор е записал една от най-срамните страници в своята история и ти да питаш защо някой трябва си подава оставката.... :| Станахме си Славия откъде и да го погледнеш!!!

Хем е нелепо да се говори за оставка на тоя етап, хем ми се чудиш, че питам защо е необходима оставка? Последно кое си избираш? Аз не защитавам никого в случая, ако е чак толкова трудно да се разбере. За да ти се изясни напълно, абсолютно все тая ми е дали в клуба ще са Хубчев, Павел Колев и Ивайло Петков, или някои други. За мен "уж" любимият ми клуб е над всички и ми е важно да върви. Аз още при назначаването на Хубчев не бях особено щастлив, ама това не означава, че ще тръгна да го гоня от Левски заради два по-слаби мача, в които ни се случи всичко най-лошо във футбола и реално нямахме никакъв обективен шанс да вземем нещо. Слаби мачове се получават, слаби резултати се получават. Да сменяме целия треньорски щаб на всяка загуба, която запишем освен.

Нелепо е защото е все още твърде рано за такива действия, според мен,
но разбирам и защо колегата иска такава. Все пак в цифрово изражение и в исторически план записахме най-голямата загуба в ЕКТ и то срещу кипърски отбор, така че не виждам чудене защо някои хора искат оставки.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 авг 2019 10:57

Sardukar написа:Само Левски!
Ако Хубчев е треньор в края на май 2020г. ЛЕВСКИ ЩЕ ни зарадва с отличие :arrow:

Не знам дали точно през май 2020 ще е, но знам, че вчера на терена имаше 5 играчи с по около 20-30 цели мача в професионалния футбол срещу противник, на който половината му имат по толкова в ЕКТ. Това не е оправдание, но е факт. Спецовете да преценят колко е важен

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 авг 2019 11:06

koisa написа:
bilyaletdinov написа:Друго си беше като отпадахме от Вадуц :lol:

Това нямаше да е резил, ако бяхме отпаднали с 3:0 общ резултат от двата мача, но 7:0 си е почти на ниво Вадуц.

Вадуц отстрани отбор, който отстрани нашия най-добър такъв. И изобщо, на никой ли не му прави впечатление, че Левски е нарочен за Евроидиот, защото пръв от нашите отбори играе и отпада от разни отборчета. Да давам ли пример за Дебрецен, Жилина, БАТЕ, които след това отстраниха и бъдещото ЦСКА, а Бате ги разби в Ловеч, както тия снощи нас.
Да припомням ли 83-та година, когато кипърския футбол беше още на аматьорско ниво и кипърски отбор не беше преминавал първи кръг, как Омония биха ЦСКА с 4:1, че и греда им треснаха в последната минута и само гола на чужд терен спаси ЦСКА, а след няколко години отстраниха Славия. Тази година Левски се представи най-добре от нашите отбори в първия кръг, даже по-добре и отколкото те във втория, а защо стана така с кипърците, може би само определен кръг хора знаят. Даже футболистите изкязоха на терена и играха все едно предварително знаят резултата.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”