Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2020 18:12

d.milanov написа:..... и спечелихме купата. Което си е вярно, вярно си е. :) Или както Божинката го казва.

Вярно е. Добър подарък ви направиха на изпроводяк, като трябва да сте особено признателни на Берое, те проявиха невиждана щедрост, която обаче плачеше за прокурор. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 сеп 2020 18:45

TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:
onegavon написа:То и аз се чудя как още не сте фалирали, ама ей на напук на всички закони си джиткате в ППЛ.

По кой закон или закони трябваше да сме фалирали и да не джиткаме в ППЛ? По тирейските закони ли?

Заради това че по времето на Спас Русев три години не платихте 1ст.към НАП, а получавахте лиценз. През 2008г. за забавено плащане на 700 хиляди лева към НАП ЦСКА не беше допуснат до ШЛ и целият шампионски отбор беше разтурен.

А ти чувал ли си за споразумение, за разсрочване, за погасителен план?
Щото усещам, че както ти, така и фалиралите, явно не бяхте чували и това беше причината да гледате ШЛ по телевизията. :mrgreen:

Стига лъга бе! Я обясни как сте натрупали 5 милки дългове към НАП преди да ги разсрочите и направите прословутия погасителен план? Плащали сте цървули. Дават ви лиценз заради Тиквата. Същата Тиква рекетира бизнеса за да ви крепят и Божков го каза много ясно. Ваш ръководител заяви, че плащането към НАП няма връзка с вземането на лиценз, което освен че е супер нагло, е и в разрез с всички правила.
Относно купата през 2016 година и вие бяхте в схемата. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2020 19:14

Ozzimozzi написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:
onegavon написа:То и аз се чудя как още не сте фалирали, ама ей на напук на всички закони си джиткате в ППЛ.

По кой закон или закони трябваше да сме фалирали и да не джиткаме в ППЛ? По тирейските закони ли?

Заради това че по времето на Спас Русев три години не платихте 1ст.към НАП, а получавахте лиценз. През 2008г. за забавено плащане на 700 хиляди лева към НАП ЦСКА не беше допуснат до ШЛ и целият шампионски отбор беше разтурен.

Щото усещам, че както ти, така и фалиралите, явно не бяхте чували и това беше причината да гледате ШЛ по телевизията. :mrgreen:

Стига лъга бе! Я обясни как сте натрупали 5 милки дългове към НАП преди да ги разсрочите и направите прословутия погасителен план? Плащали сте цървули. Дават ви лиценз заради Тиквата. Същата Тиква рекетира бизнеса за да ви крепят и Божков го каза много ясно. Ваш ръководител заяви, че плащането към НАП няма връзка с вземането на лиценз, което освен че е супер нагло, е и в разрез с всички правила.

Ми така - то дългове към НАП си имаше още от Батково време, после от Тонево, и колкото и да се опитвахме да плащаме текущите и да погасяваме старите, на последните им течеше лихва, затова в годините се увеличиха и вероятно ще продължат да се увеличават. Много или малко - правим опити да си ги платим, ама сумата е сериозна, та ще трябва време, няма как. Забеляза ли, че и привържениците събрахме немалко парици за вноски, като не сме ревнали да ни ги опрощават, нито пък твърдим, че "режат месо от Харизмата", ясно ни е, че трябва да се платят. По-добре по малко да си внасяме, разсрочено, отколкото да завлечем държавата "на едро", с колкото преебахте данъкоплатеца вие - 10 милиона ли бяха, 15 ли, не помня.
Пък колкото до нашия ръководител и заявеното от него, то си е вярно, ама кухите ви кратуни не могат да го проумеят все още - не е важно какви задължения имаш и към кого, а дали и как си ги разсрочил или предоговорил, документално и законово разбира се.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 30 сеп 2020 19:22

Божеееее, Божеееее,.... !
Плащали били....!
:) :) :) :) :)
Плащате на Тити фишовете.!!!!
;)
Я кажете кой ще ви е следващия спонсор-мъченик..?
Последна промяна от ugly bug на 30 сеп 2020 19:25, променено общо 2 пъти.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 сеп 2020 19:23

TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:

Ми така - то дългове към НАП си имаше още от Батково време, после от Тонево, и колкото и да се опитвахме да плащаме текущите и да погасяваме старите, на последните им течеше лихва, затова в годините се увеличиха и вероятно ще продължат да се увеличават. Много или малко - правим опити да си ги платим, ама сумата е сериозна, та ще трябва време, няма как. Забеляза ли, че и привържениците събрахме немалко парици за вноски, като не сме ревнали да ни ги опрощават, нито пък твърдим, че "режат месо от Харизмата", ясно ни е, че трябва да се платят. По-добре по малко да си внасяме, разсрочено, отколкото да завлечем държавата "на едро", с колкото преебахте данъкоплатеца вие - 10 милиона ли бяха, 15 ли, не помня.
Пък колкото до нашия ръководител и заявеното от него, то си е вярно, ама кухите ви кратуни не могат да го проумеят все още - не е важно какви задължения имаш и към кого, а дали и как си ги разсрочил или предоговорил, документално и законово разбира се.

Във всичко изписано няма една истина. Увъртял си се в лъжи яко, но това явно ви е присъщо. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 сеп 2020 19:33

ugly bug написа:Божеееее, Божеееее,.... !
Плащали били....!
;)

Важното е,че все още съществуват и не се предават!Вие завъртяхте г..за и сега само бленувате за ЦСКА! И собственици и вие припознавачи се оказахте не достойни за онзи велик клуб.Друго си е араламбене :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 сеп 2020 19:36

TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:

Погасителният план сигурно е разрешавал да се плаща през три години :) ,защото Павел Колев заяви че толкова не е плащано,колегата ти каза как е ставала врътката.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 30 сеп 2020 19:42

petko.h.markov написа:
Плащали били....!
;)

Важното е,че все още съществуват и не се предават!Вие завъртяхте г..за и сега само бленувате за ЦСКА! И собственици и вие припознавачи се оказахте не достойни за онзи велик клуб.Друго си е араламбене :)

Оооо, дядо Петко...
Ти да не сложи синята тениска или тайничко надничаш при Цеката?
:)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 сеп 2020 19:50

petko.h.markov написа:
Плащали били....!
;)

Марков,явно не си разбрал че феновете не решават кой ще вземе лиценз и кой няма да вземе,кой ще фалира и кой ще оцелее.Ще бъда кратък,2008г.,бази,наеми,отношение на БФС,назначаване на собственици от Борисов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2020 19:54

peliforewer написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:

Погасителният план сигурно е разрешавал да се плаща през три години :) ,защото Павел Колев заяви че толкова не е плащано,колегата ти каза как е ставала врътката.

Аз не знам какво е разрешавал погасителния план, защото не съм го виждал с очите си. Съмнявам се, че и ти си го виждал. Едва ли, ако имаше нещо гнило, лобитата на доскоро подсъдимия бизнесмен от Микре и тия на Домуса, щяха да ни пожалят и да не ни изритат във В група.
Едно нещо знам със сигурност - ще си изядете устните до венеца от яд, че Левски все още е жив и без тире, феновете плащаха вноски към НАП, организираха дарителска кампания, а днес тръгнаха и членските карти. Благородни, чисти, народни инициативи и показна задруга, каквато вие може само да сънувате, което съвсем застрашава клиничното здраве на жлъчките ви. А, да, в нашите среди тръгват и слухове за ново спонсорство. ;)
[offtopic]

Върни се в “Левски”