Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 26 юли 2019 15:57

metodito написа:
Highlander написа:
TristaNNN написа:Искам да отбележа и нещо хубаво, опитвам се да си разведря настроението след вчера. :)
Синята атака в пореден мач показва разнообразие и най-важното - идейност!

Това е точно така. Обаче ни липсва ефективността от всичко това. Какъв е смисълът да създаваме чисти положения при положение, че няма кой да ги реализира.

А какво правеше Костов в групата. Готов ли е за игра, и ако е готов защо не беше титуляр. Ако не е готов защо е в групата?

Може да не е ходил никога в Кипър, може да му е детска мечта да посети Ларнака и да са го натоварили от човещинка, да зарадват момчето.
Иначе ако не беше в групата щеше да има - "Защо не е в групата?" Ако има контузия и е в групата - "Защо е в Левски, а не е вън?" Сега е в групата - "Що не е титуляр? "Ако беше титуляр - "Що го мъчат като е контузен? " или пък "Защо взехме Алар?" и "Къде е Илия Димитров?" :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юли 2019 16:03

TristaNNN написа:
metodito написа:
Highlander написа:
TristaNNN написа:Искам да отбележа и нещо хубаво, опитвам се да си разведря настроението след вчера. :)

Това е точно така. Обаче ни липсва ефективността от всичко това. Какъв е смисълът да създаваме чисти положения при положение, че няма кой да ги реализира.

А какво правеше Костов в групата. Готов ли е за игра, и ако е готов защо не беше титуляр. Ако не е готов защо е в групата?

Може да не е ходил никога в Кипър, може да му е детска мечта да посети Ларнака и да са го натоварили от човещинка, да зарадват момчето.
Иначе ако не беше в групата щеше да има - "Защо не е в групата?" Ако има контузия и е в групата - "Защо е в Левски, а не е вън?" Сега е в групата - "Що не е титуляр? "Ако беше титуляр - "Що го мъчат като е контузен? " или пък "Защо взехме Алар?" и "Къде е Илия Димитров?" :|

Аз мисля, че ми е логичен въпроса. Не питам за Илийката или за друг.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 26 юли 2019 16:09

Предполагам, защото е желателно да имаш в групата резервен нападател, още повече във важен мач.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юли 2019 16:23

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:
Highlander написа:

Аз мисля, че ми е логичен въпроса. Не питам за Илийката или за друг.

Щото може да поиграе на инжекции, ако се наложи в наааааай-краен случай, затова. Вчера не се наложи, ама един мач може да се развие по стотици начини, хубаво е да си подготвен с наличното.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 юли 2019 20:27

Малшанс, че Найденов се разболя преди мача. Ако беше в Ларнака, просто щеше да влезе на местото на Алар, за да поеме поста на Живко и нямаше да се разбишка всичко в дефанзивен план...
Но така е било писано!
Не можем да ги отстраним, но трябва да отпаднем с победа. Толкоз за ЕКТ тази година!
По-важен ни е мача с Ботев, който никак няма да е лесен.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 юли 2019 20:52

sin4ec написа:Малшанс, че Найденов се разболя преди мача. Ако беше в Ларнака, просто щеше да влезе на местото на Алар, за да поеме поста на Живко и нямаше да се разбишка всичко в дефанзивен план...
Но така е било писано!
Не можем да ги отстраним, но трябва да отпаднем с победа. Толкоз за ЕКТ тази година!
По-важен ни е мача с Ботев, който никак няма да е лесен.

Теоритично можем да ги отстраним. Не коментирам шанса. Но какво правим ако евентуално ги отстраним но от УЕФА ни изхвълят от турнира заради знамена със забранени символи. Последното се е превърнало в рецидив и тази възможност е напълно реална. Въпросът може да бъде решен само с радикални мерки. В Кипър са решили проблема: "В Кипър от една година няма проблеми с хулиганите. Причината за това са специалните акредитации, които направи федерацията за феновете. Те са поименни и без тях не могат да се купят билети. „Хулиганството приключи. Вече няма нахлувания и побоища. Просто вече никой не е анонимен на стадиона. Въведете тази система и вие ще сте добре. Със сигурност, когато излезеш от анонимност си малко по-отговорен и внимателен за действията си“, съветват кипърците." Ако имат желание, ръководителите на Българския футбол и Левски в частност, биха решили проблема по подобен начин.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юли 2019 20:56

wilge написа:Но какво правим ако евентуално ги отстраним но от УЕФА ни изхвълят от турнира заради знамена със забранени символи.

Не вярвам да ни изхвърлят докато сме в турнира... Ако въобще се стигне до такова нещо, то ще важи за другия сезон или два.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юли 2019 21:11

Не могат да ни изхвърлят докато сме в турнира. В петък вече може :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 26 юли 2019 21:40

W84me написа:Не могат да ни изхвърлят докато сме в турнира. В петък вече може :mrgreen: :mrgreen:

Под петък предполагам имаш предвид петък, 29 май, 2020 година. 2 дни след като сме вдигнали #purvata в Гданск. :idea:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 юли 2019 22:02

specter написа:
W84me написа:Не могат да ни изхвърлят докато сме в турнира. В петък вече може :mrgreen: :mrgreen:

Под петък предполагам имаш предвид петък, 29 май, 2020 година. 2 дни след като сме вдигнали #purvata в Гданск. :idea:

Да, естествено.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”