metodito написа:Ми аз бих искал да го видя до края на полусезона. Начинът на предсезонна подготовка на отборите ни е много сбъркан и е общо взето безсмислен. На Запад тренират отделни схеми, тактики, физически занимания заедно, не с други отбори. И играят 3-4 контроли с някакви много по-слаби от тях отбори. При нас действат по старомоден начин и съчетават всичко заедно като отделят единствено физическата подготовка. В резултат, първите кръгове са мъка за гледане. Футболистите вместо отпочинали са изморени и форсирайки нещата започват сезона с нелепи контузии.
Мъри започна ужасяващо кариерата си на треньор в "Левски".
Гонзо също.
Да не говорим, че има много нови имена чиято интеграция обаче закъсня много. Пак се направи подготовка, а след това селекция един вид.
За това виновен е... Батков. Нито махна Ясен, след резила с ЦСКА, нито го остави и тази година.
За шампионата не съм песимист, но мен ме интересува Европа!
В А група има четири мача в които им е нужно да се напрягат - два с Литекс и 2 с ЦСКА+ според зависи за Купата.
В Европа мачовете в които трябва да се напрягат, включая и плейофите са 8. Изключвам минаването на групите...
Те те послушаха и срещу морето хич не се и напрегнаха...нали не е между 4-те?!
С българското провинциално мислене сме до Калотина...
ВСЕКИ мач трябва да се напрягат...
Това им е работата.
Ти ако работиш се напрягаш само 4 дни в годината ли?!