Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Blue_Girl
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Blue_Girl » 17 авг 2011 22:38

шивача написа:
Blue_Girl написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Не наплюхте се еййй..."най-обичаме да мразим"...селски пушки, осмърдя се синия форум от СЕЛЯНИЯ :evil:

Скоро ще си връщат думите назад, споко!
:evil: :twisted:

викаш, че и той ще мята камъни, а? Гонзо е бетониран тази година, сега биете Монтана и Враца и той отново ще е върха, поне в три много добре известни медии ;)

Ти не се грижи за Гонзо и нашите реакции!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 17 авг 2011 22:55

Само едно ще кажа много е лошо когато един проЗ човек се вземе на сериозно и няма никакво покритие ама това си е характерно за цялата ни държава те такива ни и управляват :(

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 авг 2011 08:34

santiliana написа:Тези двамцата ще си отидат в комплект чак когато мустака бъде "приклещен" от дядя Миша да продава...

Мда ...
От Чорни зависи продажбата на Левски ...
Все пак е предоставил акциите си на "адвоката" и в даден момент, ще иска някаква възвръщаемост !
Можеби не е случайно пътуването на Батков да Израел тия дни ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 авг 2011 08:35

Искам да попитам тези, които все още вярват на "Гонзо" ...
На какво отгоре го правят ?

Моля да споделят с нас надеждите си, току виж и ние си променим мирогледа ... :?
А ние от своя страна ще споделим, защо го критикуваме ( плюем - по някои оценки )
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 авг 2011 08:52

THE G.A.M.E написа:Искам да попитам тези, които все още вярват на "Гонзо" ...
На какво отгоре го правят ?

Моля да споделят с нас надеждите си, току виж и ние си променим мирогледа ... :?
А ние от своя страна ще споделим, защо го критикуваме ( плюем - по някои оценки )

То има хора дето и в Дядо Коледа,Баба Яга,Великденския Заек,Баба Марта и Феята на Зъбките вярват,ама това е друга тема!!!
Или не е? ;) :) :lol: :shock: :? :o :( :!: :idea:

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 авг 2011 10:54

BLUE CHAMPIONS написа:Не наплюхте се еййй..."най-обичаме да мразим"...селски пушки, осмърдя се синия форум от СЕЛЯНИЯ :evil:

Не знаеш, колко си прав!
Направо си смърди на военна кухня, в която се готви пача чорба с чесън. Ако някой е бил войник, знае за какво говоря.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 авг 2011 17:31

ehh написа:

Не знаеш, колко си прав!
Направо си смърди на военна кухня, в която се готви пача чорба с чесън. Ако някой е бил войник, знае за какво говоря.

Дайте по-конкретно, защо трябва да подкрепяме "Гонзо" ?
Щото аз мога да ви кажа 10-на РЕАЛНИ причини, поради които тоя не трябва да види бял ден, докато не освободи Левски от присъствието си !!!
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 авг 2011 18:09

THE G.A.M.E написа:
ehh написа:

Не знаеш, колко си прав!

Дайте по-конкретно, защо трябва да подкрепяме "Гонзо" ?
Щото аз мога да ви кажа 10-на РЕАЛНИ причини, поради които тоя не трябва да види бял ден, докато не освободи Левски от присъствието си !!!

Объркал си рейса пич! Никой не ти казва да подкрепяш нещо което не искаш. Ако прелистиш една страница назад обаче,ще видиш какво е препоръчал Милен , но като че ли поста му е невидим защото на никой досега не му направи впечатление. На мен също не ми харесва как върви отбора и това значи ли,че трябва да влизам всеки ден в синия форум и ей така профилактично да се подигравам,обиждам,псувам хуля всичко що шава на Герена? Между всичката тази помия се губят хубавите критикуващи и градивни коментари. Много потрбители тук се самозабравиха :evil:
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 авг 2011 18:12

Ми аз бих искал да го видя до края на полусезона. Начинът на предсезонна подготовка на отборите ни е много сбъркан и е общо взето безсмислен. На Запад тренират отделни схеми, тактики, физически занимания заедно, не с други отбори. И играят 3-4 контроли с някакви много по-слаби от тях отбори. При нас действат по старомоден начин и съчетават всичко заедно като отделят единствено физическата подготовка. В резултат, първите кръгове са мъка за гледане. Футболистите вместо отпочинали са изморени и форсирайки нещата започват сезона с нелепи контузии.
Мъри започна ужасяващо кариерата си на треньор в "Левски".
Гонзо също.

Да не говорим, че има много нови имена чиято интеграция обаче закъсня много. Пак се направи подготовка, а след това селекция един вид.
За това виновен е... Батков. Нито махна Ясен, след резила с ЦСКА, нито го остави и тази година.
За шампионата не съм песимист, но мен ме интересува Европа!
В А група има четири мача в които им е нужно да се напрягат - два с Литекс и 2 с ЦСКА+ според зависи за Купата.
В Европа мачовете в които трябва да се напрягат, включая и плейофите са 8. Изключвам минаването на групите...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 авг 2011 18:33

metodito написа:Ми аз бих искал да го видя до края на полусезона. Начинът на предсезонна подготовка на отборите ни е много сбъркан и е общо взето безсмислен. На Запад тренират отделни схеми, тактики, физически занимания заедно, не с други отбори. И играят 3-4 контроли с някакви много по-слаби от тях отбори. При нас действат по старомоден начин и съчетават всичко заедно като отделят единствено физическата подготовка. В резултат, първите кръгове са мъка за гледане. Футболистите вместо отпочинали са изморени и форсирайки нещата започват сезона с нелепи контузии.
Мъри започна ужасяващо кариерата си на треньор в "Левски".
Гонзо също.

Да не говорим, че има много нови имена чиято интеграция обаче закъсня много. Пак се направи подготовка, а след това селекция един вид.
За това виновен е... Батков. Нито махна Ясен, след резила с ЦСКА, нито го остави и тази година.
За шампионата не съм песимист, но мен ме интересува Европа!
В А група има четири мача в които им е нужно да се напрягат - два с Литекс и 2 с ЦСКА+ според зависи за Купата.
В Европа мачовете в които трябва да се напрягат, включая и плейофите са 8. Изключвам минаването на групите...

Те те послушаха и срещу морето хич не се и напрегнаха...нали не е между 4-те?! ;)

С българското провинциално мислене сме до Калотина...
ВСЕКИ мач трябва да се напрягат...
Това им е работата.
Ти ако работиш се напрягаш само 4 дни в годината ли?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”