Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот modor » 05 юни 2018 12:15

koisa написа:Продължавайте да си живеете в измислен свят!

[offtopic]Обърнал съм внимание, че в последно време само хулиш останалите потребители на форума. Пич това е само един форум. От нас почти нищо не зависи. Карай го малко по-спокойно. На никой не му харесва как изглежда Левски в последните години.[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юни 2018 12:18

sinfen14 написа:Не са Реал Мадрид,но играха в групите на ШЛ,тоест могат да си позволят да не продадат някой футболист,или да предложат на друг огромно увеличение на заплатата.
И пак повтарям,дотук ни напусна само Прохазка и то след 6 години вярна служба.Просто никой не е вечен - в даден момент всеки ще напусне.
Миналото лято подменихме целия отбор,с цел вдигане на нивото и вярвам,че успяхме.Единствено ме е яд,че изпуснахме без пари Жоро Костадинов,но там вината я търся в тандема БориМитов.

Относно Лудогорец:Не е само Кафу.Паломино,Ангуло,Кайсара,Хамза също бяха продавани.А без пари изпуснаха супер играчи като:Борян,Дани Абало,Ешпиньо,Мишо Александров,Безяк.Сигурно има и още.

Чакай, човек. Кога продадоха Кайсара и Безяк. А и за тези пари - например Кайсара. Няма как да откажеш такива пари. Другите за пръв път чувам, че са им били ключови футболисти. Марибор кога са играли последно в ШЛ. Те отпаднаха един съперник след нас по онова време.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 юни 2018 12:22

Безяк им бе голмайстор предния сезон, след това изкара още един, където нищо не игра и напусна без пари, защото не се разбраха за нов договор. Това ако се случи в Левски тука ще тръгнат да бесят ръководството. :lol: Има една приказка, че никой играч не трябва да е по-голям от клуба, а ние почнахме да леем сълзи за всеки втори футболист. Имаше такива, които трябваше да остнат, в последните 3-4 години, но и точно в периода, когато Батков го налегна тежка финансова криза и по времето на Тонев, имаше немалко футболисти, които сами искаха да напуснат. Защото тук вземаза 8-10 хил. евра таван (и малко ги вземаха), а в Кипър, Полша, Израел и тн. се уреждаха на много по-големи заплати.
2,2 или 2,4. млн евра, колкото дадоха Фрайбург за Дембеле бе огромна сума, а и все още е немислима цифра за нашите клубове, с изключение на Лудогорец. Батков на ръце щеше да им го занесе черния. А и както писах в предната тема, преди да я заключат - Дембеле дойде като играч, вкарал 27 гола за 6 години, страшен рекорд. Съответно Гонзо/Батков не са му предложили 15хил. евра ей така от нищото. А във Фрайбург сигурно е вземал толкова, ако не и повече. Отделно, че момчето нямаше никакво постоянство през кариерата си, както и твърде малко професионализъм. Та този трансфер бе най-доброто за Левски. Да не си мислите, че сега Каранга ще иска много да се напъва пак, ако остане при неживите? Има причина на такива години играчи с техните качества (защото и двамата ги имат) да не са сполучили. Най-често това са проблеми с дисциплината, мотивацията и неща извън терена.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юни 2018 12:28

Хахаха, кефите. Добре. Кога си тръгна Безяк? Пак питам. За Гарата колкото повече го повтаряш това, толкова по-смешно звучи.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 юни 2018 12:37

Абе то е смешно и ти да говориш за две неща само - отбора, който Стоилов оставил и нелошия такъв на Гонзо и Стоев, но ето, че го повтаряш във всеки трети пост, така че... Ама сега ще кажеш, че го повтаряш, защото е истина. :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 юни 2018 12:50

modor написа:

[offtopic]Обърнал съм внимание, че в последно време само хулиш останалите потребители на форума. Пич това е само един форум. От нас почти нищо не зависи. Карай го малко по-спокойно. На никой не му харесва как изглежда Левски в последните години.[/offtopic]

[offtopic]А, обърна ли внимание как ме наричат и квалифицират същите тези потребители, защото не гледам само през сините очила и имам различно виждане за нещата? Или и ти като тях гледаш само едната страна? Ако съм нарушил с нещо правилата съм съгласен да отнеса наказание... ОК?![/offtopic]
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юни 2018 13:00

Serafim написа:Абе то е смешно и ти да говориш за две неща само - отбора, който Стоилов оставил и нелошия такъв на Гонзо и Стоев, но ето, че го повтаряш във всеки трети пост, така че... Ама сега ще кажеш, че го повтаряш, защото е истина. :lol:

Кажи ми, човек, как да не го повтарям? Като това ни реши следващите години и вероятно ще остави следа и следващия сезон? Разбира се, че ще го повтарям. Защото с онзи състав на Гонзо и Стойчо, просто трябваше да добавим един Давид. Щеше да дойде Паулиньо. Сашко щеше да отстъпи място на Цвятко. Габи на крилото. Холмар щеше да замени големия Сашо. Нека сложим Нашименто в средата (за офанзивен халф - какъвто е!) и представи си какъв отбор щяхме днес да имаме.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 юни 2018 13:02

koisa написа:
modor написа:

[offtopic]А, обърна ли внимание как ме наричат и квалифицират същите тези потребители, защото не гледам само през сините очила и имам различно виждане за нещата? Или и ти като тях гледаш само едната страна? Ако съм нарушил с нещо правилата съм съгласен да отнеса наказание... ОК?![/offtopic]

[offtopic]Повярвай ми много хора си отнесоха наказание. А аз през каква страна гледам.... ти няма как да знаеш.[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 юни 2018 13:11

С теб е безсмислено да се водят спорове. Дори дискусии, защото ти виждаш само черно. До толкова, че да оправдаеш "великите" играчи от отбора на Гонзо и СС, като Нар, Бабатунде, Курдов, Китамбала, Диаби. От предния сезон, пак под вещото ръководство на Гонзо бяхме пристан за стари наши играчи, като Домо, Гаджев, Велев, Сърмов. В отбора още блестяха Нину, Карнер, Луис Педро, Гикиевич, както и сегашната звезда в защита Белаид, Михаил Иванов (вратаря), Чмовш, Ради Димиторв, Наумовски, Амари, Пламен Димов (!!!), Пламен Крумов.... Все хора, около които да градим бъдещето на отбора и повод сега да леем сълзи. Да ти напомня ли за това, че Цоневи, Лукин, де Ноер, Краев, Гаджев-трансфера, Живко Миланов искаха да напуснат отбора сами?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юни 2018 13:18

Говоря за това, което получи Петрович като готов продукт. Правиш се. Но така, като гледам май да правилно, дискусията е безсмислена.
Да ти напомня ли за това, че Цоневи, Лукин, де Ноер, Краев, Гаджев-трансфера, Живко Миланов искаха да напуснат отбора сами?

Само не наричай хората с имена и после да разпространяваш самия ти глупости, за които не можеш да знаеш как са. :!:
Последна промяна от metodito на 05 юни 2018 13:22, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”