metodito написа:Кашчей написа:...
Уаууууууууу...Май само това ти е останало-да желаеш смъртта на някого, само защото има повече акъл от всички ваши собственици, взети заедно, и си управлява правилно клуба, с което ви пречи да станете шампиони! Не вие да се вдигнете до тяхното ниво, а те да паднат до вашето, това ли ти е съкровената мечта?!
Я най-добре да не ми изкривяваш думите. Ако му желая нещо, то е да отиде на някой остров да си харчи откраднатите пари и да не трови повече България с присъствието си. Големите крадци на България са: или на разни екзотични местенца, като Южна Африка, Малдивите и тъ нъ или все още управляват/крадат. Ти що, защитник ли му се явяваш? Кефят ли те грабителите на България?
Как пък точно Домусчиев се оказа най-големият грабител на България?! Ако не беше това, което прави с "Лудогорец" и ви бърка в джигера, надали щеше да го мразиш толкова. Батков по-убав ли е от него, а Боко, а Спас, а Ганчев, а Венци..?!
Изкривявал съм ти бил думите..сякаш не ти говореше за куршуми по някого, а аз!
ПП- Не те знам на колко години си, но ако си гледал футбол през 1991-а съм сигурен че си плакал от яд, че шампион стана Етър, а не Левски, нищо че си от Търново!