Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Кашчей » 04 дек 2016 22:34

metodito написа:
Кашчей написа:...
Уаууууууууу...Май само това ти е останало-да желаеш смъртта на някого, само защото има повече акъл от всички ваши собственици, взети заедно, и си управлява правилно клуба, с което ви пречи да станете шампиони! Не вие да се вдигнете до тяхното ниво, а те да паднат до вашето, това ли ти е съкровената мечта?!

Я най-добре да не ми изкривяваш думите. Ако му желая нещо, то е да отиде на някой остров да си харчи откраднатите пари и да не трови повече България с присъствието си. Големите крадци на България са: или на разни екзотични местенца, като Южна Африка, Малдивите и тъ нъ или все още управляват/крадат. Ти що, защитник ли му се явяваш? Кефят ли те грабителите на България?

Как пък точно Домусчиев се оказа най-големият грабител на България?! Ако не беше това, което прави с "Лудогорец" и ви бърка в джигера, надали щеше да го мразиш толкова. Батков по-убав ли е от него, а Боко, а Спас, а Ганчев, а Венци..?!
Изкривявал съм ти бил думите..сякаш не ти говореше за куршуми по някого, а аз!

ПП- Не те знам на колко години си, но ако си гледал футбол през 1991-а съм сигурен че си плакал от яд, че шампион стана Етър, а не Левски, нищо че си от Търново!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 дек 2016 23:35

metodito написа:
Red joker написа:Точно това правите вие ,от много отдавна и сега сте на ръба ;)

обоснови се? На кого копаем гроба?

На тоя,на който му пратихте поп и катафалка приживе :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 дек 2016 00:04

Red joker написа:
metodito написа:

Не беше "приживе", колега. С ЦСКА-София се открива фронт за изцяло ново съперничество. Това не е ЦСКА (София), а е ЦСКА-София (София). Пред вас се открива възможност да започнете на1исто от комунисиическото си минало. Същите фенове - нов клуб. Необременен от подкрепата на безродническата власт. Вероятно даже и не осъзнаваш каква услуга ви направи ганчев, като ви прати в историята.
Последна промяна от metodito на 05 дек 2016 00:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 дек 2016 00:13

Кашчей написа:
Как пък точно Домусчиев се оказа най-големият грабител на България?! Ако не беше това, което прави с "Лудогорец" и ви бърка в джигера, надали щеше да го мразиш толкова. Батков по-убав ли е от него, а Боко, а Спас, а Ганчев, а Венци..?!
Изкривявал съм ти бил думите..сякаш не ти говореше за куршуми по някого, а аз!

ПП- Не те знам на колко години си, но ако си гледал футбол през 1991-а съм сигурен че си плакал от яд, че шампион стана Етър, а не Левски, нищо че си от Търново!

Кой каза, че той е по-голям сатрап от Батков и финягата? Казах ти, недей манипулира. Пробвай с някой друг. За да се самоцитирам:
Преживяхме Батков, преминахме през БКП, ще го надживеем и този финия помияр
Не съм пожелавал нищо. Пак ти казвам, не сме 80-те. Пробвай си реториката някъде другаде.

Относно Етър... Отнеха титлата на Етър 1990-та, не знам дали си запознат? Етър трябваше да е двукратен шампион на България. Бях на всеки домакински мач от 1988-89г. до официалното закриване от страна на БФС И ЗАГРАБВАНЕТО НА ТОЗИ КЛУБ до 1993Г. Така че недей ми дава уклон, ок?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 06 дек 2016 15:58

metodito написа:
Red joker написа:
metodito написа:

Не беше "приживе", колега. С ЦСКА-София се открива фронт за изцяло ново съперничество. Това не е ЦСКА (София), а е ЦСКА-София (София). Пред вас се открива възможност да започнете на1исто от комунисиическото си минало. Същите фенове - нов клуб. Необременен от подкрепата на безродническата власт. Вероятно даже и не осъзнаваш каква услуга ви направи ганчев, като ви прати в историята.

Значи и вие трябва да се изчистите от ДС ,може би по-подобен начин,ама не знам дали ше стане -ако не искат да ви пуснат от коварната си хватка,ще се мъчите още дълги години :( Може би тръстовете и другите фенорганизации,трябва да подемат инициативата за референдум ,за да се отречете от всичко спечелено през соца или по-лесно е ,като ви фалира АД -то,да не претендирате за това черно петно в иначе славната ви история,а да си признаете успехите от царско време и сега ,по-време на т.нар. демокрация :!: 8-) Така е най-честно и морално,по мъжкарската :idea: !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 07 дек 2016 00:19

Red joker написа:
metodito написа:
Red joker написа:
metodito написа:

Значи и вие трябва да се изчистите от ДС ,може би по-подобен начин,ама не знам дали ше стане -ако не искат да ви пуснат от коварната си хватка,ще се мъчите още дълги години :( Може би тръстовете и другите фенорганизации,трябва да подемат инициативата за референдум ,за да се отречете от всичко спечелено през соца или по-лесно е ,като ви фалира АД -то,да не претендирате за това черно петно в иначе славната ви история,а да си признаете успехите от царско време и сега ,по-време на т.нар. демокрация :!: 8-) Така е най-честно и морално,по мъжкарската :idea: !

Вие нямаше да съшествувате ако не беше комунизма бе...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 дек 2016 11:31

Red joker написа:

Колега, няма да се уморя да ви обяснявам. Не сравнявай ЦСКА (R.I.P. In Hell) с "Левски". Няма база за сравнение! Клубът, който беше зипнат в архива е изкуствено създаден - като антипод на старите клубове и като емблема на комунистическата власт, която да прославя успехите на тоталитаризма над западния враг. "Левски" (и Славия) се раждат от ентусиазма на едни млади хора, които честват всичко това, което комунизма като ценности отрича. Неслучайно името на клуба е синоним на свободата, на борбата и на вярата в доброто. Така че въобще не говори врели-некипели. Спрете да сравнявате ЦСКА (R.I.P. In Hell) с нас! Ако може нещо положително да се каже за вас е, че вие сте виновни... до известна степен за увеличаване на фенската маса на "Левски" през 60-те, тъй като с вас, като символ на новата власт, вие сте обединили противниците на тоталитарната власт в мачовете между нас и вас. Това не е било просто мач, а битка на злото срещу доброто. ;)
т.нар. демокрация
Използването на тази реплика е показателна. Пич, приеми го. Комунизмът умре, ЦСКА и то. Клептокрацията, която властва 25 години е зло, но не е по-голямо от тоталитаризма. ЦСКА умре също. Подобно и на комунизма, и неговите последователи се борят да го възстановят, но е време да станеш и да смелнеш кофито: Комунизмът И ЦСКА умре!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 дек 2016 15:44

Метка, ще ме извиняваш, ама направо нямаш нищо общо с реалността :| Доброто, злото, комунизъм ... Гледай по-малко МИтоди Андреев по тИлИвизията ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 дек 2016 16:29

boabbb написа:Метка, ще ме извиняваш, ама направо нямаш нищо общо с реалността :| Доброто, злото, комунизъм ... Гледай по-малко МИтоди Андреев по тИлИвизията ;)

Ся... :mrgreen: , поста ми може да е малко по-високопарен, но това в първата част, което казвам е така и не са мои думи само. Има свидетелства за това. Един от хората, които го споменава също е и Георги Марков в неговите "задочни репортажи".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 дек 2016 18:26

boabbb написа:Метка, ще ме извиняваш, ама направо нямаш нищо общо с реалността :| Доброто, злото, комунизъм ... Гледай по-малко МИтоди Андреев по тИлИвизията ;)

Хах, а ти имаш общо с реалността, като пишеш небивалици за ЦСКА-София и пъпната му връзка с фалиралият вече ЦСКА :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Левски”