Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Мнениеот terata » 28 сеп 2014 13:59

IvailoRz написа:Аз не искам да навлизам в спорове за мача, защото ще бъда нападнат . За мен червения картон е супер измислен дори не видях какво толкова стана . След това трудно се играе 10 на 11 и само който не е играл футбол не го знае . Дузпа по - скоро имаше , Гаджев можеше да бъде изгонен с директен червен , Дяков направи тъпо изпълнение с плюенето , но беше прав да оспорва решението на съдията ( само капитаните имат право да спорят със съдията ) , въпреки това не го оправдавам . Само немога да разбера с какво Владо показа неуважение ? Каквото си посееш ... като викахте за Лацио на В. Левски той ви го каза , че нямате работа на стадиона и да си стоите у вас , по много причини , едната от която е че най-малкото Левски не играеше в онзи мач . Немога да си обясня отношението на хората към играчи , които са национали на България и се справят меко казано добре с националния отбор - Дяков е много ключов играч , а по-добър вратар от Владо сме нямали от немай си кога . Как тея хора ще отидат след дни на мач на националния и ще подкрепят същите тея хора и ще се радват със същите тея хора при една евентуална победа ? А представете си че Владо спасява мача с няколко хубави спасявания ?

Ми наплю го, затова беше червения картон на Кейсара, явно на село така си играете и затова не виждате нищо нередно.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2014 13:59

Rivaldo10 написа:
ralka_levskarka написа:Не мисля така. Той почти я докосна, Блажевич, може би, щеше да я избие..

На теб ти беше криво, когато ебаваха Божи, ама не спря да ревеш срещу Пламен втора година...

Когато е трябвало съм хвалила Пламен, какво "рева", ти видя ли колко е напред ? При гредата на Абало защо излиза? Ъгъла беше малък, щеше да я центрира, че можеше и в аут да излезе. Същото важи и за Валери, когато е трябвало съм го критикувала ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

way
Контакти:

Мнениеот way » 28 сеп 2014 14:02

Rivaldo10 написа:
ralka_levskarka написа:Не мисля така. Той почти я докосна, Блажевич, може би, щеше да я избие..

На теб ти беше криво, когато ебаваха Божи, ама не спря да ревеш срещу Пламен втора година...

И аз си мисля че Блажевич трябваше да остане
[offtopic]А Боже той си ги омайва всичко що е женско :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 28 сеп 2014 14:02

И кво ... Михайлов е по-добър вратар от Владо ? Ето аз пиша нормално , без да нападам си изказвам мнението , а тея ми скачат ... ми ок , радвайте се на победата , ама не си мислете че сте по-добри и сте изнесли уникално силен мач ;) . Лек ден .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2014 14:04

IvailoRz написа:И кво ... Михайлов е по-добър вратар от Владо ? Ето аз пиша нормално , без да нападам си изказвам мнението , а тея ми скачат ... ми ок , радвайте се на победата , ама не си мислете че сте по-добри и сте изнесли уникално силен мач ;) . Лек ден .

Ние не сме, ама Бедоя преподаде лекция на трибуната Моци :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 сеп 2014 14:09

Честита победа на сините.
Съдията неотговаряше на заряда на мача и го осра тотално и в дете посоки.

Така и неразбрах колко зрители имаше вчера на мача?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 28 сеп 2014 14:19

Долно уйно написа:

Спортал:
[center]
Публиката на "Георги Аспарухов" се завърна след три мача наказание, като около 9 000 пристигнаха по трибуните и влизаха до 15-ата минута.
[/center]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 сеп 2014 14:20

Долно уйно написа:Честита победа на сините.
Съдията неотговаряше на заряда на мача и го осра тотално и в дете посоки.

По тв-то казаха май 7500...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 сеп 2014 14:20

il4o_iliew написа:
konvoec написа:Нали се сещаш, че гредите, за които говориш, едната окей. Излизането на Пацо Илиев не е ли индивидуална грешка, а, господин неутрални? Защото Абало стигаше топката встрани от вратата и ако вратарят не си беше направил излизането, това нямаше да е положение. Освен това, тая дузпа е много 2 партс. Освен това, колко положения имаше Левски първото полувреме, ами това за 4:1? Това си беше ако не 100, над 90% положение. За картон на Гаджев, можеше, и на Дяков можеше, щото това навсякъде го дават червен. Така че да кажем, че спорните са по равно. Спорна дузпа и спестен за Гаджев, пресилен за Кайсара и спестен за Дяков. И така, първото отборът от Разград беше размазан, не знаеше къде се намира. Не можаха пас да вържат, Гаджев и Прохазка обезличиха Марзелиньо, Дяков и цялата халфова линия на Лудогорец. Второто полувреме индивидуална грешка и слаб вратар и слаба физическа подготовка. Ако тоя гол не беше влязъл, за да вдигне малко Лудогорец, толкова. И второто си го контролираха Левски. Имаше 1 положение на Абало, дето би от движение. Да, но и маймуната Педро(супер голям нещастник), можеше да вкара. На 2-3 пъти осра положения, едно от които сам срещу вратаря. Така че, на Лудогорец били грешки, на Левски викаш не са индивидуални. По принцип не споря с никакви такива "неутрални", а и аз самия се стремя да гледам неутрално до колкото мога, обаче да ми идвате тука и да ми лафите как си личала класата на кренвиршите, айде бегай! Вчера никаква класа не си пролича и се надявам да не играят така с Реал, щото ше видиш ква класа ги чака така. И последно, айде нека им е от*ад на тия смешници, чак тениски с Моци. И тоя отива и прай знаци с ушите. После като му залеят колата или му смачкат кратуната, ще има да се оплаква налево-надесно. Екстра, много се кефя, че им го турихме на тия надменници!

Изгонването на Кайсара беше пресилено и повлия на изхода на мача. Дузпата не е спорна, а напълно редовна. Виждал съм и в Англия и Испания хиляда пъти по-спорни дузпи. Нарушението е налице, тъй като играчът на Левски не играе с топката и нарушава баланса на Безяк. Изгонването на Гаджев евентуално първото полувреме същото нямаше да е незаслужено, тъй като застрашава здравето на колега, а това е подсъдимо и криминално. Да не го изгониш за това нарушение, а да изгониш Кайсара за оспорване е показване на двоен стандарт и подстрекаване на нарушения, които са най-грозното нещо във футбола. Виждал съм при подобни влизания как на Рамзи му счупиха крака срещу Стоук или как Методи Стойнев от Велбъжд преди години счупи крака на играч на Литекс във финала за купата. Значи като гониш играч за оспорване/блъскане най-логичното е да покажеш и за опит за осакатяване.

Затова казвам, че играта на Левски беше далеч от феърплея и провокациите бяха през целия мач не само от играчи, но и от публика. И затова Моци направи жест към публиката на Левски, която вместо да си подкрепя отбора, освиркваше вратаря на гостите. Затова и Дяков реагира остро(не го оправдавам, защото беше много грозно) на непрекъснатите провокации и изключително груба игра на Левски.

Пак казвам, можехте да водите с много още първото полувреме, но това не беше плод на някаква извънземна игра на Левски, а на подаръци от страна на Лудогорец. Първият гол беше подарък на Стоянов, вторият също беше негов подарък, защото не излезе да боксира топката, която беше в неговото вратарско поле. А третия гол беше отново колективна грешка на целия отбор на Лудогорец, който допускаше по детински начин да зейват огромни пространства отзад. Истината е, че отборът играеше през първите 30 минути като някакъв треторазреден отбор в защита и това доведе до разликата. А не някаква класа или игра от страна на Левски.

Колкото до второто полувреме, Лудогорец ви изпусна. И трябва да ви е срам, че въобще говорите за това, че играчите ви се били уморили щом цяло полувреме и повече играха с човек повече.

И не, не съм против Левски. Радвал съм се и съм скачал като малко дете когато бихте Удинезе, Артмедия, Динамо Букурещ преди години и когато влязохте в ШЛ. Но да го изкарвате Гонзо големия специалист и отборът страхотен след един такъв откровено противоречив мач за Левски от спортно-техническа и чисто човешка гледна точка, е много глупаво.

Както казва Шишо-Бакшишо "В живота има радост и тъга" -оставете феновете на Левски да си изживеят радостта.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 сеп 2014 14:28

публика: 8000 души

http://www.levski.bg/match.php?match=170087
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”