Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

phd
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот phd » 22 юли 2019 11:56

metodito написа: 21 юли 2019 17:46Да, и аз не съм крайно обнадежден за АЕК. Не заради друго, ми малкото мачове, които съм им гледал в Европа, играят едно затворено, мачкат топката

metodito написа: 21 юли 2019 18:32Относно АЗ, не подценявайте Хекен. ;)
Иначе тея АЕК са ми пълна мистерия. Не съм намирал досега читав стрийм от кипърското и не съм ги гледал...

metodito написа: 22 юли 2019 02:11Самият факт, че е пълно с испанци говори достатъчно. Футболисти, които са били учени на "правилен" футбол от малки.

Първо мнение - гледал ги е. Знае ги как играят. Второ мнение - не ги е гледал. Енигма било и мистерия. Трето мнение - всичко му е ясно - ужким затворено, ама правилен футбол, игран от испанци...
Нищо лошо човек да си разсъждава, ама през три поста словесна полюция...
Неслучайно не пиша тук вече, а и много други все по-рядко виждам. По всяка тема все едно и също, дрън-дрън ярина. Едва смогва човек да стигне до читавите мнения на информираните потребители или поне до тези, защитени с аргументи и без скачане от хрумка на хрумка. Направо си ще си го отнесе на Йохан Себастиян Бах майката! :evil:

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 22 юли 2019 12:12

phd написа:................................
мнения на информираните потребители или поне до тези, защитени с аргументи и без скачане от хрумка на хрумка. ....................... :evil:

Оооооооо! Сбъркал съм форума, ли.......... Не знаех, че този е само за информираните и футболните корифеи. Мислех, че този форуН, е за привърженици и любители, а той бил специализиран. be sorry for :)
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2019 12:13

[offtopic]
phd написа:
metodito написа: 21 юли 2019 17:46Да, и аз не съм крайно обнадежден за АЕК. Не заради друго, ми малкото мачове, които съм им гледал в Европа, играят едно затворено, мачкат топката

Иначе тея АЕК са ми пълна мистерия. Не съм намирал досега читав стрийм от кипърското и не съм ги гледал...

metodito написа: 22 юли 2019 02:11Самият факт, че е пълно с испанци говори достатъчно. Футболисти, които са били учени на "правилен" футбол от малки.

Първо мнение - гледал ги е. Знае ги как играят. Второ мнение - не ги е гледал. Енигма било и мистерия. Трето мнение - всичко му е ясно - ужким затворено, ама правилен футбол, игран от испанци...
Неслучайно не пиша тук вече, а и много други все по-рядко виждам. По всяка тема все едно и също, дрън-дрън ярина. Едва смогва човек да стигне до читавите мнения на информираните потребители или поне до тези, защитени с аргументи и без скачане от хрумка на хрумка. Направо си ще си го отнесе на Йохан Себастиян Бах майката! :evil:

Приятел, не съм гледал кипърското първенство и АЕК в него, гледал съм ги в европейски мачове. Относно третото... Ако им погледнеш резултатите, ще видиш, че не вкарват много и не получават много.

Можеш да маркираш потребителите, чиито мнения не искаш да виждаш, като врагове и да си оставиш потребителите, чиито мнения искаш да четеш. Последното изречение, ако има смисъл пък, ей ме де съм.[/offtopic]

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 22 юли 2019 12:16

При толкова много испанци и треньор испанец е сигурно че ще се стремят да разиграват топката????Това означава че ще е нужно дълбока преса, а това означава..............много тичане при това при 36-37градуса жега???????????

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 юли 2019 13:13

ikar написа:При толкова много испанци и треньор испанец е сигурно че ще се стремят да разиграват топката????Това означава че ще е нужно дълбока преса, а това означава..............много тичане при това при 36-37градуса жега???????????

Ако сте слушали Гаджев, който беше участник в студиото, каза, че АЕК са ги победили с Онортозис чрез много тичане и преса по цялото игрище. Не ги оставили да разиграват свободно топката, след, което испанчетата се пречупиха и бяха победени. Това мисля, че трябва да бъде и нашата тактика. Близко до техните футболисти и агресивно отнемане на топката и борба за всяка първа топка като не се оставят да си подават и разиграват свободно топката.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 юли 2019 13:27

ikar написа: Колкото до сравнението с Мане - силно ме разсмя.Преди доста години, когато играхме с Ювентос - на вечерята преди мача тех.директор Бетега споменава пред Лафчис че само бюджета за медикаменти за възстановяване на торинци е 2мил.долара??????????? Тогава Лафчис с усмивка признава че това е 70% от бюджета на нашият клуб?????????????Какво трябва да мислим с днешна дата????????????
А аз си спомням, че някъде в началото на този век, проведохме подготовка с германеца Рюдигер Абрамчик. Задържа се само 5-6 мача и му направиха играчите бойкот. Беше им стопил лагерите от чанч. Но сезона го завършихме с титла и купа, и всеки мач след 60 минута мачкахме.
Разбира се, че трябва химия и възстановяване, но не смятам, че е толкова голям проблем. Прегледай мача с Косово (играчите им резерви в отбори средноевропейско ниво) и виж за какво става дума.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 22 юли 2019 13:40

metodito написа:[offtopic]
phd написа:

Приятел, не съм гледал кипърското първенство и АЕК в него, гледал съм ги в европейски мачове. Относно третото... Ако им погледнеш резултатите, ще видиш, че не вкарват много и не получават много.

Можеш да маркираш потребителите, чиито мнения не искаш да виждаш, като врагове и да си оставиш потребителите, чиито мнения искаш да четеш. Последното изречение, ако има смисъл пък, ей ме де съм.[/offtopic]

[offtopic]Приятел, аз не маркирам хората като врагове за щяло и нещяло! И това ти разбиране за интернет култура е копирано отнякъде без да има общо с истината, нито пък с точно този форум.
Има много хора в реалния свят, от които не съм видял добро и пак не бих ги нарекъл врагове. Откъде накъде ще наричам враг някакъв непознат, който досажда на всички с логореята си, с безсмислици и необмислени и непоследователни мнения? Нещо не си в час.
Вместо да помислиш какво не е наред в коментарите ти, веднага ми даде "умен" съвет. Не си лошо момче, Методи, но оценката ти за себе си не е като свЕт.[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2019 14:12

[offtopic]
phd написа:
Приятел, аз не маркирам хората като врагове за щяло и нещяло! И това ти разбиране за интернет култура е копирано отнякъде без да има общо с истината, нито пък с точно този форум.
Има много хора в реалния свят, от които не съм видял добро и пак не бих ги нарекъл врагове. Откъде накъде ще наричам враг някакъв непознат, който досажда на всички с логореята си, с безсмислици и необмислени и непоследователни мнения? Нещо не си в час.
Вместо да помислиш какво не е наред в коментарите ти, веднага ми даде "умен" съвет. Не си лошо момче, Методи, но оценката ти за себе си не е като свЕт.

Може и така да е, знам ли.Нямам самочувствието и капацитета да давам оценка на други хора, камо ли на себе си. Относно значката "враг" не я приемай буквалистки. В други форуми е отбелязано с: "Не показвай мненията на този потребител", тук е "враг".[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 юли 2019 15:09

АЕК Ларнака/Левски - Гент/Виторул

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юли 2019 15:09

Да се готвят Гент или Виторул . Домакини сме в първия мач.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”