"Сини Шампиони 1992/1993" филм, посветен на невероятния сезон, донесъл първата от трите поредни сини титли през деветдесетте години.
"Защо сте от Левски ? "
- "Защото кръвта просто е синя, това е отбора който най-много обичам, за който живея."
- "Това е религия, това е по-хубаво отколкото да вярваш в Господ!"
- "Така съм се се родил и Левскар ще си остана завинаги."
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=i_kN4WuFcyg[/youtube]
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- south_division
- Контакти:
Много опит има в АЕК и това е притеснително, и като Евро участия и като възраст на отбора. В последните 4 сезона на ЛЕ са имали стабилно участие, не са отпадали от посредствени отбори, за сметка на това са отстранявали Спартак Москва и Щурм Грац. Тричковски, Тете, Акоран са футболистите на които трябва да се обърне внимание. Отбора им от миналата година с Лудогорец и сега има много малко разлики. Не са непреодолими със сигурност, просто трябва тактически да се изиграят двата мача много умно. Ако ги отстраним мисля че ще наберем доста скорост и самочувствие и от там нататък от позиция на аутсайдер, ще имаме шанс срещу всеки.
На Ларнака не трябва да им се оставят пространства, защото са технични. С Лудогорец направиха два равни и като цяло стояха малко по-добре, но и Разград миналия сезон нищо не играха. Ще се получи дерби, трябва да търсим победата още при гостуването.
- modor
- Контакти:

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Michael_Buble
- Контакти:
TristaNNN написа:Страхотна пресконференция! Останах смаян от нещата, които се казаха като план за развитие на ДЮШ, препоръчвам на всеки да я изгледа.
Дълбоко съм респектиран от Йончо Арсов!
Моите уважения към Даниел Боримиров като футболист, но като го сложа до Арсов на акъл и...както казвахме като деца, "магаре и космос"!!!
Силно съм обнадежден след това, което чух като анализ, дисекция на проблемите и инструментите за решението им. Интелигентни обосновки и държание на джентълмени.
Ако тези господа свършат добре и половината от казаното, то Левски го чакат светли дни.
И за финал, българския футбол дотолкова се е пропил с чалга и миризма на сръбска скара, че ни трябва спешен внос точно на такива личности с европейски манталитет и ерудиция.
Благодаря на icemanbg33 за линка!!!
Пресконференцията я гледах още тогава и останах впечатлен а дано се свърши нещо, съгласен че трябва европейско мислене и визия но все пак да не забравяме къде сме
Ето например анкетата ни кърти от всякъде
Еваларка

Ето например анкетата ни кърти от всякъде
Еваларка
Някои реваха тука как ловешките направили навреме невероятна селекция и тази година ще се борят за първо място......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:Някои реваха тука как ловешките направили навреме невероятна селекция и тази година ще се борят за първо място......
На мен ми се ще да наблегнем на резултатите в контролите. Наистина ли имат значение или е важно треньорът да напасне отбора. Кой отбор какви резултати постигна в приятелските мачове и кой как започва шампионата дава добро решение на тази дилема, независимо как се развият нещата оттук нататък.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:OOP написа:Някои реваха тука как ловешките направили навреме невероятна селекция и тази година ще се борят за първо място......сори за спама ама Комплексарски47 ме дебне на къс пас.....
На мен ми се ще да наблегнем на резултатите в контролите. Наистина ли имат значение или е важно треньорът да напасне отбора. Кой отбор какви резултати постигна в приятелските мачове и кой как започва шампионата дава добро решение на тази дилема, независимо как се развият нещата оттук нататък.
+1 за контролите. И аз мислих да повдигна тая тема, но изчаквах малко по-натам да бъде. Какви трагедии и кошмари се предсказваха по време на подготовката още за мачовете срещу Ружомберок, защото в някоя си контрола еди какво си сме били направили... Пределно ясно е, че между приятелски мач и официален мач няма абсолютно нищо общо и никакви изводи не могат да се правят.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
OOP написа:Някои реваха тука как ловешките направили навреме невероятна селекция и тази година ще се борят за първо място......
Микренския е синоним на схема, нищо чудно да планира ре-ребрандиране и това да е част от схемата.

Това не променя факта, че са ни нужни 2-3 нови. Мариани е в отлична форма, но единственият истински плеймейкър реално е Мазурек, които има да подобрява физическото си състояние, Хубчев обясни, че идеите му включват и снажен таран, който още не е дошъл, конкуренция на Горанов също е нужна.