Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Еми добре .Предпочитах Петрокуб .
В АЕК много испанци играят.... Кипърците се броят на пръсти.
Мача свърши Левски малко очаквано от чужди а и от доста свой победи без допуснат гол публиката бе прекрасна а узото студено и.... Точно десет минути след края се започна, Алар е случкар ще го видим след 20 гола
В защита сме трагични
Трябват ни поне два бека,крило,здрав нападател,разиграващ халф,масажист поне още един на носилката и чадъри за А сектор(разбирай от ръководството нищо не става)
Дунав и Ружомберок са слаби шансове нямаме никакви
А на мен ми стига че за пръв път от доста време седнах да гледам мач без тая така позната тежест в сърцето така че мога да кажа едно:
БЛАГОДАРЯ
И на Хубчев и на футболистите и на дечицата който бяха страхотни и на всеки допринесъл за това приятно усещане.....а да...и Наздраве

В защита сме трагични

Трябват ни поне два бека,крило,здрав нападател,разиграващ халф,масажист поне още един на носилката и чадъри за А сектор(разбирай от ръководството нищо не става)

Дунав и Ружомберок са слаби шансове нямаме никакви

А на мен ми стига че за пръв път от доста време седнах да гледам мач без тая така позната тежест в сърцето така че мога да кажа едно:
БЛАГОДАРЯ
И на Хубчев и на футболистите и на дечицата който бяха страхотни и на всеки допринесъл за това приятно усещане.....а да...и Наздраве
Не наливай вода в мелницата на П. Колев-groti написа:Поздравления за ръководството за прекрасните табла с почит към Апостола! Прекрасен жест, прекрасна идея. Уважения

noo написа:Не наливай вода в мелницата на П. Колев-groti написа:Поздравления за ръководството за прекрасните табла с почит към Апостола! Прекрасен жест, прекрасна идея. Уважения
Хахах.. Не знам какво да кажа за Колев. От една страна селекцията закъснява ужасно много, а Петков, който ни е СТД никакъв не се чува. От друга страна засега изглежда Хубчев е добро решение. Това с таблата днес беше супер, а и изграждането на нови терени за школата е прекрасна новина. Много съм на кантар за ръководството ни към момента
110 години любов!
goro_man написа:Мача свърши Левски малко очаквано от чужди а и от доста свой победи без допуснат гол публиката бе прекрасна а узото студено и.... Точно десет минути след края се започна, Алар е случкар ще го видим след 20 гола![]()
В защита сме трагични![]()
Трябват ни поне два бека,крило,здрав нападател,разиграващ халф,масажист поне още един на носилката и чадъри за А сектор(разбирай от ръководството нищо не става)![]()
Дунав и Ружомберок са слаби шансове нямаме никакви![]()
БЛАГОДАРЯ
Подкрепям отвсякъде. Аз затова спрях да пиша във всякакви теми по време на мача, просто няма смисъл. Ок, далеч сме от перфектното, сам Хубчев го каза, но са 3 добри първи стъпки, напук на всички критици. Дано отборът продължи да опровергава всички негативни типове.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
[offtopic]
Кво ти пука, колега? Наздраве и честито!
П.С. Аз пък имам обратна непоносимост. Към форумните цербери, де дават уклон на "различните" и "мрънкалниците". Всеки знае за себе си. Нали затова е форум, а не е онлайн пленум на бкп[/offtopic]
goro_man написа:Мача свърши Левски малко очаквано от чужди а и от доста свой победи без допуснат гол публиката бе прекрасна а узото студено и.... Точно десет минути след края се започна, Алар е случкар ще го видим след 20 гола![]()
В защита сме трагични![]()
Трябват ни поне два бека,крило,здрав нападател,разиграващ халф,масажист поне още един на носилката и чадъри за А сектор(разбирай от ръководството нищо не става)![]()
Дунав и Ружомберок са слаби шансове нямаме никакви![]()
БЛАГОДАРЯ
Кво ти пука, колега? Наздраве и честито!
П.С. Аз пък имам обратна непоносимост. Към форумните цербери, де дават уклон на "различните" и "мрънкалниците". Всеки знае за себе си. Нали затова е форум, а не е онлайн пленум на бкп[/offtopic]
-
- Контакти:
Честито класиране напред!
Дано отстраним кипърския отбор.
Много добро впечатление ми направи Алар. Обнадежден съм за него. Личи, че въобще не е случаен нападател.
Дано отстраним кипърския отбор.
Много добро впечатление ми направи Алар. Обнадежден съм за него. Личи, че въобще не е случаен нападател.
Честито на всички!
Може да е първи кръг, може да не е нещо голямо, но мен ме зарадваха, тази вечер момчетата в синьо. И то много!
Виждам, че има още много, какво да се желае от отбора, че "куцаме" в някои фази и някои компоненти от играта, но съм много доволен от старанието и от желанието да се играе дисциплинирано и компактно. Да се слуша треньора, което е много важно, ако се иска да се върви напред и нагоре. Оптимист съм.
Оптимист съм и за това, че ще отстраним и кипърците. Особенно ако победим Етър с качествена игра и изразителен резултат. Отборът ще натрупа голяма инерция и самочуствие, които ще са от полза за двубоите с тях.
Ами, ако ни докарат някой качествен бек, ами, крило?
Само Левски!
Може да е първи кръг, може да не е нещо голямо, но мен ме зарадваха, тази вечер момчетата в синьо. И то много!
Виждам, че има още много, какво да се желае от отбора, че "куцаме" в някои фази и някои компоненти от играта, но съм много доволен от старанието и от желанието да се играе дисциплинирано и компактно. Да се слуша треньора, което е много важно, ако се иска да се върви напред и нагоре. Оптимист съм.
Оптимист съм и за това, че ще отстраним и кипърците. Особенно ако победим Етър с качествена игра и изразителен резултат. Отборът ще натрупа голяма инерция и самочуствие, които ще са от полза за двубоите с тях.
Ами, ако ни докарат някой качествен бек, ами, крило?
Само Левски!
-
- Контакти:
Най-после да ни зарадват! Браво на всички!
Само Левски!
Само Левски!