Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ЕМИЛ » 18 юли 2019 21:50

Еми добре .Предпочитах Петрокуб .

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 юли 2019 23:04

В АЕК много испанци играят.... Кипърците се броят на пръсти.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 18 юли 2019 23:16

Мача свърши Левски малко очаквано от чужди а и от доста свой победи без допуснат гол публиката бе прекрасна а узото студено и.... Точно десет минути след края се започна, Алар е случкар ще го видим след 20 гола :o
В защита сме трагични :roll:
Трябват ни поне два бека,крило,здрав нападател,разиграващ халф,масажист поне още един на носилката и чадъри за А сектор(разбирай от ръководството нищо не става) :)
Дунав и Ружомберок са слаби шансове нямаме никакви :roll:
А на мен ми стига че за пръв път от доста време седнах да гледам мач без тая така позната тежест в сърцето така че мога да кажа едно:
БЛАГОДАРЯ
И на Хубчев и на футболистите и на дечицата който бяха страхотни и на всеки допринесъл за това приятно усещане.....а да...и Наздраве

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 18 юли 2019 23:22

groti написа:Поздравления за ръководството за прекрасните табла с почит към Апостола! Прекрасен жест, прекрасна идея. Уважения
Не наливай вода в мелницата на П. Колев- :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2019 23:56

noo написа:
groti написа:Поздравления за ръководството за прекрасните табла с почит към Апостола! Прекрасен жест, прекрасна идея. Уважения
Не наливай вода в мелницата на П. Колев- :)

Хахах.. Не знам какво да кажа за Колев. От една страна селекцията закъснява ужасно много, а Петков, който ни е СТД никакъв не се чува. От друга страна засега изглежда Хубчев е добро решение. Това с таблата днес беше супер, а и изграждането на нови терени за школата е прекрасна новина. Много съм на кантар за ръководството ни към момента
110 години любов!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2019 00:00

goro_man написа:Мача свърши Левски малко очаквано от чужди а и от доста свой победи без допуснат гол публиката бе прекрасна а узото студено и.... Точно десет минути след края се започна, Алар е случкар ще го видим след 20 гола :o
Трябват ни поне два бека,крило,здрав нападател,разиграващ халф,масажист поне още един на носилката и чадъри за А сектор(разбирай от ръководството нищо не става) :)
А на мен ми стига че за пръв път от доста време седнах да гледам мач без тая така позната тежест в сърцето така че мога да кажа едно:
БЛАГОДАРЯ
И на Хубчев и на футболистите и на дечицата който бяха страхотни и на всеки допринесъл за това приятно усещане.....а да...и Наздраве

Подкрепям отвсякъде. Аз затова спрях да пиша във всякакви теми по време на мача, просто няма смисъл. Ок, далеч сме от перфектното, сам Хубчев го каза, но са 3 добри първи стъпки, напук на всички критици. Дано отборът продължи да опровергава всички негативни типове.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 юли 2019 00:02

[offtopic]
goro_man написа:Мача свърши Левски малко очаквано от чужди а и от доста свой победи без допуснат гол публиката бе прекрасна а узото студено и.... Точно десет минути след края се започна, Алар е случкар ще го видим след 20 гола :o
БЛАГОДАРЯ

Кво ти пука, колега? Наздраве и честито!
П.С. Аз пък имам обратна непоносимост. Към форумните цербери, де дават уклон на "различните" и "мрънкалниците". Всеки знае за себе си. Нали затова е форум, а не е онлайн пленум на бкп[/offtopic]

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 юли 2019 00:09

Честито класиране напред!
Дано отстраним кипърския отбор.
Много добро впечатление ми направи Алар. Обнадежден съм за него. Личи, че въобще не е случаен нападател.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 19 юли 2019 03:23

Честито на всички!
Може да е първи кръг, може да не е нещо голямо, но мен ме зарадваха, тази вечер момчетата в синьо. И то много!
Виждам, че има още много, какво да се желае от отбора, че "куцаме" в някои фази и някои компоненти от играта, но съм много доволен от старанието и от желанието да се играе дисциплинирано и компактно. Да се слуша треньора, което е много важно, ако се иска да се върви напред и нагоре. Оптимист съм.
Оптимист съм и за това, че ще отстраним и кипърците. Особенно ако победим Етър с качествена игра и изразителен резултат. Отборът ще натрупа голяма инерция и самочуствие, които ще са от полза за двубоите с тях.
Ами, ако ни докарат някой качествен бек, ами, крило?
Само Левски!

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 19 юли 2019 05:59

Най-после да ни зарадват! Браво на всички!
Само Левски!

Върни се в “Левски”