Ама пък на Парцуцата му отива на Литекс екипа. Как подскача като разгонен глиган покрай тъча, ядосва се, дава указания...дали пък няма пак да извади отбора, като на един друг мач?
Гори си в професията, машалла!
Некви медицински беше вадил, че е болен, че не може да води вече отбор. Тц,тц,тц...какво прави съвременната медицина. Бравос. На Герена беше по-втален, откак е при брат си е пуснал доволно шкембе , явно добре му се отразява ловешката вешалица.
Чатка го много футбола. Окендза състава и мача, пък после играчите му виновни и ги оплю. На него все някой му е виновен. Само не разбрах кой и с какъв акъл докара в Левски тая српска алкохолизирана мастия...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
sin4ec написа:. Само не разбрах кой и с какъв акъл докара в Левски тая српска алкохолизирана мастия...
Човека който го докара се казва Георги Иванов - Гонзо
Highlander написа:sin4ec написа:. Само не разбрах кой и с какъв акъл докара в Левски тая српска алкохолизирана мастия...
Тц. Гонзо държеше на Стоев. Пробвай пак!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Това с децата до 14 години означава, че все пак ще има хореография за рожденния ден на Васил Левски
Тъкмо да им излязат малко от главите чалгии, дрисковци и тем подобни.
Точно инженера доведе пияндето. Който този сезон ще прави цирк с Литекс защото е тотално изкуфял и брат му ще вика неустойчо на пожар.

sin4ec написа:Highlander написа:sin4ec написа:. Само не разбрах кой и с какъв акъл докара в Левски тая српска алкохолизирана мастия...
Тц. Гонзо държеше на Стоев. Пробвай пак!
Точно инженера доведе пияндето. Който този сезон ще прави цирк с Литекс защото е тотално изкуфял и брат му ще вика неустойчо на пожар.
Гонзо , доведе Любко с помощта на очко бочко !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

Kotooshu написа:Гонзо , доведе Любко с помощта на очко бочко !
Стига глупости. Буфера доведе сръбския пияница през главата на Гонзо.
Срамна страница от историята на любимия отбор, водеше отбора със същия анцунг с който изведе Литекс от Герена ама лизачи като Томето много го превъзнасяха.
Интересно е как ще се следи дали някое дете е на 14 години? Малко по-големи с годинка или две, дали ще могат да минат някак, че да се понапълни поне един сектор.
- metodito
- Контакти:
sin4ec написа:Само не разбрах кой и с какъв акъл докара в Левски тая српска алкохолизирана мастия...
Много си зле, чичо.
svetli-lz написа:Kotooshu написа:Гонзо , доведе Любко с помощта на очко бочко !
Стига глупости. Буфера доведе сръбския пияница през главата на Гонзо.
Срамна страница от историята на любимия отбор, водеше отбора със същия анцунг с който изведе Литекс от Герена ама лизачи като Томето много го превъзнасяха.
Всеки си плямпа , колко да не заспи !
Ето какво заяви Люпко относно думите на Гонзо:
"Няма какво да кажа, Гонзо е добър мой приятел, мой футболист. Той избяга от Левски, молих го да остане. Работих колкото мога, всички ме притискаха. Бях на първо място, когато си тръгнах. Да ме искаха много, нямаше да си тръгна", заяви Петрович в интервю за колегите от "Диема спорт".
При последния си престой на "Герена" Люпко бе доводен именно от Георги Иванов, който по това време спортен директор, но скоро след това напусна поста.
Вчера Гонзо заяви, че Петрович на стари години си плюе на репутацията. “Недейте така, Гонзо ми е добър приятел. Доведе ме в Левски, аз пристигнах и той избяга”, допълни носителят на КЕЩ с Цървена звезда.
Това което си спомням преди врече за Петрович е че той е член на Тръста , очко бочко разправяше че Тръста има решаваща роля за привличането на Петрович ... тогава бяха в Управителния съвет на Левски и имаха решаваща роля за изхвърлянето на мазното жепеец !
Любко да прави отбора до завръщането на Мъри , тогава за някакви смешни пари беше "големия" проблем с Мъри !
Друг е въпроса че от първия ден Любко беше саботиран !
Лично аз не си спомням Гонзо да е говорил защо се изниза от клуба и каква е причината .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

Кога ще пусна "фанелата" онлайн, знае ли някой?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема