Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

atanasovt048

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот atanasovt048 » 07 юли 2019 23:22

koisa написа:Иначе, ако има такава среща, то най-вероятно ще бъде заради пискането на оранжевите да си излъчват мачовете по друга телевизия. А, днес прочетох някъде, че уж и ние сме щели да ги подкрепим, ама нещо не виждам официална позиция на клуба по този въпрос... :roll:

Аз помислих, че просто е да се затвърди "директивата" :mrgreen:

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 08 юли 2019 01:27

south_division написа:Малко страничен въпрос. Някой знае ли как може да се сдобия с тренировъчен екип от тези с които сега тренират? Във фен магазина ги няма.

Фен магазинът е затворен до днес(понеделник). Днес(понеделник) ще дадат старт на новата абонаментна кампания.Мисля,че и новия екип ще бъде представен. Вероятно до дни ще заредят и новата стока във фен магазина(включително и тренировъчните екипи).

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2019 08:45

Левски има вече нов доктор. Той се казва Димитър Стойчев. Преди това е работил във Верея, пише "Меридиан Мач".

Както е известно, "сините" останаха без човек за този важен пост. Д-р Мариян Добрев, който до края на лагера в Кипър се грижеше за здравето на играчите не поднови договора си. Той ще продължи работата си при новака във Втора лига - Хебър.

В Пазарджик смятат, че той е пристигнал в града, след като от ръководството на Хебър са обещали да изпълнят мечтата му. Клубът ще изгради медицински център, какъвто д-р Добрев се надяваше, че ще има и на "Герена".

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 08 юли 2019 10:21

k_oleto написа:
specter написа:Тия от Гонга едно нещо имаха да проверят... :( Спортал печели. :lol:

11 July 2019, 18:30 CET - Ružomberok (Štadión MFK Ružomberok)
MFK Ružomberok (SVK) - PFC Levski Sofia (BUL)
Referee: Petri Viljanen (FIN)
Assistant Referee 1: Ville Koskiniemi (FIN)
Assistant Referee 2: Turkka Joonas Valjakka (FIN)
Fourth Official: Joni Hyytiä (FIN)
UEFA Referee Observer: Chrístos Nikolaḯdis (CYP)
UEFA Delegate: Nebojša Ivković (SRB)

Гонга ги пиши умрели
Чакам в понеделник да видя новият сайт на Томислав. В петък всички бяха с бяло, така, че сайта ще е нещо с бяло

Знаеш ли как ще се казва новия сайт, че Гонга ни е ясен вече.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юли 2019 10:35

vvessel написа:В момента се мачка държавната телевизия за сметка на частните. Оказва се, че има ограничение на рекламите и те дори и да искат не може да са конкурентни и са зависими от държавата. Затова не може да се предават мачовете по БНТ, които имат де факто 4 канала. Ако отпадне това малоумно правило и им се разрешат реклами, защо да не предават мачовете от А група а пък диемите да си събират пари за английското.. Малко ме съмнява да стане, защото знаем кой управлява, знаем кой държи диемите и под чие управление изгря и сега ни пържи, така че шансовете са малки, но все пак съществуват.
п.п. Между другото колко взима Левски от т. нар. телевизионни права. Ако е нещо като половин милион , да се отказват, ще си ги избият от билети. Ако не се предават мачовете, съм сигурен, че посещаемостта ще се увеличи двойно.

Да бе, точно така ще стане, да знаеш. :lol: Нали преди години, в началото на едно първенство, първите кръгове останаха на тъмно, или сме забравили? Също така сме забравили какъв рев беше тогава, но посещаемостта не се повиши.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юли 2019 11:32

Започна срещата на футболните босове с премиера Бойко Борисов, която се провежда в Министерски съвет, предаде репортер на GONG.BG.

На нея присъстват освен министър-председателя и босовете на Лудогорец, Левски и ЦСКА в лицето на Георги Домусчиев, Гриша Ганчев и Васил Божков. На срещата присъства и шефът на БФС Борислав Михайлов.

По непотвърдена информация на срещата присъстват главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов.

atanasovt048

Мнениеот atanasovt048 » 08 юли 2019 11:41

1914.1902 написа:
Започна срещата на футболните босове с премиера Бойко Борисов, която се провежда в Министерски съвет, предаде репортер на GONG.BG.

На нея присъстват освен министър-председателя и босовете на Лудогорец, Левски и ЦСКА в лицето на Георги Домусчиев, Гриша Ганчев и Васил Божков. На срещата присъства и шефът на БФС Борислав Михайлов.

По непотвърдена информация на срещата присъстват главния прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър Младен Маринов.

Уреждат замазването на полиграфа.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 юли 2019 11:43

Уреждат първенството за следващите три години напред. :lol: Кой къде да завърши в класирането, кой кого и с колко да бие и т.н. :mrgreen: Само, че тоя път трябва да са по-добри, иначе бат' Венци пак ще разкрие директивата! :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юли 2019 12:08

koisa написа:Уреждат първенството за следващите три години напред. :lol: Кой къде да завърши в класирането, кой кого и с колко да бие и т.н. :mrgreen: Само, че тоя път трябва да са по-добри, иначе бат' Венци пак ще разкрие директивата! :oops:

Четеш ми мислите. :mrgreen:
При всяко положение, тази среща е странна. Що е само с тези тримата собственици? Сега дебелия Венци ще реве що не са поканени и другите и ще е прав. Така всички си мислим, че се мърди нещо тайно чрез явното вмешателство на властта във футбола. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”