Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 мар 2012 23:53

deepblue1963 написа:"Представителният тим на Левски ще проведе поредното си тренировъчно занимание в сряда, 7 март от 15,30 часа на „Герена".

Утре е почивен ден за футболистите на Левски.

В неделя "сините" гостуват на Монтана в среща от 18-ия кръг на "А" група. Срещата ще се проведе на стадион "Огоста" от 15:30 ч."
Изображение Изображение Изображение

С тези емотикони обаче къртиш мивки :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 06 мар 2012 07:37

Синьо сърце написа:
santiliana написа:обаче само на мен ли ми се стори, че Дончо Атанасов разгони фамилията на Дъстли?! Лично за мен това момче трябва лятото задължително да дойде при нас, на мястото на Райков и Йовов. Няма такъв дрибъл с топка просто...Напълни ми душата.

Да, поради неучастието на халфовете ни в защита. Димов му се лепна и нещата си дойдоха на мястото!

За това с разгонването на фамилията заслуга имахме само ние. Черно море имаха отлична тактика срещу слабата ни защита и поради липсата на комуникация между защитата и халфовете- просто търсеха нападателите си с извеждащи подавания (за които имаше достатъчно свободни пространства) и това проработи. Добре поне, че само веднъж... Трябва да се оправят нещата, защото така нищо добро не ни чака. Но да отдадем всичко на новите футболисти и на напрежението от първия мач и да бъдем оптимисти :)
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 мар 2012 08:32

Асис ни трябва, а не марадончо :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 мар 2012 11:00

много силни изяви има един футболер при акулите Цонков-много тича,много руши играта на противника,малко по-слаб в организацията ,но си мисля че Левски има нужда от такъв тип футболисти.
Владо,Дарко и Бижутера-май са били фигуранти срещу Морето.Не съм гледал мача.
LEVSKI_FOREVER

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 06 мар 2012 12:19

zlatan написа:много силни изяви има един футболер при акулите Цонков-много тича,много руши играта на противника,малко по-слаб в организацията ,но си мисля че Левски има нужда от такъв тип футболисти.

Фигуранти е най-мееееко казано. Без халфова линия нищо добро не ни чака (а ние точно така играхме срещу ЧМ). Никой от тези тримата не бяга, лошото е, че и пасовете им бяха ужасни (особено на Гаджев)...Дано се оправят нещата някак

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 06 мар 2012 12:21

olfix написа:Ако Дончо е разкатал Дъстли,то тогава Асис направо предизвика Бандата да си направи ритуално харакири!
Истината е ,че няма защита,която да се справи сама,ако ги няма полузащитниците.

+1

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 мар 2012 16:13

zlatan написа:много силни изяви има един футболер при акулите Цонков-много тича,много руши играта на противника,малко по-слаб в организацията ,но си мисля че Левски има нужда от такъв тип футболисти.

Ицо освен,че е на възраст ,не е дефанзивен халф.Дарко гледа към трансфер,Влади го хвана звездоманията и той май като Дарко-трансфер.
При положение,че двамата централни защитници на другият отбор са "свободни" (липса на наш център) крилата ни са "хванати".Слабата ни средна линия още повече "у*ира " положението и при контра,свободните центр.защитници на противника създават числено преимущество .
И още и още...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 мар 2012 19:48

Левски следи една от звездите на Миньор Илиян Илиев, научи Livesport.bg.

Съгледвач на „сините“ е присъствал на двубоя между Миньор и Светкавица, завършил с класическото 3:0 за „чуковете“.

От щаба на тима от „Герена“ наблюдават изявите на младия полузащитник още от миналата година. Звездата на 24-годишния футболист изгря през сезон 2010/2011, когато дебютира в „А“ група с екипа на „жълто-черните“. През миналата година отбеляза гол в елита още във втория си мач срещу Монтана. При следващото домакинство предизвика страхотен фурор, след като реализира красиво попадение в двубоя с Калиакра. Дебютът му в първия състав бе срещу Славия.

Халфът бе част от вече несъществуващата школа „Миньор 1919“, която бе оглавявана от именития футболист на перничани - Славчо Павлов.

От спорто-техническия щаб на „чуковете“ са сигурни, че Илиев го чака бляскаво бъдеще, поради което се надяват да го продадат за добри пари в някой от грандовете.

В неделя, президентът на клуба Никифор Вангелов, се изказа ласкаво по негов адрес в специално интервю за Livesport.bg.

Илиев ще бъде зорко следен от новия скаут на Левски – Дончо Донев, и ако бъде харесан, ще стартират преговори за привличането му.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 мар 2012 19:52

фифи перото написа:
Ицо освен,че е на възраст ,не е дефанзивен халф.Дарко гледа към трансфер,Влади го хвана звездоманията и той май като Дарко-трансфер.
При положение,че двамата централни защитници на другият отбор са "свободни" (липса на наш център) крилата ни са "хванати".Слабата ни средна линия още повече "у*ира " положението и при контра,свободните центр.защитници на противника създават числено преимущество .
И още и още...

И цялата конструкция пада, това е ясно. Само че всичко това важи при тим, играещ 9-0-1, както онзи ден. Което налага смяна на тактиката срещу такива отбори. Ние сме принудени да търсим победата и това ни тежи. Не можем да си позволим играта на Черно Море, тя е за евентуален хикс. Това е откровено рушене и блъскане напред, пък каквото стане. Но е добре, че лъсна проблемът в центъра- а аз се чудех защо напират за мароканеца...Треньорът трябва да намери решение-това му е работата! А решение със сигурност има-но да не слагаме каруцата пред коня!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 мар 2012 20:39

Синьо сърце написа:
фифи перото написа:
И още и още...

И цялата конструкция пада, това е ясно. Само че всичко това важи при тим, играещ 9-0-1, както онзи ден. Което налага смяна на тактиката срещу такива отбори. Ние сме принудени да търсим победата и това ни тежи. Не можем да си позволим играта на Черно Море, тя е за евентуален хикс. Това е откровено рушене и блъскане напред, пък каквото стане. Но е добре, че лъсна проблемът в центъра- а аз се чудех защо напират за мароканеца...Треньорът трябва да намери решение-това му е работата! А решение със сигурност има-но да не слагаме каруцата пред коня!

Ако ми обясниш,ние по каква схема играем,ще съм ти много благодарен ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”