Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Blue_Girl
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Blue_Girl » 17 авг 2011 21:43

daniel875 написа:След поредния срам в Европа Гонзо се чуди къде да се скрие, че да не го видят хората. В крайна сметка решава да се преоблече по такъв начин, че никой да не го познае. За да няма никаква прилика с действителния му образ слага и мустак и спокойно излиза на разходка.
Не щеш ли обаче насреща вижда една баба, която го поздравява "Здравей, Гонзо!"
Георги е смутен, объркан. Не може да повярва, че са го познали. Започва да се отдалечава от бабката. След като вече няма възможност да бъде видян от нея, Гонзо с бърз бяг се прибира вкъщи. Мисли какво да направи и в крайна сметка решава да се преоблече като жена. Вече е твърдо уверен, че няма сила на света, която да го познае.
Излизайки от апартамента, започва да крачи уверено. Когато отново минава покрай бабата, тя го изненадва, като отново го поздравява "Здравей, Гонзо!"
В този момент Георги уплашен я пита "Как ме позна? Откъде знаеш кой съм аз?"
Бабата му отговаря "Аз съм Йовов".

Ха-ха-ха.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 авг 2011 21:44

Не наплюхте се еййй..."най-обичаме да мразим"...селски пушки, осмърдя се синия форум от СЕЛЯНИЯ :evil:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 17 авг 2011 21:50

BLUE CHAMPIONS написа:Не наплюхте се еййй..."най-обичаме да мразим"...селски пушки, осмърдя се синия форум от СЕЛЯНИЯ :evil:

Скоро ще си връщат думите назад, споко!
:evil: :twisted:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2011 21:56

Сега ще защитя Георги Иванов,колегите са прави,хайде по-леко с обидите.Критикувайте,в това няма лошо,аз самият го правя.НО МОЛЯ БЕЗ ОБИДИ

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 авг 2011 22:09

Къде видя във вица обида?
В белите страни такъв спец като Гонзо-тренера и директора- запалянковците го замерят с яйца и плодове, приятелю. А тук продължаваме да му създаваме пълен комфорт да реализира таланта си.
А той, горкичкият, така и не иска да приеме факта, че НЕ СТАВА за тази професия. Нищо лично, но стига толкова упражнения на гърба на Левски, а? Той да не му е завещан от роднини, пък ние да не знаем?
Левски е клуб с почти 100 годишна история, какво му дава право да продължава да се репчи начело на отбора? Бил вкарвал голове, и какво от това? Наско колко гола е вкарал в кариерата си, ами Пальо Панов? Ами Емо Спасов? Защо все някои се вживяват на Матросов дето брани амбразурата и не допускат малко по- твърд език? Гонзо в момента заслужава именно това.Защото, ако беше истински пич, щеше още преди месец да излезе и да каже-" Поисканите от мен играчи Батков не ми ги подсигури и ето защо не поемам отговорност за последствията, ако не постигнем целите си!" За да знаем и ние да не живеем в заблуда, както между впрочем всяка година го правим...
Просто на този етап Гонзо си е заслужил всички критики и обиди, които може да заслужава един неуспешен и тотално провалил се футболен мениджър.
Толкоз.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 авг 2011 22:14

Blue_Girl написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Не наплюхте се еййй..."най-обичаме да мразим"...селски пушки, осмърдя се синия форум от СЕЛЯНИЯ :evil:

Скоро ще си връщат думите назад, споко!
:evil: :twisted:

викаш, че и той ще мята камъни, а? Гонзо е бетониран тази година, сега биете Монтана и Враца и той отново ще е върха, поне в три много добре известни медии ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 авг 2011 22:22

santiliana написа:Къде видя във вица обида?
В белите страни такъв спец като Гонзо-тренера и директора- запалянковците го замерят с яйца и плодове, приятелю. А тук продължаваме да му създаваме пълен комфорт да реализира таланта си.
А той, горкичкият, така и не иска да приеме факта, че НЕ СТАВА за тази професия. Нищо лично, но стига толкова упражнения на гърба на Левски, а? Той да не му е завещан от роднини, пък ние да не знаем?
Левски е клуб с почти 100 годишна история, какво му дава право да продължава да се репчи начело на отбора? Бил вкарвал голове, и какво от това? Наско колко гола е вкарал в кариерата си, ами Пальо Панов? Ами Емо Спасов? Защо все някои се вживяват на Матросов дето брани амбразурата и не допускат малко по- твърд език? Гонзо в момента заслужава именно това.Защото, ако беше истински пич, щеше още преди месец да излезе и да каже-" Поисканите от мен играчи Батков не ми ги подсигури и ето защо не поемам отговорност за последствията, ако не постигнем целите си!" За да знаем и ние да не живеем в заблуда, както между впрочем всяка година го правим...
Просто на този етап Гонзо си е заслужил всички критики и обиди, които може да заслужава един неуспешен и тотално провалил се футболен мениджър.
Толкоз.

Aбе като си прав ,така е.На Павката Панов помните ли колко време му дадохме,2 месеца и половина.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 авг 2011 22:24

Три медии?!? Като едната е настоящата, а другата е Дарик, нали?
То май само тук не го "ядат" журналистите, нооооооо... няма после папооо...
Последна промяна от santiliana на 17 авг 2011 22:28, променено общо 1 път.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 авг 2011 22:24

Blue_Girl написа:
wilge написа:От днес "Човекът- слънце" става и Главен психолог на отбора.

Моля?
:o :shock:

Не се шокирай, малката! До днес всички плюехме Гонзо- ефект никакъв. От днес, гледам, всички му се подиграват- реших и аз. Това се случва с човек когато стане за смях. Той сам си го направи. В публичното пространство започна да се шуми, че бил дал заем на Батков и докато не си върне парите с уговорената лихва ще продължава да съсипва отбора. Като гледам събитията, взех и аз да вярвам в слухове.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 авг 2011 22:30

wilge написа:
Blue_Girl написа:
wilge написа:От днес "Човекът- слънце" става и Главен психолог на отбора.

Моля?
:o :shock:

Не се шокирай, малката! До днес всички плюехме Гонзо- ефект никакъв. От днес, гледам, всички му се подиграват- реших и аз. Това се случва с човек когато стане за смях. Той сам си го направи. В публичното пространство започна да се шуми, че бил дал заем на Батков и докато не си върне парите с уговорената лихва ще продължава да съсипва отбора. Като гледам събитията, взех и аз да вярвам в слухове.

А той Ганьо Родопски като се е засилил да му връща заема, та думи нямам...
Тези двамцата ще си отидат в комплект чак когато мустака бъде "приклещен" от дядя Миша да продава...
и направил небето синьо!

Върни се в “Левски”