gihuelo написа:ELFen написа:Ние сме Левски написа:Днес пребиха Дългия като куче 15 подчовеци с тениски SW . Днес отказаха 15 човека официално да стъпят в сектора в който сме си прекарали живота. Резултата ми стана безсмислен след видяното и ,че само ни се опитахме да го отървем.
A kaква е причината да бъде пребит - чоплил е семки или...?!
В отборите с големи агитки(ЦСКА и Левски) има отделни фракции и групи ,които по някога враждуват по между си а се стига и до бой. Това на фен на отбор шест пъти шампион подред и играл в групите на ШЛ ,чиято публика беше 27 човека на армията и 45 онзи ден на герена няма как да бъде обясненоВие даже няма как да се сбиете по между си
Тук си адски прав - няма как да го разбера... аз мисля, че фен на футболен клуб, ходи на стадиона да гледа спорт и това, че нещо не му харесва /каквото и да било - още повече към един вид съмишленици.../ и реши да практикува бойни умения е меко казано малоумно! Да си избира съперник и да излиза на ринга...т.нар. големи футболни агитки точно, провалят зрителският интерес на нормалния човек! Шимпанзето е най-агресивния животински вид в природата !
Относно боравенето с цифри, нека бъдем малко по-коректни - 27...45 гостуващи фена, от малък провинциален град, които нямаме претенции за "вековни" традиции , с още едно уточнение: в радиус 100 км. извън София, гостуващите агитки на синьо- червените клубове са 99% регионални и не пътуват по 200-400 км да подкрепят любимия клуб, а имат шанса да си видят отбора на живо и използват случая , било то в Благоевград, Стара Загора, Варна или Разград