Мистри написа:А защо домо централен, Бедоя -опорен, Белаид в центъра на защитата, неизлекуван, Педро по крилото...
И аз мисля, че Стоев трябва да остане, защото нямаме друга опция, но според мен, ТОЗИ мач, не той е редил състава.
Защото няма други. Идеята с Педро не сработи, а румънеца се справи не по-зле от Белаид. Защо нашите бяха глътнали бастуна, за мен е непонятно! И понеже наистина на стадиона се вижда другояче, въпреки емоцията ще ти кажа две подробности:
-червеният картон на онзи никак не беше случаен. След като получи жълт, нашите прехвърлиха играта там, където основно Абди го дебнеше да го фотографира. И накрая се получи.
-вратарят ни направи непростима грешка преди гола. Трябваше да легне и да пусне топката до него, което означава съдииска топка-следователно наша топка, и Морето щяха да се дислоцират в половината си. Той я изрита в тъч, те ни го върнаха, но престроени в нашата половина и с преса, сбъркахме тъча и оттам центрирането и гола...
Но това е вече история. Морето игра така, както всички очакваха, нищо изненадващо, дори и високата им преса първите 25 минути. А ние дадохме толкова брак в атака, че повече няма накъде. И то непредизвикани грешки.