КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Мнениеот Stahlgewitter » 31 май 2015 20:44

Мистри написа:
Stahlgewitter написа:
tevez написа:Стойчо Стоев не трябва да се пипа.

Не можеш да биеш Кольо мастиката и то във финал за купата,и то с 10 човека,и то пред почти изцяло твоя публика,и се смяташ за треньор?Ми да ме извиняват всички тук,но не съм съгласен.И не ми започвайте с мантри от рода на с тия футболисти толкова,защото и морето не са с Меси и Роналдо.

До някъде си прав.
Но основият миязъм, на когото ще дишаме вонята , е тандема иванов/тонев

Не смятам,че Гонзо ще остане,а и не трябва,не е за там.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2015 20:47

Stahlgewitter написа:

Не можеш да биеш Кольо мастиката и то във финал за купата,и то с 10 човека,и то пред почти изцяло твоя публика,и се смяташ за треньор?Ми да ме извиняват всички тук,но не съм съгласен.И не ми започвайте с мантри от рода на с тия футболисти толкова,защото и морето не са с Меси и Роналдо.

Не са, но си вкараха двете ситуации. А ние?
Стоев се скъса да ръкомаха и да се кара край линията, но слуша ли го някой? Кой ги накара да се връщат последните минути в защита, Стоев ли? Преди това тъпоумие ги биехме в 30-ия метър на полето им и праскаха топката в тъч, не можеха да я изнесат никак. А така получиха възможност да я блъскат в полето ни-единственият им шанс да ни вкарат гол!
Стоев ли да влезе и два пъти на празна врата да я вкара?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 май 2015 20:50

Stahlgewitter написа:
Мистри написа:
Stahlgewitter написа:

До някъде си прав.

гонзо трябва булдозер, за да се махне от Левски.
Този човек няма две неща-чест и достойнство.
Мегаломанията му срина Левски.
Личната му съдба не ме вълнува, стига да е далече.Но другия е по-притеснителен.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 май 2015 20:54

Stahlgewitter написа:
Мистри написа:
Stahlgewitter написа:

До някъде си прав.

Не му ли чу интервюто вчера той си говореше за бъдещите му творчески планове в Левски и нито намек за оставка. Дори да си я подаде ей така, ще чака да не му я приемат и ще продължи да твори, човек без капка срам.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 май 2015 20:55

sin4ec написа:
Stahlgewitter написа:

Не са, но си вкараха двете ситуации. А ние?
Стоев се скъса да ръкомаха и да се кара край линията, но слуша ли го някой? Кой ги накара да се връщат последните минути в защита, Стоев ли? Преди това тъпоумие ги биехме в 30-ия метър на полето им и праскаха топката в тъч, не можеха да я изнесат никак. А така получиха възможност да я блъскат в полето ни-единственият им шанс да ни вкарат гол!
Стоев ли да влезе и два пъти на празна врата да я вкара?

А защо домо централен, Бедоя -опорен, Белаид в центъра на защитата, неизлекуван, Педро по крилото...
И аз мисля, че Стоев трябва да остане, защото нямаме друга опция, но според мен, ТОЗИ мач, не той е редил състава.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 май 2015 20:55

Мистри написа:
Stahlgewitter написа:
Мистри написа:
Stahlgewitter написа:

До някъде си прав.

гонзо трябва булдозер, за да се махне от Левски.
Този човек няма две неща-чест и достойнство.
Мегаломанията му срина Левски.
Личната му съдба не ме вълнува, стига да е далече.Но другия е по-притеснителен.

Другият е абсолютно същият, като се сетя и той каква пародийна оставка подаде

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 31 май 2015 20:59

Общо взето не ни чака нищо добро.
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 май 2015 21:02

Без С.С. само щяхме да сънуваме този финал, така че дори само това е достатъчно, за да се види, че работи професионално. Още повече, че с този къс откъм опции състав, беше на 2 минути от Купата. Пак казвам - Черно море имат 3 нападатели в отбора и може по всяко време да промени нещо - ами така и стана, пусна Бакари и реши мача. Стоев кой да пусне? Оня Илия Димитров ли? Жив да не бях.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 май 2015 21:07

Мистри написа:А защо домо централен, Бедоя -опорен, Белаид в центъра на защитата, неизлекуван, Педро по крилото...
И аз мисля, че Стоев трябва да остане, защото нямаме друга опция, но според мен, ТОЗИ мач, не той е редил състава.

Защото няма други. Идеята с Педро не сработи, а румънеца се справи не по-зле от Белаид. Защо нашите бяха глътнали бастуна, за мен е непонятно! И понеже наистина на стадиона се вижда другояче, въпреки емоцията ще ти кажа две подробности:
-червеният картон на онзи никак не беше случаен. След като получи жълт, нашите прехвърлиха играта там, където основно Абди го дебнеше да го фотографира. И накрая се получи.
-вратарят ни направи непростима грешка преди гола. Трябваше да легне и да пусне топката до него, което означава съдииска топка-следователно наша топка, и Морето щяха да се дислоцират в половината си. Той я изрита в тъч, те ни го върнаха, но престроени в нашата половина и с преса, сбъркахме тъча и оттам центрирането и гола...
Но това е вече история. Морето игра така, както всички очакваха, нищо изненадващо, дори и високата им преса първите 25 минути. А ние дадохме толкова брак в атака, че повече няма накъде. И то непредизвикани грешки.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 май 2015 21:13

sin4ec написа:
Мистри написа:А защо домо централен, Бедоя -опорен, Белаид в центъра на защитата, неизлекуван, Педро по крилото...

Защото няма други. Идеята с Педро не сработи, а румънеца се справи не по-зле от Белаид. Защо нашите бяха глътнали бастуна, за мен е непонятно! И понеже наистина на стадиона се вижда другояче, въпреки емоцията ще ти кажа две подробности:
-червеният картон на онзи никак не беше случаен. След като получи жълт, нашите прехвърлиха играта там, където основно Абди го дебнеше да го фотографира. И накрая се получи.
-вратарят ни направи непростима грешка преди гола. Трябваше да легне и да пусне топката до него, което означава съдииска топка-следователно наша топка, и Морето щяха да се дислоцират в половината си. Той я изрита в тъч, те ни го върнаха, но престроени в нашата половина и с преса, сбъркахме тъча и оттам центрирането и гола...
Но това е вече история. Морето игра така, както всички очакваха, нищо изненадващо, дори и високата им преса първите 25 минути. А ние дадохме толкова брак в атака, че повече няма накъде. И то непредизвикани грешки.

Че кога Педро е сработвал?
Прав си, всичко е история.Няма смисъл да обсъждаме.
Но не отстъпвам от мнението си.
Откакто жепееца е при нас и гонзо, всичко е на провал.
И по-зле ще става.
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”