Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
На този етап нямаме отбор за пробив в ЕКТ. Всички се надяват Хубчев да направи чудеса, както в националния отбор. Но едва ли за месец ще може да направи силен отбор.
-
atanasovt049
Работата на Хубчев е да насочи подготовката за тези 2 мача с Ружомберок. Първенството е достатъчно дълго. Миналата година Роси подцени Вадуц, нашите бяха преуморени и всички знаем резултата. После през септември-октомври отбора беше много добре физически, но простотията беше станала
Последна промяна от atanasovt049 на 19 юни 2019 19:40, променено общо 1 път.
[center]500 „сини“ билета за гостуването в Словакия
ПФК „Левски“ ще получи 500 билета за своите привърженици за гостуването на „Ружомберок“ от първия предварителен кръг на Лига Европа. Мачът е на 11 юли от 19.00 часа българско време. Градският стадион в Ружомберок е с капацитет от 4876 места.
Изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев е договорил с генералния директор на словашкия клуб инж. Любомир Голиш въпросната бройка билети, веднага след жребия в Нион. Начинът им на разпространение ще бъде обявен допълнително.[/center]
ПФК „Левски“ ще получи 500 билета за своите привърженици за гостуването на „Ружомберок“ от първия предварителен кръг на Лига Европа. Мачът е на 11 юли от 19.00 часа българско време. Градският стадион в Ружомберок е с капацитет от 4876 места.
Изпълнителният директор на „Левски“ Павел Колев е договорил с генералния директор на словашкия клуб инж. Любомир Голиш въпросната бройка билети, веднага след жребия в Нион. Начинът им на разпространение ще бъде обявен допълнително.[/center]
- Michael_Buble
- Контакти:
alexdb написа:Абе не знам колко да са им стари лаврите, но по-миналата година стигнаха до трети кръг, като във втория отстраниха Бран Берген. В третия отпаднаха доста трудно от Евъртън с две загуби по 1:0, като на реванша държаха мача отворен до към 80 и някоя минута като имаха сума положения да вкарат.
2 години са ужасно много време във футбола, дори и състава да е същия. Възрастта си върви, формата на играчите се променя. Изобщо, уравнение с много неизвестни!
Да не говорим, че при тях липсват 4 основни играчи и треньора вече е друг.
Serafim написа:atanasovt049 написа:Защо Костов е наказан с 2 мача?
Май получи два жълти срещу Вадуц. Втория за симулация. А защо е два мача, не знам.
Костов получи директен червен картон срещу Вадуц. https://m.vbox7.com/play:214c189713&pos=channelp_4
Относно Ларнака, не мисля, че трябва да има чак такъв оптимизъм. Миналата година бяха в една група с Лудогорец, като в третия кръг отстраниха Щурм (Грац), един от другите отбори , които можеха да ни се паднат. Последните 3 години два пъти влизат в групите на ЛЕ , и имат един плейоф.
Лично за мен по-добрия вариант беше Яблонец.
Michael_Buble написа:alexdb написа:Абе не знам колко да са им стари лаврите, но по-миналата година стигнаха до трети кръг, като във втория отстраниха Бран Берген. В третия отпаднаха доста трудно от Евъртън с две загуби по 1:0, като на реванша държаха мача отворен до към 80 и някоя минута като имаха сума положения да вкарат.
2 години са ужасно много време във футбола, дори и състава да е същия. Възрастта си върви, формата на играчите се променя. Изобщо, уравнение с много неизвестни!
Да не говорим, че при тях липсват 4 основни играчи и треньора вече е друг.
Изгледах им част от няколко от мачовете им на случаен принцип плюс двата мача с Евертън които са по-старички. Треньорът им сигурно е фактор, за основните играчи никой не прави впечатление от тях така че едва ли това ще промени кой знае колко нещата.
Като впечатление са неприятен за нас отбор като стил на игра. Играят неприятния за нас дефанзивен футбол. Имат сериозна дисциплина и грешките в защита като цяло са минимализирани. Играчите им като цяло са добре сложени и възможност да се направи нещо кой знае какво с центрирания е много минимална. Като цяло никой от техните не блести с каквато и да е техника, но влизат здраво във всяко единоборство. Напред разчитат на дълги топки към крилата и ако стане някое центриране. Разчитат основно на статични положения защото играят доста прилично с глава. Ако трябва да се оприличат на някой български отбор най-близо като стил са до този на ЧМ, но без Г. Илиев. Изобщо гаден отбор, който много трудно допуска голове, а за Левски са неприятни защото при стила им на игра е много възможно нашите да се увлекат в нападение и от нищото да ни вкарат гол, който може и да не можем да върнем. В случая е кофти, че смениха и домакинствата и първия мач ще сме гости. На този етап от турнирите това си е недостатък.
-
atanasovt049
Добра новина е, че вратарят им е напуснал. Изглежда много качествен, хваща и дузпи.
- Kris_men2000
groti написа:Не знам на каква база сте такива оптимисти. Кипърци имат далеч по-добър футбол от нас и на клубно и на национално ниво вече. Отделно не се знае дали ще прескочим първия отбор. Странна ми е тая еуфория. За мен сме аутсайдери още от първия мач. Да не говорим за наказанията
А помниш ли миналата година какво страшилище беше?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Kris_men2000
noo написа:Почнахме да мислим за 2-я и 3-я кръг, а още не сме минали първия.
Може и да не го минем.Важното е да сме мъже за момента.Истината пак ще е същата както миналата година.Остави ни сега малко да помечтаем и да се направим за момента на европейски гранд.
Последна промяна от Kris_men2000 на 21 юни 2019 00:23, променено общо 1 път.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Michael_Buble
- Контакти:
alexdb написа:Изгледах им част от няколко от мачовете им на случаен принцип плюс двата мача с Евертън които са по-старички. Треньорът им сигурно е фактор, за основните играчи никой не прави впечатление от тях така че едва ли това ще промени кой знае колко нещата.
Като впечатление са неприятен за нас отбор като стил на игра. Играят неприятния за нас дефанзивен футбол. Имат сериозна дисциплина и грешките в защита като цяло са минимализирани. Играчите им като цяло са добре сложени и възможност да се направи нещо кой знае какво с центрирания е много минимална. Като цяло никой от техните не блести с каквато и да е техника, но влизат здраво във всяко единоборство. Напред разчитат на дълги топки към крилата и ако стане някое центриране. Разчитат основно на статични положения защото играят доста прилично с глава. Ако трябва да се оприличат на някой български отбор най-близо като стил са до този на ЧМ, но без Г. Илиев. Изобщо гаден отбор, който много трудно допуска голове, а за Левски са неприятни защото при стила им на игра е много възможно нашите да се увлекат в нападение и от нищото да ни вкарат гол, който може и да не можем да върнем. В случая е кофти, че смениха и домакинствата и първия мач ще сме гости. На този етап от турнирите това си е недостатък.
Благодаря ти за пространния и задълбочен анализ на ниво професионален скаут!
Аз също им погледнах няколко highlights, но ти определено си гледал по-задълбочено.
На мен ми направи впечатление, че при центрирания налитат като оси по трима- четирима в малкия пеналт и ако на някой му "върже" да я засече. Да му мислят Рейш и който е до него. Ще има голямо дърпане и джаскане при центриранията им и дано нашите устискат. Мисля, че гол ще им вкараме още там.