Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 18 юни 2019 21:09

сини шампиони написа:Едно не ми е ясно! Ако Костов е наказан, с кой ще играем напред, или ще залагаме на Стаси?

Треньорът каза, че се чакат офанзивни футболисти.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 юни 2019 21:20

Те неговите офанзивни виждания значи 2-3 халфове. :mrgreen:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 18 юни 2019 21:21

helic написа:те тия всъщност са сред непоставените само защото коефициента на Словакия е малко по-малък от този на България, което се дължи най-вече на командата на господин Кирчо. Т.е. би следвало да сме горе долу на едно ниво като първенства, даже всъщност българското такова може да е една идея по-зле

Аз по принцип не съм чувал от българин да каже, че българското е по-добро от кое и да е първенство било ти и марсианското...

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 18 юни 2019 21:42

helic написа:
сини шампиони написа:Едно не ми е ясно! Ако Костов е наказан, с кой ще играем напред, или ще залагаме на Стаси?

Не ако, той е наказан. Даже не съм сигурен дали не е за два мача.

Точно така е за съжаление - няма да играе и в двата мача а изгонихме и Божинов, който реално ни класира за евротурнирите. Ще разчитаме на неопитен юноша и ли нов "ментак", който ще се сработва до зимата и после ще го пуснем да си ходи като му платим неустойките, просто защото няма да попада в плановете на новия треньор :(
За резерва даже и не си помислям.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 18 юни 2019 22:14

Срещу оранжеви отбори "Левски" винаги продължава в два мача. Справка - миналата година с Литекс.

Ако беше треньор Роси тия си взимаха и двата мача, но сега няма да има проблем, особено ако вземем двама читави халфа, защото в момента средната линия е малко разграден двор.

От 9 г. "Левски" няма победа като гост в ект, май е време.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 юни 2019 23:45

Доста тегаво играем със словаци.
Отпаданията срещу Слован и Търнава още са пресни. :?
Това което смятам за момента е, че тези мачове няма да се различават особено от миналогодишните... Нищо че онези бяха "лихтейнщайнци", тичаха много, покриваха зоново и скачаха твърдо в единоборствата.
Нищо по различно не трябва да очакваме словаците... Вече всички играят тактически правилно, особено тези, дето нямат изявени индивидуалности.

Бат' Петьо вече счупи един карък - шведският, време е да счупим и словашкият. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 юни 2019 23:46

Ама и с нападатели ли очаквате да играете при хер Хубчев.
Майтап си правиш нали :? :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 юни 2019 00:41

CaMo_CuHuTe написа:
helic написа:

Не ако, той е наказан. Даже не съм сигурен дали не е за два мача.

Точно така е за съжаление - няма да играе и в двата мача а изгонихме и Божинов, който реално ни класира за евротурнирите. Ще разчитаме на неопитен юноша и ли нов "ментак", който ще се сработва до зимата и после ще го пуснем да си ходи като му платим неустойките, просто защото няма да попада в плановете на новия треньор :(
За резерва даже и не си помислям.

Всъщност Божинката точно в такива мачове би му връзвало, ама го разкарахме. Честно казано бе идеална резерва, предвид как върви селекцията ни. Има опит, борбен е и има много хъс. Аз не помня мач през пролетта, в който да не се е скарал с противник. :)
Ся Илия Димиторв ще ни води атаката в тия мачове, дето се уби да къса мрежи в Септември.

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 19 юни 2019 01:35

Щурм грац,Яблонец,Легия,Утрехт или Аек Ларнака във втори кръг. Ако до края на седмицата завършим с трансферите, предполагам ще стават здрави битки. Ако със словаците е 50/50, то втори кръг бихме били по-освободени психически и Хубчев може да забърка бетона.
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 19 юни 2019 01:51

На Щурм имаме да им връщаме... Ама дай да стигнем до втори кръг първо :)

Върни се в “Левски”