сини шампиони написа:Едно не ми е ясно! Ако Костов е наказан, с кой ще играем напред, или ще залагаме на Стаси?
Треньорът каза, че се чакат офанзивни футболисти.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
сини шампиони написа:Едно не ми е ясно! Ако Костов е наказан, с кой ще играем напред, или ще залагаме на Стаси?
helic написа:те тия всъщност са сред непоставените само защото коефициента на Словакия е малко по-малък от този на България, което се дължи най-вече на командата на господин Кирчо. Т.е. би следвало да сме горе долу на едно ниво като първенства, даже всъщност българското такова може да е една идея по-зле
helic написа:сини шампиони написа:Едно не ми е ясно! Ако Костов е наказан, с кой ще играем напред, или ще залагаме на Стаси?
Не ако, той е наказан. Даже не съм сигурен дали не е за два мача.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
CaMo_CuHuTe написа:helic написа:сини шампиони написа:Едно не ми е ясно! Ако Костов е наказан, с кой ще играем напред, или ще залагаме на Стаси?
Не ако, той е наказан. Даже не съм сигурен дали не е за два мача.
Точно така е за съжаление - няма да играе и в двата мача а изгонихме и Божинов, който реално ни класира за евротурнирите. Ще разчитаме на неопитен юноша и ли нов "ментак", който ще се сработва до зимата и после ще го пуснем да си ходи като му платим неустойките, просто защото няма да попада в плановете на новия треньор
За резерва даже и не си помислям.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, Ioan912, miro_rz и 12 госта