Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба
Били шампиони и взели купа ама 2006год.Та повечето от вас знаят точно тази година къде бе Левски. 

specter написа:vvessel написа:Някой търсил ли е повече информация за тези словаци? Дали са си запазили състава от миналата година? Ако са минали 2 кръга с тоя състав и са отпаднали трудно от Евертън, ми изглежда мисията невъзможна. Та ние едвам бихме седмия в нашето първенство с гол на изгонен вече играч, а тия ще ни се сторят като Вердер Бремен.
Както и колегата отгоре писа, до мача с Евертън са стигнали преди 2 години. Там са отпаднали след загуби в двата мача с по 0-1. Миналия сезон не се класират за ЛЕ, след като отпадат на полуфинал за бараж за място в ЛЕ падат от Тренчин с 4:2. Иначе в първенството са завършили 6-ти тогава. Миналия сезон завършват 3-ти на 24 точки от шампиона Слован и само на 2 пред нашите любимци Жилина.По-интересното е, че от титулярния им състав в гостуването срещу Евертън (27 юли, 2017г.) към момента 7 човека са все още в отбора
Един от онези титуляри чак това лято напуска клуба по посока Слован Братислава.
това от една страна е добре. Ще ги разузнаем по-лесно. Докато за тях ние ще сме истинска загадка. То всъщност в момента ние сме си загадка и за самите нас

Като допълнение - в шампиона им Слован основен футболист е национала Божиков. Т.е. не е чак толкова мега хипер нивото
Вълчан написа:Били шампиони и взели купа ама 2006год.Та повечето от вас знаят точно тази година къде бе Левски.
същата тази година отстранихме точно словаци - Петржалка
helic написа:specter написа:vvessel написа:Някой търсил ли е повече информация за тези словаци? Дали са си запазили състава от миналата година? Ако са минали 2 кръга с тоя състав и са отпаднали трудно от Евертън, ми изглежда мисията невъзможна. Та ние едвам бихме седмия в нашето първенство с гол на изгонен вече играч, а тия ще ни се сторят като Вердер Бремен.
Както и колегата отгоре писа, до мача с Евертън са стигнали преди 2 години. Там са отпаднали след загуби в двата мача с по 0-1. Миналия сезон не се класират за ЛЕ, след като отпадат на полуфинал за бараж за място в ЛЕ падат от Тренчин с 4:2. Иначе в първенството са завършили 6-ти тогава. Миналия сезон завършват 3-ти на 24 точки от шампиона Слован и само на 2 пред нашите любимци Жилина.По-интересното е, че от титулярния им състав в гостуването срещу Евертън (27 юли, 2017г.) към момента 7 човека са все още в отбора
Един от онези титуляри чак това лято напуска клуба по посока Слован Братислава.
това от една страна е добре. Ще ги разузнаем по-лесно. Докато за тях ние ще сме истинска загадка. То всъщност в момента ние сме си загадка и за самите нас
Като допълнение - в шампиона им Слован основен футболист е национала Божиков. Т.е. не е чак толкова мега хипер нивото
Той дори е капитан на Слован. Иначе не е кой знае колко по-високо нивото мисля, да. Но все пак имат предимството, че в общи линии имат напълно обигран състав и имат доста повече изиграни мачове в Европа от нас в последно време. Обаче преди това участие през 17/18, не са достигали до Европа от 2006.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
Жребието е самтаймс уин, самтаймс люн. По принцип това са четвъртия петият най-силен отбор в Словакия в последните два сезона след Слован, ДАК, Жилина и Спартак Търнава. Демек, на теория не би трябвало да се пУашим. В последните два сезона съм гледал няколко пълни мача на ДАК и страшно ме кефят. Гледах и едно полувреме от ДАК - Ружомберок този сезон. Супер тегав отбор - хиксарски. Дървари едни - котупи такива високи. Според мен с бърз футбол ще ги убием. Тръгнем ли да се надиграваме с тях, ще играем по гайдата им.
Прогноза два мача с много мачкане на топката и продължения...
Прогноза два мача с много мачкане на топката и продължения...

Последна промяна от metodito на 18 юни 2019 18:31, променено общо 2 пъти.
- metodito
- Контакти:
И още нещо, от това, което съм гледал от словашкото - по-добро е от нашето. По-балансирано е и оспорвано.
На тия като им гледам репортажите са нещо като сегашния Локо Пловдив. А такива отбори са ни много тегави на нас. Ще посритат Паулиньо и Стаси, ще смачкат Мариани и Костов и сме до тук в офанзива. В защита сме си гола вода (поне засега) и на нея не можем да разчитаме. Надеждата е да дойдат поне двама, които правят разлика в нападение. И късмет 

- metodito
- Контакти:
Нямат един бонго-бонго за цвят, барем.
Всичките полачеци някакви. Според мен един Кабрал щеше да ни свърши много добра работа.
Знае ли се кой идва след тях?

metodito написа:Нямат един бонго-бонго за цвят, барем.Всичките полачеци някакви. Според мен един Кабрал щеше да ни свърши много добра работа.
Утре. Дано ни се падне Айнтрахт, за да трупаме коефициент като ги отстраним в похода към Гданск и #purvata.

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- metodito
- Контакти:
specter написа:metodito написа:Нямат един бонго-бонго за цвят, барем.Всичките полачеци някакви. Според мен един Кабрал щеше да ни свърши много добра работа.
Утре. Дано ни се падне Айнтрахт, за да трупаме коефициент като ги отстраним в похода към Гданск и #purvata.
Само така!