konvoec написа:Съгласен съм, а и си мисля, че Костов това много добре си го знае. След края на шампионата е вероятно да има още напуснали и едва ли ще е за лошо. Гаджев аз си го харесвам много, но вече от доста време е голяма дупка и повече говори или вика на терена, отколкото да играе. Дано се оправи, надявам се. Тасевски винаги си е бил такъв, Младенов толкова си може, Йовов вече не може(Димов много ми хареса на негово място), а Милиев няма изобщо да го коментирам.......
за всичко си прав с изключение Милиев, в момчето има много хляб а и правеше много добри игри от защитниците в момента той е най-добре

Димов влезе с много хъс на терена и спря много атаки според мен трябва да играе на мястото на Влади които просто вече трябва да седне на скамейката за да се мотивира поне малко за игра, защото няма по голяма дупка от него в центъра а и пасовете му от 10, 9 са грешни играе без всякакво желание. Йовов той вече е дал каквото е дал а то не е малко но вече повече пречи отколкото помага, много брак има в играта му и никакъв хъс