Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Jordan1914
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Jordan1914 » 17 юни 2019 20:39

specter написа:Вие не може да сте сериозни с това да оценявате тоя колко е добър от клипче минута и 40, от които първите 20 секунди го дават как празнува, после още 30 секунди как изпълнява аутове... :lol:

Не ти трябва много за да видиш как се държи самият вратар! Митрев само ако ти пусна 5сек,къде избяга след дузпите с Верея, 5сес за къде не излезе с Вадуц и левашките му голове в 10 сек, няма ли да видиш разлика?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 17 юни 2019 20:42

Jordan1914 написа:
specter написа:Вие не може да сте сериозни с това да оценявате тоя колко е добър от клипче минута и 40, от които първите 20 секунди го дават как празнува, после още 30 секунди как изпълнява аутове... :lol:

Не ти трябва много за да видиш как се държи самият вратар! Митрев само ако ти пусна 5сек,къде избяга след дузпите с Верея, 5сес за къде не излезе с Вадуц и левашките му голове в 10 сек, няма ли да видиш разлика?

Как се държи самият вратар? Абсолютно стандартни спасявания са вкарани в това видео (повечето удари дори са в него), каквито спасявания има всеки един нормален професионален вратар. А Божката Митрев не е в Левски, така че не виждам смисъл да го обсъждаме...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 17 юни 2019 20:45

В топа пише, че 7 нови тренират... Някой може ли да сметне колко сме, че аз се обърках: https://topsport.bg/levski/sedem-novi-f ... evski.html

Ако вече са 12 + 7 = 19 ни трябват още 2-3 класни попълнения и няколко юноши...
Все се стремя да мисля оптимистично и нашите все ме опровергават - дано сега е различно!

Само Левски!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 юни 2019 20:45

Най-лекият жребий са малтийците, най-тежкият - словаците, молдовците - ако сериозно са се захванали да развиват отбора си или играят дисциплинирано и прибрано биха могли да се възползват от наши грешки, в противен случай мачът би трябвало да е много лесен, срещу македонци и черногорци е много важно ние как ще сме си оплели кошницата дотогова и до каква степен отборът ни ще е готов за каквото и да било, тъй като те ще играят много навито, със самочувствие и няма как да паднат под определено ниво. Имаме горчив опит срещу немалко западни балканци през последните години, стилът им е сходен, независимо от традициите и клубния коефициент.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 юни 2019 20:46

Левски е постигнал споразумение с Университатя (Крайова) за трансфера на италианския вратар Мирко Пилиачели, информират медиите в Румъния.

Стражът може да се счита за сигурно ново попълнение на "сините". Той ще се конкурира с Николай Михайлов, който наскоро удължи договора си.

25-годишният Пилиачели е юноша на Рома, но предимно е играл в Серия "Б". От Про Верчели отива в Крайова под наем, след което е откупен за 300 хил. евро.

През последния сезон е несменяем титуляр за Университатя. Интерес към него имаше от отбори от родината му, както и от Кипър. Все още не е ясно дали стражът ще пристигне в София или ще се присъедини към отбора в Австрия. В момента той е в алпийската страна с клуба от Крайова.

Очаква се след трансфера на Пилиачели, Николай Кръстев да бъде освободен.

В следващите часове Левски ще обяви още входящи трансфери.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юни 2019 20:49

Успех на новия вратар. Ключов трансфер. Дано се окаже попадение.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 юни 2019 20:50

Утре ще е интересно!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 17 юни 2019 21:24

Това вратарче и Ривалдиньо го е наказвал. :mrgreen: Два пъти при това в два отделни мача. Иначе си направих труда да прегледам набързо допуснатите голове в мачовете им в първата шестица - 50:50 съм в мнението си за него, съдейки по тях. Хубавото е, че е бил твърд титуляр през целия сезон. Обаче, има някои изключително елеметарно допуснати голове, за които тук някой вратар спокойно би бил обесен от феновете още на стадиона. Допълвам, разбира се, че не МРЪНКАМ предварително, ако изобщо са верни информациите за него, че ще идва, и едва ли може да се оцени правилно по тоя начин. Преди да тръгнете да ме бесите и мен, че съм мрънкач... :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 17 юни 2019 21:44

doktora25 написа:Най-лекият жребий са малтийците, най-тежкият - словаците, молдовците - ако сериозно са се захванали да развиват отбора си или играят дисциплинирано и прибрано биха могли да се възползват от наши грешки, в противен случай мачът би трябвало да е много лесен, срещу македонци и черногорци е много важно ние как ще сме си оплели кошницата дотогова и до каква степен отборът ни ще е готов за каквото и да било, тъй като те ще играят много навито, със самочувствие и няма как да паднат под определено ниво. Имаме горчив опит срещу немалко западни балканци през последните години, стилът им е сходен, независимо от традициите и клубния коефициент.

Би ли ми припомнил някоя победа на български отбор срещу молдованци, че аз се сещам за това как Зимбру тресна тирето в двата му бранда и Милсами отсвири Каузата. Отделно Левски би Сутиеска с бая късмет и то само в единия мач като допуснахме и гол. А за резултатите на Роси в Малта като се сетя и ме втриса. Те май баш тия малтийци ни олюпиха с тройка. За нашето дередже всичките определено са трудно преодолими отбори. Но като знам и късмета дет вадим ако се доберем по някакъв начин до втори кръг сигурно ще ударим я Рома, я Айнтрахт :lol:
Последна промяна от alexdb на 17 юни 2019 21:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 17 юни 2019 21:52

Няма логика да взимаш чужденец за вратар-резерва. От клипчетата трудно е да се разбере какво е нивото му, но що-годе е ясно, че от време на време главата не го слуша.

Върни се в “Левски”