Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 14:12

noo написа:Преди няколко месеца - идването на Божков - мненията бяха идентични: "Не искаме тире, важното е да се закрепим финансово." Минаха 2-3 месеца и незнайно защо, амбициите на част от феновете поеха друга посока. В грандиозните си сънища мечтаят за трансфери и то не какви да е ... Вече финансовите проблеми не ги интересуват, а те продължават да съществуват.

Как да ти обясня, че не е това начина, по който трябва да станат нещата. И други колеги го обясняваха. Европа може да се окаже изключителен спасителен пояс във финансово отношение. Както и този сезон, така и ако се доберем до местата даващи излаз към Европа през следващия. Благодарение на Тодоров и Божинов (но не и благодарение на ПК) влязоха 500 000 ойро в касата. Следващата година, ако се класираме, това са още 500 000 ойро. Стават два милиона лева за година. Ако отстраним два съперника сега в Лига Европа, което не изглежда супер невъзможно са 440 000 евро. Другата година отново два да отстраним, още толкова. Значи правим калкулацията, хайде с един отстранен съперник: 500 000+500 000+215 000+215 000 (толкова се дава за един отстранен съперник) - това са три милиона лева в касата. Отделно са билети и други там печалби. Три милиона в рамките на една календарна година. Малко ли са? Само че с разбиването на един цял отбор всеки сезон, не може да стане. С група от 16 футболиста не може да стане. Кое не разбра?
Не се изисква трансфери на супер футболисти и НИКОЙ не го твърди!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 14:18

metodito написа:
noo написа:Преди няколко месеца - идването на Божков - мненията бяха идентични: "Не искаме тире, важното е да се закрепим финансово." Минаха 2-3 месеца и незнайно защо, амбициите на част от феновете поеха друга посока. В грандиозните си сънища мечтаят за трансфери и то не какви да е ... Вече финансовите проблеми не ги интересуват, а те продължават да съществуват.

Как да ти обясня, че не е това начина, по който трябва да станат нещата. И други колеги го обясняваха. Европа може да се окаже изключителен спасителен пояс във финансово отношение. Както и този сезон, така и ако се доберем до местата даващи излаз към Европа през следващия. Благодарение на Тодоров и Божинов (но не и благодарение на ПК) влязоха 500 000 ойро в касата. Следващата година, ако се класираме, това са още 500 000 ойро. Стават два милиона лева за година. Ако отстраним два съперника сега в Лига Европа, което не изглежда супер невъзможно са 440 000 евро. Другата година отново два да отстраним, още толкова. Значи правим калкулацията, хайде с един отстранен съперник: 500 000+500 000+215 000+215 000 (толкова се дава за един отстранен съперник) - това са три милиона лева в касата. Отделно са билети и други там печалби. Три милиона в рамките на една календарна година. Малко ли са? Само че с разбиването на един цял отбор всеки сезон, не може да стане. С група от 16 футболиста не може да стане. Кое не разбра?
Не се изисква трансфери на супер футболисти и НИКОЙ не го твърди!
Забравил си да напишеш и за Рокфелер и ябълката.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 14:42

Ми, хуу, гъбаркай се.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 юни 2019 15:29

Нищо не е поело в друга посока... Сърди се на Колев, който каза, че оздравяването на клуба няма да е за сметка на представянето и целите. Че Левски ще се бори за титла, купа и добро представяне в ЕКТ. Също, че ще има селекция, като очаква част от нея да е направена преди началото на подготовката! Не случайно по-горе съм писал, че е време за действия, на думи, обещания и приказки се наслушахме.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 16 юни 2019 15:31

От няколко седмици няколко облъчени потребителя неистово защитават всяко действие на новото ръководство. Утре например ще разтрогнат с Костов и Перуци вместо тях ще върнат Полачек и Буш :mrgreen: и отново ще защитават тези решения.
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 юни 2019 15:37

Другата седмица ли започва в селекцията на г-н Божков?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 16 юни 2019 16:18

metodito написа:
noo написа: Защо септември Хубчев ще си подава оставката?

"Покажат вратата". ;) Защо ли? Защото имаме ставащи за титуляри един ляв бек, един десен бек, един вратар, трима полузащитници, от които единия е абониран всеки мач за картон, трима централни защитници, от които единия се чупи постоянно, един център-нападател, който цяла пролет игра на инжекции, едно дясно и едно ляво крило един разиграващ халф, който все още не е сигурно, че ще остане. Към тях прибавяме Кабов, Илийката, Найденов, Петковите, Кръстев - него не знам дали да го броя въобще. От младите, тези които са играли редовно през миналия сезон и се предполага, че могат да издържат 90 минути са Кабов и Найденов.

Споменаваш Кабов та реших да те репликирам. Не знам как ще се предствави и дали въобще Хубчев ще му даде шанс за изява, но гледах едно клипче от подготовката онзи ден. Мисля, че е на стадиона в Банско. Впечатли ме именно Кабов. Развинти Жиката и Кръстев. И двамата не знаеха какво да правят и как да му противодействат. То бяха голове с петички, между краката, саме дето между ушите не им мушна топката. След като видях израстването на Стаси и Юруков, сега виждам че и в Кабов има хляб. Стига Хубчев да му даде шанс и да го насърчи подобаващо. Така както Г. Тодоров даде път на другите двама. Найденов, Петковите и Дидо със сигурност са едно стъпало над спряганите за трансфер "звезди" от Септември. Много харесвах, както ти го наричаш Илийката, има качества и усет, играе добре с глава. Но няма живец, спортна злоба, хъс, непримиримост. В наказателното поле няма място за колебливи таланти. Там трябва да си бърз, решителен, остър, точен, арогантен дори. Скачаш и каквото стане- или гол или дузпа. Ако си нестандартен като новия татко, честито му щерка, може и голмайстор да станеш. Не знам дали Илия Димитров има качествата за ефективен ЦН. Но ако ги има Хубчев е длъжен да го провокира да ги покаже на всички.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 16:27

wilge написа:
metodito написа:
noo написа: Защо септември Хубчев ще си подава оставката?

"Покажат вратата". ;) Защо ли? Защото имаме ставащи за титуляри един ляв бек, един десен бек, един вратар, трима полузащитници, от които единия е абониран всеки мач за картон, трима централни защитници, от които единия се чупи постоянно, един център-нападател, който цяла пролет игра на инжекции, едно дясно и едно ляво крило един разиграващ халф, който все още не е сигурно, че ще остане. Към тях прибавяме Кабов, Илийката, Найденов, Петковите, Кръстев - него не знам дали да го броя въобще. От младите, тези които са играли редовно през миналия сезон и се предполага, че могат да издържат 90 минути са Кабов и Найденов.

Споменаваш Кабов та реших да те репликирам. Не знам как ще се предствави и дали въобще Хубчев ще му даде шанс за изява, но гледах едно клипче от подготовката онзи ден. Мисля, че е на стадиона в Банско. Впечатли ме именно Кабов. Развинти Жиката и Кръстев. И двамата не знаеха какво да правят и как да му противодействат. То бяха голове с петички, между краката, саме дето между ушите не им мушна топката. След като видях израстването на Стаси и Юруков, сега виждам че и в Кабов има хляб. Стига Хубчев да му даде шанс и да го насърчи подобаващо. Така както Г. Тодоров даде път на другите двама. Найденов, Петковите и Дидо със сигурност са едно стъпало над спряганите за трансфер "звезди" от Септември. Много харесвах, както ти го наричаш Илийката, има качества и усет, играе добре с глава. Но няма живец, спортна злоба, хъс, непримиримост. В наказателното поле няма място за колебливи таланти. Там трябва да си бърз, решителен, остър, точен, арогантен дори. Скачаш и каквото стане- или гол или дузпа. Ако си нестандартен като новия татко, честито му щерка, може и голмайстор да станеш. Не знам дали Илия Димитров има качествата за ефективен ЦН. Но ако ги има Хубчев е длъжен да го провокира да ги покаже на всички.

Съгласен, особено това, което казваш за Илия. Бих те допълнил, че същото се отнася и за Кръстев. Той има фигурата на добър вратар. Не само заради ръста му. Гледах му едно интервю, той заекваше момчето, един плах изглежда... Вратарите обикновено са най-лудите и диви в един отбор. Дано, ако наистина има потенциал, някой успее да му го отключи. В мачовете, в които влиза, има комични намеси и не знам защо е така. Едва ли толкова си може. Но несигурен в себе си вратар е голяма беля.

И въобще при всичките деца, като стъпят на терена и забелязвам една плахост. Това не трябва да е така. Помня Вутов с едва няколко мача в първия отбор се пробва от ъглов гол да вкара. Дидо Иванов влезе при Стоев и заигра, все едно винаги е бил част от отбора.Краев също беше доста самочувствен, което според мен в крайна сметка му помогна. Юруков примерно сякаш се очупи. Мисля, че Гошо Тодоров има вина за това. Както и за Стаси. Който, както видяхме от Гошо Тодоров, може да бъде използван не само по тъча...

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 16 юни 2019 16:57

koisa написа:
Kris_men2000 написа:А ми това е идеята.Никой не чува Хубчев когато говори.Всички са с тапи в ушите и блеят към тавана.Хубчев каза.не ми трябват звездни единици а ми трябват отборни футболисти с дисциплина и отговорност към играта и изискванията.
-АЗ ИСКАМ ДА ИЗГРАДЯ ОТБОР.

Чуваме го, спокойно... Но говоренето е едно, а изграждането на отбор съвсем друго! За 10 години минаха много хора и се изговориха и обещаха много неща. Чакаме действия и резултати, а не приказки!

Добре де приятел какви резултати очакваш като Хубчев е взел отбора от щели 6 дни.А и както виждаш шампионата още не е започнал.Какво искаш до края на месеца да сме шампион ли или,не те разбирам.Ония темерут Роси го чакахме 10 месеца да ни научи да ходим а сега искаме от Хубчев да ни направи отбор и шампион за цели 6 дни.Направо нямам думи.Всеки специалист го казва - ОТБОР СЕ ПРАВИ МИНИМУМ ЗА 2 - 3 ГОДИНИ.Това е.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 17:00

koisa написа:

Нищо не е поело в друга посока... Сърди се на Колев, който каза, че оздравяването на клуба няма да е за сметка на представянето и целите. Че Левски ще се бори за титла, купа и добро представяне в ЕКТ. Също, че ще има селекция, като очаква част от нея да е направена преди началото на подготовката! Не случайно по-горе съм писал, че е време за действия, на думи, обещания и приказки се наслушахме.
Не е добре да се лъже. Преди два месеца Колев определи трите основни цели https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/pavel-kolev-posochi-trite-naj-vazhni-zadachi-pred-levski-538258

Върни се в “Левски”