Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Ми за мен нещата не отиват на добре. Когато на Хубчев му покажат вратата септември, да речем, човекът ще има всички основания да каже "Ръководството не ме подкрепи". И това няма да е "мрънкане", а ще са факти. А неустойките по двегодишния му договор остават за клуба и всичко "спестено" отива в кофата за боклук. Освен това, това би бил поредния треньор, който ще се чудим: "Какво би станало, ако обстоятелствата бяха други".
Защо септември Хубчев ще си подава оставката?metodito написа:Ми за мен нещата не отиват на добре. Когато на Хубчев му покажат вратата септември, да речем, човекът ще има всички основания да каже "Ръководството не ме подкрепи". И това няма да е "мрънкане", а ще са факти. А неустойките по двегодишния му договор остават за клуба и всичко "спестено" отива в кофата за боклук. Освен това, това би бил поредния треньор, който ще се чудим: "Какво би станало, ако обстоятелствата бяха други".
- metodito
- Контакти:
А защо се обвинява Хубчев за забавените трансфери. Неправилно ли си спомням, но зимата някъде ПК каза, че в един клуб не треньора движи трансферите. Когато дойде Хубчев, каза точно обратното. Последно?
- metodito
- Контакти:
noo написа: Защо септември Хубчев ще си подава оставката?
"Покажат вратата".

Да видим кой го обвинява. Основно преминали през Левски, управлявали не малко години и доказали своите умения. А те (уменията), гледайки факти и резултати, се оказаха твърде малки.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Ако всички сме очаквали някой да бъде продаден , а той не е
от една малко по-различна гледна точка , това може и да се смята като входящ трансфер! Честит ви Слави Костов левскари
Народната поговорка - Като няма риба и рака е риба!

Народната поговорка - Като няма риба и рака е риба!
Голям анализ си направил. Баба Ванга умря, да живее новата баба Ванга!metodito написа:noo написа: Защо септември Хубчев ще си подава оставката?
"Покажат вратата".Защо ли? Защото имаме ставащи за титуляри един ляв бек, един десен бек, един вратар, трима полузащитници, от които единия е абониран всеки мач за картон, трима централни защитници, от които единия се чупи постоянно, един център-нападател, който цяла пролет игра на инжекции, едно дясно и едно ляво крило един разиграващ халф, който все още не е сигурно, че ще остане. Към тях прибавяме Кабов, Илийката, Найденов, Петковите, Кръстев - него не знам дали да го броя въобще. От младите, тези които са играли редовно през миналия сезон и се предполага, че могат да издържат 90 минути са Кабов и Найденов.

- metodito
- Контакти:
Ми хубаво, запомни това, което съм написал. Но Хубчев вина няма да има. Съвсем спокойно ще може да си измие ръцете. И да се надяваме, че е човек на място и няма да иска неустойка.
За мен решението е след като не им се дават пари, да се интегрират още юноши. Да имаме една група от 30-ина човека и да се проведе подготовката с тях, като се почне още от сега. Пък каквото сабя покаже. Засега нямаме бройка, не просто качество. Счупи се Михайлов и се озъбваме. Счупи се Костов и дотам, счупи се Павлиньо и лошо. Изкара си Тиам амнайстия картон и кво правим.
Това наистина ще е много интересен шампионат. И ако вземе, че се получат нещата... хм...
За мен решението е след като не им се дават пари, да се интегрират още юноши. Да имаме една група от 30-ина човека и да се проведе подготовката с тях, като се почне още от сега. Пък каквото сабя покаже. Засега нямаме бройка, не просто качество. Счупи се Михайлов и се озъбваме. Счупи се Костов и дотам, счупи се Павлиньо и лошо. Изкара си Тиам амнайстия картон и кво правим.
Това наистина ще е много интересен шампионат. И ако вземе, че се получат нещата... хм...
Преди няколко месеца - идването на Божков - мненията бяха идентични: "Не искаме тире, важното е да се закрепим финансово." Минаха 2-3 месеца и незнайно защо, амбициите на част от феновете поеха друга посока. В грандиозните си сънища мечтаят за трансфери и то не какви да е ... Вече финансовите проблеми не ги интересуват, а те продължават да съществуват.
metodito написа:Ми за мен нещата не отиват на добре. Когато на Хубчев му покажат вратата септември, да речем, човекът ще има всички основания да каже "Ръководството не ме подкрепи". И това няма да е "мрънкане", а ще са факти. А неустойките по двегодишния му договор остават за клуба и всичко "спестено" отива в кофата за боклук. Освен това, това би бил поредния треньор, който ще се чудим: "Какво би станало, ако обстоятелствата бяха други".
Еее, ти пък... Все едно ще е за първи път да се разиграе такава история...

И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!