Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 13:18

Ми за мен нещата не отиват на добре. Когато на Хубчев му покажат вратата септември, да речем, човекът ще има всички основания да каже "Ръководството не ме подкрепи". И това няма да е "мрънкане", а ще са факти. А неустойките по двегодишния му договор остават за клуба и всичко "спестено" отива в кофата за боклук. Освен това, това би бил поредния треньор, който ще се чудим: "Какво би станало, ако обстоятелствата бяха други".

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 13:22

metodito написа:Ми за мен нещата не отиват на добре. Когато на Хубчев му покажат вратата септември, да речем, човекът ще има всички основания да каже "Ръководството не ме подкрепи". И това няма да е "мрънкане", а ще са факти. А неустойките по двегодишния му договор остават за клуба и всичко "спестено" отива в кофата за боклук. Освен това, това би бил поредния треньор, който ще се чудим: "Какво би станало, ако обстоятелствата бяха други".
Защо септември Хубчев ще си подава оставката?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 13:22

А защо се обвинява Хубчев за забавените трансфери. Неправилно ли си спомням, но зимата някъде ПК каза, че в един клуб не треньора движи трансферите. Когато дойде Хубчев, каза точно обратното. Последно?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 13:27

noo написа: Защо септември Хубчев ще си подава оставката?

"Покажат вратата". ;) Защо ли? Защото имаме ставащи за титуляри един ляв бек, един десен бек, един вратар, трима полузащитници, от които единия е абониран всеки мач за картон, трима централни защитници, от които единия се чупи постоянно, един център-нападател, който цяла пролет игра на инжекции, едно дясно и едно ляво крило един разиграващ халф, който все още не е сигурно, че ще остане. Към тях прибавяме Кабов, Илийката, Найденов, Петковите, Кръстев - него не знам дали да го броя въобще. От младите, тези които са играли редовно през миналия сезон и се предполага, че могат да издържат 90 минути са Кабов и Найденов.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 13:31

Да видим кой го обвинява. Основно преминали през Левски, управлявали не малко години и доказали своите умения. А те (уменията), гледайки факти и резултати, се оказаха твърде малки.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 юни 2019 13:32

Ако всички сме очаквали някой да бъде продаден , а той не е :!: :!: от една малко по-различна гледна точка , това може и да се смята като входящ трансфер! Честит ви Слави Костов левскари :lol: :lol:
Народната поговорка - Като няма риба и рака е риба!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 13:34

metodito написа:
noo написа: Защо септември Хубчев ще си подава оставката?

"Покажат вратата". ;) Защо ли? Защото имаме ставащи за титуляри един ляв бек, един десен бек, един вратар, трима полузащитници, от които единия е абониран всеки мач за картон, трима централни защитници, от които единия се чупи постоянно, един център-нападател, който цяла пролет игра на инжекции, едно дясно и едно ляво крило един разиграващ халф, който все още не е сигурно, че ще остане. Към тях прибавяме Кабов, Илийката, Найденов, Петковите, Кръстев - него не знам дали да го броя въобще. От младите, тези които са играли редовно през миналия сезон и се предполага, че могат да издържат 90 минути са Кабов и Найденов.
Голям анализ си направил. Баба Ванга умря, да живее новата баба Ванга! :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юни 2019 13:39

Ми хубаво, запомни това, което съм написал. Но Хубчев вина няма да има. Съвсем спокойно ще може да си измие ръцете. И да се надяваме, че е човек на място и няма да иска неустойка.
За мен решението е след като не им се дават пари, да се интегрират още юноши. Да имаме една група от 30-ина човека и да се проведе подготовката с тях, като се почне още от сега. Пък каквото сабя покаже. Засега нямаме бройка, не просто качество. Счупи се Михайлов и се озъбваме. Счупи се Костов и дотам, счупи се Павлиньо и лошо. Изкара си Тиам амнайстия картон и кво правим.
Това наистина ще е много интересен шампионат. И ако вземе, че се получат нещата... хм...

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юни 2019 13:56

Преди няколко месеца - идването на Божков - мненията бяха идентични: "Не искаме тире, важното е да се закрепим финансово." Минаха 2-3 месеца и незнайно защо, амбициите на част от феновете поеха друга посока. В грандиозните си сънища мечтаят за трансфери и то не какви да е ... Вече финансовите проблеми не ги интересуват, а те продължават да съществуват.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 16 юни 2019 14:00

metodito написа:Ми за мен нещата не отиват на добре. Когато на Хубчев му покажат вратата септември, да речем, човекът ще има всички основания да каже "Ръководството не ме подкрепи". И това няма да е "мрънкане", а ще са факти. А неустойките по двегодишния му договор остават за клуба и всичко "спестено" отива в кофата за боклук. Освен това, това би бил поредния треньор, който ще се чудим: "Какво би станало, ако обстоятелствата бяха други".

Еее, ти пък... Все едно ще е за първи път да се разиграе такава история... :lol: Аз повече бих се изненадал, ако се случи нещо различно от това. :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”